Igor_ Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 23 minutes ago, gggggggg said: trejd beverley - bledsoe. Trejd Rondo,Otura,Beverli - Bledso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Ko je dao Bledsoa taj je pobedijo. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 On 8/14/2021 at 9:28 AM, oubrevo. said: ne moze da igra SF jer ima spore noge u odbrani za PF a na PF je randle. da ga udamo za nekog dobrog pika i da pevamo. Vidim sta hoces da kazes. ovo je surova igra i trazi se odgovarajuci deo slagalice. Ali mora li bas tako hladnokrvno? Trejdovati ovu zver od krvi i mesa i u tri dimenzije za nekog pika cica glishu na ekranu, ima i to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 toppin izgleda kao panja od coveka a usput je i solidno napredovao za jednu sezonu. pri tome je i nyc native, postoji taj neki feelgood vajb oko njega, eto ako trazimo romansu. taj pik verovatno govori koliko ih je randle iznenadio svojim performansom u reg season. opet kazem, mogu da prihvatim da ce jos napredovati u sutu i decision makingu ali tamo gde izvesno ne moze dalje su te lateralne kretnje u odbrani, koje ga sprecavaju da brani danasnje lite cetvorke a o krilima je suludo pricati. proba thibs njega po 5 minuta na centru, bude to nekada okej u odnosu na igraca prekoputa. pod pretpostavkom da julius odrzi neki dobar sut spolja (ne mora bas 40%), ne vidim kako moze da uzme vise od 12-17min na na pf-c i to pod uslovom da igra dobro. jericho sims je taj neki isti arhetip kao mitch lob i noel, tako da je jasno kako knicksi vide poziciju centra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 On 8/14/2021 at 5:01 PM, realno *w said: Hoće li stvarno igrati pleja u NBA, mislim bar po najavama? zasto da ne. pistonsi su trenutno na hayesov pouzdan spotup daleko od zajebanog backcourta, gde obojica mogu da kreiraju, ogromni su i voljni da igraju odbranu, sto ce reci da su vrlo interchangeable na 1&2 u oba smera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: toppin izgleda kao panja od coveka a usput je i solidno napredovao za jednu sezonu. pri tome je i nyc native, postoji taj neki feelgood vajb oko njega, eto ako trazimo romansu. taj pik verovatno govori koliko ih je randle iznenadio svojim performansom u reg season. opet kazem, mogu da prihvatim da ce jos napredovati u sutu i decision makingu ali tamo gde izvesno ne moze dalje su te lateralne kretnje u odbrani, koje ga sprecavaju da brani danasnje lite cetvorke a o krilima je suludo pricati. proba thibs njega po 5 minuta na centru, bude to nekada okej u odnosu na igraca prekoputa. pod pretpostavkom da julius odrzi neki dobar sut spolja (ne mora bas 40%), ne vidim kako moze da uzme vise od 12-17min na na pf-c i to pod uslovom da igra dobro. jericho sims je taj neki isti arhetip kao mitch lob i noel, tako da je jasno kako knicksi vide poziciju centra. Čini mi se da je Topin na koledžu igrao centra. Sve u svemu loš pik Niksa u smislu da su doveli igrača zaglavljenog između pozicija sa koledža koji fura specifičnu igru. Kao kad ode igrač iz Zvezde u Makabi i ne bude to to jer je u Zvezdi bio deo sistema koji nema nikakve veze sa onim što se igra u Makabiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Od drugih vesti Klipersi se konačno rešili Beverlija, morali su nešto da daju da bi šutnuli tu štetočinu, Bledso je jedva nešto malo bolji ali ok , dobar trejd za sve. Živo me zanima gde će Beverli da završi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Ja sam Toppina na slepo draftovao prilično visoko na forumskom fantasy-u pa sam dosta puta gledao Knickse da bih video njega tj dočekao tih njegovih 15ak minuta po meču. Možda bude nešto od njega, vrhunski atleta a ima i dosta meku ruku ali ima najčešću NBA kletvu - klasičan tweener zarobljen između pozicija i pri tome mi deluje da je dosta glupav, uglavnom ne zna šta treba da radi kad je na terenu pa je Thibs delovao uvek frustrirano i ubacivao proverene šljakere. Toppin meni izgleda kao npr Derrick Williams što je bio, na highlightsima izgleda neuporedivo bolje nego na utakmicama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 16, 2021 Author Share Posted August 16, 2021 Bravo za Memfis, sad nek odrade buyout Ronda i da se vrati macka👍 jeste da je vrbt jos sveza svadja iz bubble-a Rondo i Wbrk ali sve ce se to razrijesit. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 (edited) Topina koliko vidim su probali i na 5 i čak je na toj utakmici najbolje odigrao,verovatno tako pokušavaju da mu nađu minute ali teško će to biti baš se ne uklapa sa Rendlom po meni. Ovi mlađarija solidni servisbl igrači i to je to... Grajms je Deni Grin best kejs, wrst kejs onaj debil kom ne mogu ni ime da spomenem a na njega me najviše podseća. Edited August 16, 2021 by Bobby Shurda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 5 hours ago, Milos 3.14 said: Od drugih vesti Klipersi se konačno rešili Beverlija, morali su nešto da daju da bi šutnuli tu štetočinu, Bledso je jedva nešto malo bolji ali ok , dobar trejd za sve. Živo me zanima gde će Beverli da završi. kakva crna stetocina kada im je bio najbolji odbrambeni igrac na bekovskim pozicijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 46 minutes ago, gggggggg said: kakva crna stetocina kada im je bio najbolji odbrambeni igrac na bekovskim pozicijama. Koliki god da je defanzivac, stetocina je. Vise prica nego sto igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 4 hours ago, Chaos Is Me said: Možda bude nešto od njega, vrhunski atleta a ima i dosta meku ruku ali ima najčešću NBA kletvu - klasičan tweener zarobljen između pozicija i pri tome mi deluje da je dosta glupav, kada se kaze "vrhunski atleta" za takav tip igraca, ja prvo pomislim na zdravog amarea iz finiksa. toppin je neka turska verzija tog atlete, cak i sa sutom za tri koji razvija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Gospodin Dosunmu ce biti legit NBA igrac ako je spreman da iskrvari od rada na sutu. Jebes ove hajlajce, vise me je impresionirala defanziva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 19 minutes ago, oubrevo. said: kada se kaze "vrhunski atleta" za takav tip igraca, ja prvo pomislim na zdravog amarea iz finiksa. toppin je neka turska verzija tog atlete, cak i sa sutom za tri koji razvija. Hm, pa Amare je bio jak kao vo, u to vreme klasična NBA četvorka, ta komponenta snage Obiju svakako fali ali sam atleticizam je tu. Obi je za Amarea light kategorija, al nema skilla da igra na SF, a snage za današnje PF verovatno ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 sve okej s'tim sto je amare leteo okolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 STAT bukvalno nije silazio na parket u tim godinama. Ima i Obi hrabrosti za neke egzibicije, ali to nije ni 10% (relativno) zdravog Amarea. Nije tolika razlika u snazi, rekao bih da je Obi samo mnogo 'stidljiviji'. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 hour ago, Igor028 said: Koliki god da je defanzivac, stetocina je. Vise prica nego sto igra. ovo nema nikakvog smisla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 minute ago, gggggggg said: ovo nema nikakvog smisla On je više agresivni busač u grudi nego što je defanzivac 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Beldsoe kao 3-4. opcija u Klipanima je skroz na mestu. Svakako je puno bolji igrac od ovog rastrčalog kera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 1 hour ago, SteveFrancis#3 said: STAT bukvalno nije silazio na parket u tim godinama. Ima i Obi hrabrosti za neke egzibicije, ali to nije ni 10% (relativno) zdravog Amarea. Nije tolika razlika u snazi, rekao bih da je Obi samo mnogo 'stidljiviji'. kapiram i tebe i kaosa ali ipak mislim da prajm amare atletika je neki drugi nivo u odnosu na topina Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Amare Stoudamire. Damon Stoudemire. Damon Albarn. Hehe. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 5 hours ago, Milos 3.14 said: On je više agresivni busač u grudi nego što je defanzivac dobar je on defanzivac, ne toliko koliko on misli da je dobar, ali jeste dobar. da nije povredjivan tako cesto bio jos korisniji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 hart dobio 38/3 ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts