LordOfTerror Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kako bih voleo da je nekako moguce da Davisu nije nista ali da Lebronu jave da je zavrsio sezonu Cisto da vidimo reakciju koga bi sve trejdovao, zahtevao verovatno da se po reciprocitetu i PG odsece noga i pokazao svoje cuveno liderstvo kad brod krece da tone i i koliko bi vremenski proslo do trenutka kada ga Kuzma gura da igra odbranu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 10 minutes ago, Miki28 said: Moze li biti gluplji?🤔 Postane novi JR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 7 minutes ago, LordOfTerror said: Kako bih voleo da je nekako moguce da Davisu nije nista ali da Lebronu jave da je zavrsio sezonu Cisto da vidimo reakciju koga bi sve trejdovao, zahtevao verovatno da se po reciprocitetu i PG odsece noga i pokazao svoje cuveno liderstvo kad brod krece da tone i i koliko bi vremenski proslo do trenutka kada ga Kuzma gura da igra odbranu. Lavine je na brzom biranju😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 2 minutes ago, Miki28 said: Lavine je na brzom biranju😁 Trejduje samog sebe u Netse, u suprotnom smeru posalju Samperta i sliku Bijonsine butke 5 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Nista ne bi uradio, pokusao bi sam da osvoji titulu kao sa Klivlendom 2018. godine. Tada nije trazio trejd, vec cekao da istekne ugovor i ode. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Da se mene pita, tankovao bih Klinbru. Vrlo je bitno dati po jos jednu tekmu zaostatka Pelsima i Memphisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 25 minutes ago, Drakaris said: Nista ne bi uradio, pokusao bi sam da osvoji titulu kao sa Klivlendom 2018. godine. Tada nije trazio trejd, vec cekao da istekne ugovor i ode. Jadna je ta konkurencija na istoku bila tada. To na zapadu ne prolazi kao sto smo vidjeli a sad je jos stariji. Samo da povreda AD nije ozbiljnije prirode i da obojica iskuliraju do plejofa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Kako će Dramond i Alen da nas siluju večeras, ima da uzmu brdo ofanzivnih skokova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 2 hours ago, SteveFrancis#3 said: Da se mene pita, tankovao bih Klinbru. Vrlo je bitno dati po jos jednu tekmu zaostatka Pelsima i Memphisu. naviko da tenkuje pa preslo u naviku 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Demantovao Woj za Toronto i Drumonda . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Živ nisam da vidim ko će da uzme Grifina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Niko,ide jedan buyout 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Verovatno ce biti otpusten, ko je lud da mu da 39 miliona sledece godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 Buyout pa moze kod AD i Lebrona😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ma jok, on se nikako ne uklapa uz Brona. Njemu trebaju radnici i 3D igraci, sem toga PF igra AD. Grifin je bivsi igrac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 15, 2021 Author Share Posted February 15, 2021 (edited) 4 minutes ago, Drakaris said: Ma jok, on se nikako ne uklapa uz Brona. Njemu trebaju radnici i 3D igraci, sem toga PF igra AD. Grifin je bivsi igrac Ja mislim da nije jos uvijek, da ima jos nesto u njemu. Ubio ga Detroit u pojam, covjek se steka uveliko tamo. Mozda i grijesim ali imam tako neki osjecaj kad ga gledam, stakanje level max Edited February 15, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Jedino ako mu ego nije preveliki u ovom trenutku i fazi karijere i svidi mu se LAL prica za titulu, pa da ulazi sa klupe. Bolji je sigurno od Morisa, Kuzme itd. Posebna stvar je sto je dobro navezbao trice iz spot apa, dok je bio u Detroitu. Meni se ne svidja kod njega sto se trenutno krece kao baba, to je sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Ovo je po meni poslednja instanca za ligu. Ako i ovom moronu prodje da bude catovan i ode u South Beach da ladi jajaca i dobija jare i pare dok ga muceni Detorit isplacuje do 2082. onda nek ide sve dodjavola... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Griffin poslednji put zakucao pre skoro godinu i po dana. Edited February 15, 2021 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 (edited) Sve to što kažete je tačno, ali nisam ja potpisao tog bezveznjaka na ovaj suludi ugovor, nego isti taj Detroit. Treba da se nadje jednako nepovoljno rešenje za obe strane koje nisu dostojne svojih uloga (jedna menadžmenta NBA ekipe a druga astronomskog ugovora) Edited February 15, 2021 by bosMan_jr 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Buyout i u Denver 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Nije ga Detroit potpisao, Klipersi su. Pa napravili trejd spasa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 15, 2021 Share Posted February 15, 2021 Gotov je Griffin, imam ga na fantaziju pa imam tu nesreću da ga često gledam. Vrlo paradoksalan igrač koji je od sirovinčine al ponajboljeg atlete u ligi postao kao neki kreator i wannabe šuter koji se kreće kao da je ranjen iz puške, bukvalno se vuče po parketu a do skoka stiže samo ako mu upadne lopta u ruke. Da ga uzmu Knicksi pa da im bude tenk komandir par exellance. Inače, predviđam da će Zion imati istu trajektoriju karijere. Od svih igrača, daleko najviše me podseća na mladog Blakea. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts