Shunsuke Nakamura Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) Wiseman je super za lika koji ima svega 3 koledz utakmice u karijeri. Njegov šut mi je za sada baš prijatno iznenađenje. Negativne stvari su opet Vigins i Oubre, oni ne planiraju da stanu sa lomljenjem obruča. Edited December 25, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Oubre ce u nekom momentu i poceti da igra dobro, ne znam sta da kazem za Viginsa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ova sezone za GS odlazi u zaborav, Ubre i Vigins su teski promasaji. Mislio sam da ce biti ok rol plejeri. Dobra strana je sto Je Viginsu ostalo jos samo dve godine ugovora, pa se moze dalje trejdovati uz svoj i Minesota pik za mocnije krilo naredne sezone. Ubre i Vigins ne mogu biti deo ekipe koja cilja na titulu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 16 minutes ago, freethrow said: Whose team? Wiseman's team! sila je lik. znam da ću opet da zvučim salty ali radije bih ovakvog baju nego ziona @Malkolm Brogdon u pravu si ti suštinski bio glede dubsa pre par dana, samo što je moj aktuelni utisak da ovo nije bball neinteligencija nego jednostavno nedostatak skilla a bogami i nekog oku vidljivogkoncepta u igri. jedino coach draymond to da posloži Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 4 minutes ago, Drakaris said: Ova sezone za GS odlazi u zaborav, Ubre i Vigins su teski promasaji. Mislio sam da ce biti ok rol plejeri. Dobra strana je sto Je Viginsu ostalo jos samo dve godine ugovora, pa se moze dalje trejdovati uz svoj i Minesota pik za mocnije krilo naredne sezone. timovi se ubijaju da sto pre daju svoje mocnije krilo za 1 wigginsa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Just now, gggggggg said: timovi se ubijaju da sto pre daju svoje mocnije krilo za 1 wigginsa. Za dobre pikove guzicu daju Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 nemaju warriorsi picka za kojeg bi bilo koja ekipa uzela wigginsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Just now, gggggggg said: nemaju warriorsi picka za kojeg bi bilo koja ekipa uzela wigginsa. Napisao u pretproslom postu. Imaju Minesota pik sledece godine koji ce biti najverovatnije u TOP10, a po svemu sudeci koliko je los GS, imace i oni dobar pik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 minute ago, gggggggg said: nemaju warriorsi picka za kojeg bi bilo koja ekipa uzela wigginsa. Ne potcenjuj Hjuston, ako harden situacija izmakne kontroli 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Niko Myersa nije bio po ušima da uzima Viginsa. Sad neka se jebe sa njim. Teško da postoji fransiza koja bi uzela njegov ugovor. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Baš su meh Voriorsi. Midlton prži celu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 2 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Niko Myersa nije bio po ušima da uzima Viginsa. Sad neka se jebe sa njim. Teško da postoji fransiza koja bi uzela njegov ugovor. napravili su sign n trade za pacova da ne bi ostali praznih ruku za odlazak duranta pa onda russella zamenili za wigginsa. po meni je to sasvim dobra logika. druga je stvar što se klay povredio, dubsi a i wiggins i oubre bi potpuno drugačije izgledali u tom slučaju a biće i makar za nijansu bolji kada draymond uđe u igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 9 minutes ago, Drakaris said: Napisao u pretproslom postu. Imaju Minesota pik sledece godine koji ce biti najverovatnije u TOP10, a po svemu sudeci koliko je los GS, imace i oni dobar pik. Sto los? Ima Karija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 1 minute ago, đubrivo. said: napravili su sign n trade za pacova da ne bi ostali praznih ruku za odlazak duranta pa onda russella zamenili za wigginsa. po meni je to sasvim dobra logika. druga je stvar što se klay povredio, dubsi a i wiggins i oubre bi potpuno drugačije izgledali u tom slučaju a biće i makar za nijansu bolji kada draymond uđe u igru Dobra je logika my ass. Niko ne žali sto je Rasel trejdovan, ali mogao je da dođe neki drugi igrač, a ne ova štetočinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Middleton i Regular season P u epizodi resurekšn sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Ahahahahahaha janis pivooooooot ahahahahahahah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Bgm ovaj Kelly Djubre nista inteligentniji od Wigginsa nije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Sve čekam Dončića da istrči na teren. Kariju MVP nagrada ako uvede ove u PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Odoh da jedem od nervoze. Sa ovom ekipom je neki šećer zagarantovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Nakantavanje Voriorsa nekako prija očima, pratiće se i dalje, bar dok Kari ne ugane malić i ode 3 meseca u aut. Vigins i Keli Djubre su spektakl. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Wiggins i Oubre - mrtva trka. Makar Wiseman izgleda vrlo dobro za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 dobro, polako, igrali su protiv mozda i dve najbolje ekipe na istoku...u gostima. mada ne izgleda obecavajuce nikako. @grof nek bude tako kako kazes. jos samo da navedes tu ekipu puna veverica koji ce ti dati mocnije krilo za minuscinu od igraca. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Izgleda da napredna statistika nije mnogo gresila kada je Golden Stejt postavila na 14. mesto za ovu sezonu. Mnogi su se smejali naprednoj statistici, ali se ipak u ove dve utakmice dobila potvrda. Tezak blow-out u obe utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Najlazniji x2 MVP ikadaGadno je gledati kako igra da je po hiljadu puta MVP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 U jbt kako je los GSW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts