MC Thunder 2 Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Za jedan naj mega giga klub na svetu kao sto su LAL (a jesu), neki ljudi prilicno imaju potrebu da ga brane i udaraju kontru na mikro nivou. Mislio bi covek da se navijac takvog giganta ne bi bavio spustanjem na tudji (manje uspesan) nivo, but stranger things... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 (edited) 5 hours ago, Alex_Serbia said: Za jedan naj mega giga klub na svetu kao sto su LAL (a jesu), neki ljudi prilicno imaju potrebu da ga brane i udaraju kontru na mikro nivou. Mislio bi covek da se navijac takvog giganta ne bi bavio spustanjem na tudji (manje uspesan) nivo, but stranger things... Ne vidim zašto bi moralo da bude ovako. Prvo, to kakvi smo kao navijači nema toliko veze sa tim za koga navijamo (osim ukoliko je usađeno od malih nogu) već sa nekim našim osobinama. Drugo, mnogi ljudi (kao npr. ja) nemaju tu "tradiciju" u porodici da se navija za neki klub, čak ni u bližoj okolini, pa često ne razvijemo oblik navijanja koji ja zovem "dok ne povadimo oči sa protivnicima" (vadim oči oko drugih stvari hehe). Samim tim, mi nećemo imati potrebu da toliko branimo klub, dok oni koji imaju usvojen takav oblik ponašanja hoće. I treće, ne vidim zašto bi navijači LAL trebalo da budu pretplaćeni da trpe jeftine prozivke i drže se kao da su "iznad toga". Imaju pravo i treba da odgovore na to. U poslednje vreme je takva situacija sa podržavanjem ekipa da je postalo pomodarstvo da se navija protiv LAL (Barse i Reala u fudbalu i sl.) P.S. Slučajno znam za koga ti navijaš i na koji nivo si se spuštao na forumu (pratila sam te teme, ne isključivo tebe da ne bude zabune), tako da pusti Mikija i druge navijače LAL i njihov mikro-nivo. 😄 Edited October 2, 2021 by DameTIme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Upozoravao sam sta ce se desiti ako ih pustimo da slobodno pisu medju nama... 3 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 (edited) 30 minutes ago, DameTIme said: I treće, ne vidim zašto bi navijači LAL trebalo da budu pretplaćeni da trpe jeftine prozivke i drže se kao da su "iznad toga". Imaju pravo i treba da odgovore na to. moje prozivke nisu jeftine, nego su na popustu. ako miki skupi cetiri prozivke, dobice petu gratis. Edited October 2, 2021 by oubrevo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 Just now, oubrevo. said: moje proyivke nisu jeftine, nego su na popustu. ako miki skupi cetiri proivke, dobive petu gratis. Nisam mislila na tebe (čak umeš da budeš duhovit), ali lepo je što si se sam pronašao. 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 11 minutes ago, DameTIme said: (čak umeš da budeš duhovit) Ovo je kao da neko kaže za Emdžeja da je umeo ponekad i dobro da odigra u finalu plejofa. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 3 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 16 minutes ago, freethrow said: Ovo je kao da neko kaže za Emdžeja da je umeo ponekad i dobro da odigra u finalu plejofa. A jbg, imam visoke standarde, ovo je kao da sam mu rekla da je najduhovitiji na planeti. Veruj mi. Svakako je onaj komentar bio uopšten i nije bio upućen samo njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 2, 2021 Share Posted October 2, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 15 hours ago, DameTIme said: Ne vidim zašto bi moralo da bude ovako. Prvo, to kakvi smo kao navijači nema toliko veze sa tim za koga navijamo (osim ukoliko je usađeno od malih nogu) već sa nekim našim osobinama. Drugo, mnogi ljudi (kao npr. ja) nemaju tu "tradiciju" u porodici da se navija za neki klub, čak ni u bližoj okolini, pa često ne razvijemo oblik navijanja koji ja zovem "dok ne povadimo oči sa protivnicima" (vadim oči oko drugih stvari hehe). Samim tim, mi nećemo imati potrebu da toliko branimo klub, dok oni koji imaju usvojen takav oblik ponašanja hoće. I treće, ne vidim zašto bi navijači LAL trebalo da budu pretplaćeni da trpe jeftine prozivke i drže se kao da su "iznad toga". Imaju pravo i treba da odgovore na to. U poslednje vreme je takva situacija sa podržavanjem ekipa da je postalo pomodarstvo da se navija protiv LAL (Barse i Reala u fudbalu i sl.) P.S. Slučajno znam za koga ti navijaš i na koji nivo si se spuštao na forumu (pratila sam te teme, ne isključivo tebe da ne bude zabune), tako da pusti Mikija i druge navijače LAL i njihov mikro-nivo. 😄 Onda slucajno i skontaj da pricamo o NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted October 3, 2021 Author Share Posted October 3, 2021 @delgado bice mnogo bolji spqcing ove sezone👍 U tranziciji cemo biti ubitacni Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Miki, palim tekmu sada, radio do 22h i dok sam malo iskulirao. Ajmo momci Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Ubise nas, nista ovo ne valja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 (edited) Ja sam malo nešto ispratio, otprilike drugi deo treće četvrtine. Monk i Hauard su očekivano dobri. THT ništa specijalno i ja ne vidim zbog čega je on dobio ovakav ugovor letos. Pokazao je potencijal da igra NBA, ali samo to. Nadam se trejdovanju. Dobar je ruki Tomas iz Bruklina, vidi se da će biti ok, samo je šteta za njega što ima da trune tamo i neće stići da se razvije usled nedostatka minutaže... 3 hours ago, gggggggg said: I to je očekivano, kada se udari po džepu, kao i da bi se sačuvale privilegije u životu. Edited October 3, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 (edited) Mislim da će Bredli Bil, mada on nije toliko pritisnut kao Kajri. Ajzak je izjavio kako je ponosan na to što nije vakcinisan, ajde da vidimo samo kojeg datuma će ga primiti, mada nije kao i da nešto žuri da igra u ovoj sezoni plus neće igrati na početku sezone zbog povrede (neće mu se odbijati novac), a Orlando će svejedno opet da tankuje. Edited October 3, 2021 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Izgleda da ovi iz File neće imati problem da čekaju 15. decembar (datum kada mogu da se trejduju igrači koji potpisali ugovore letos) kako bi mogli da trejduju Bena, a istovremeno se nadaju da će možda dobiti Bredlija Bila ili Dejma ako budu bili kojim slučajem dostupni za trejd. Mislim da Fila može lagano da čeka da naiđe dobra ponuda, kod File strah od neulaska u plej of, jednostavno ne postoji, dobra su ekipa. Moje mišljenje da bi oni mogli da čekaju i dedlajn u februaru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Opet, ne vidim nijedan razlog zasto bi Portland dao Dejma. Osim naravno ako on sam bude insistirao da ide, ali mi do sada nije tako delovalo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 5 minutes ago, Marvin said: Opet, ne vidim nijedan razlog zasto bi Portland dao Dejma. Osim naravno ako on sam bude insistirao da ide, ali mi do sada nije tako delovalo takođe, za bradley beala bi 76ers morali da znaju da je voljan da ostane tamo, pošto ima player option nakon ove sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Ne znam bas koliko stoji da se Phili ne zuri. Hipoteticki, ako cekaju i pokaze se da su i bez Bena hca ekipa (sto je sasvim realno), trejd vrednost ce mu pasti jos vise, a sa druge strane, ukoliko ne bude tako i survaju se sto se seeda tice, rizikuju da zagovnaju i sa Embiidom koji moze da kaze vi se zajebavate, a meni propade sezona... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Misliš da Morey nije pričao o tome sa Embidom? Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Mozda i jeste, ali sta je mogao da mu kaze? Znas, mi hocemo Simmonsu nanicu naninu, cekacemo do sredine sezone, valjda necemo usrati toliko da u nastavku ne moze da se ispravi, a ti igraj vise meceva u sezoni nego ikad, da ne bismo bas bas izduvali do decembra.... A ako se to i desi, jbga, tu je sledeca sezona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts