freethrow Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 10 hours ago, Don Radonja said: "Pre meča sedim u svlačionici i zamišljam da protivnički igrači udaraju moju mamu. Kada to zamišljam onda se naljutim. Kada izađem na teren želim da im vratim za to. Zato što su udarali moju mamu", izjavio je Portis. https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2021&mm=07&dd=04&nav_id=1885431 Koja glava. 😄 https://www.cbssports.com/nba/news/before-games-bobby-portis-pictures-opponents-slapping-his-mom/ staro 6 godina, al daj šta daš... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 1 minute ago, BartonFink said: https://www.cbssports.com/nba/news/before-games-bobby-portis-pictures-opponents-slapping-his-mom/ staro 6 godina, al daj šta daš... Aha al opet je luda glava. Jbt. :D Msm kakav je to mindset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Rade to ljudi. Čak i ozbiljniji od Bobija. https://washington.cbslocal.com/2014/06/05/guy-torry-phil-jackson-likened-kings-to-neo-nazis-hitler-as-motivation/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 9 hours ago, Zvezdinho said: Cekamo sta ce @Drakaris da kaze. Sve zavisi koliko će Janis biti aut. Nisam nesto optimističan da će se vraćati ove sezone. Zvanično je dtd, ali svi znamo kako to ide. Sansi su kompletni i značajno jača ekipa od Hoksa i neće Baksima biti nimalo lako. Opet, mislim da je tu Finiks izraziti favorit u ovom finalu, jer ne verujem da Midlton i Džru mogu da iznesu gubitak Janisa, jer prosto, nema ko da da tolike poene, plus je odbrana Sansa za dva koplja jača od odbrane Hoksa. Džru uopšte nije napadački elitan, dok za Midltona imaju brdo defanzivnih specijalista u vidu Bridžisa, Kraudera, Džonsona i Krega. Baksima mogu iznenaditi samo ako recimo Forbs poludi i počne ubacivati frižidere, nije da mu je prvi put. Ne znam čemu se mogu nadati Baksi, ovo mi je jedno od manje zanimljivih finala poslednjih godina, jer pobednik je očigledan. Za Bakse je nada samo povratak Janisa i aktivan rezultat u seriji, tj. da pokušaju da budu što više u životu dok ne stigne GokuJanis, nešto slično što su se Klipersi nadali sa Kavajem, ali s njim je bila teža situacija, jer povreda koju on ima prethodi ACL-u... Realno, Baksima bi značio i bilo kakav Janis, na jednoj nozi. Da stoji u reketu i pokriva mid-range Bukera i CP3 koje su često lomile Kliperse. To bi im bilo od velike koristi, jer Janis sa svojim dugackim rukama je kao da je stvoren da se suprotstavi ovom Finiksu. Prognoza rezultata bez Janisa: 4:1 za Sanse. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Da sad ne bude da barosinem cesto mi desi da osetim zeludcu nesto ko bi mogao da osvoji. Secam se da je najjaci osecaj bio za one Cavse koji su okrenuli 1-3. Tad na 1-3 sam bio uveren u dubini duse da ako ne bude 1-4 ide sve u boziju mater... Ista stvar mi se desila ove sezone i to kao double-decker kad su Sansi prosli Lakersi da osvajaju prsten i da Englezi uzimaju EP. Protiv Sunsa zaista nemam nista fundamentalno protiv osim sto mrzim Cp3 ali ako bude u kombinaciji sa Engleskom zaista deluje kao kosmar. Nikad sam bio oladjeniji od NBA, u stanju sam da gledam gomilu nebitnih meceva regularne sezone uzivo dok sam sada zaspao svaki put vec od finala konferencije, ni jedan mec nisam odgledao uzivo maltene sto mi se nije desilo od 2007 godine... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Šta bi tek bilo da CP3 ima engleske korene Znači brat Lord je za Milvoki. bem ti resetovanje lozinke, promenio sam bar 100 puta ako nešto zajebem i sa mejlom, nećete me više gledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Sto je najgore nisam za Kee ali jednostavno duze pokusavaju iako je umetnicki dojam i kvalitet na strani Sunca. Cista sizoftenija, kako navijati za isti tim kao Delgado? Sreca pa Kosta navija za Finix... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Navijam jedino za 7 tekmi, sve ostalo mi je svejedno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Dobro jutro, dobar dan (onima kojima je odavno poceo) S kim je Srbija u grupi na OI, je l izasao zreb ? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 23 minutes ago, delgado said: Dobro jutro, dobar dan (onima kojima je odavno poceo) S kim je Srbija u grupi na OI, je l izasao zreb ? Nemoj ti pokažemo ko je ovde stvarno iz hood-a 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Ko ? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 7 minutes ago, Darko said: Nemoj ti pokažemo ko je ovde stvarno iz hood-a Ne stedi na udarcima. 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 7 minutes ago, delgado said: Ko ? 😄 Pa evo, moj hood: https://images.app.goo.gl/PBdWokHeoQfsYRpH6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Kakav je status Janisa? Mislim da Bucksi ne mogu bez njega ovo da dobiju u finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 5, 2021 Author Share Posted July 5, 2021 33 minutes ago, Chaos Is Me said: Kakav je status Janisa? Mislim da Bucksi ne mogu bez njega ovo da dobiju u finalu. DTD po rijecima Buda ali ce mi bas biti iznenadjenje da zaigra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Igrao ne igrao Đana ovo je ta godina kad će Sunca dignuti Larry O'Brien Championship Trophy jer kako je čini mi se @Ta'veren lijepo objasnio u jednom od svojih postova košarkaški bogovi su tako odlučili. Sunca su puno prije bila u redu za čekanje od Bucksa. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 Nešto smo bogovima gadno zgrešili Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 To moze da kaze 15 od 16 PO timova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 2.58 na Milvoki da uzima finale? Igra li Janis? 😁🔪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 6 hours ago, Alex_Serbia said: To moze da kaze 15 od 16 PO timova ali samo fakersi misle da imaju ekskluzivno pravo na trofeje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 5, 2021 Author Share Posted July 5, 2021 11 minutes ago, stoudemire said: ali samo fakersi misle da imaju ekskluzivno pravo na trofeje. Sanjate Lejkerse🤣🤣🤣 manite se toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 27 minutes ago, Miki28 said: Sanjate Lejkerse🤣🤣🤣 manite se toga Pa neće vam biti ništa lakše naredne godine kad CP produži ugovor na tri godine zasta postoje velike indicije da će, plus se dovede pristojan back up Aytonu. Sa ovim young core-om kojim Sunsi raspolažu i dubinom rostera pokazali su da umiju itekako dobro igrati. Stoga ja ne vidim kako će bilo kome lakše biti igrati protiv Sunsa naredne sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 26 minutes ago, Miki28 said: Sanjate Lejkerse🤣🤣🤣 manite se toga da je post bio upucen tebi mislim da bih rekao: lakersi. nista kontra lakersa. fakersi su samo ona iritantna drakaris vrsta laker fanova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 52 minutes ago, bodo said: Pa neće vam biti ništa lakše naredne godine kad CP produži ugovor na tri godine zasta postoje velike indicije da će, plus se dovede pristojan back up Aytonu. Sa ovim young core-om kojim Sunsi raspolažu i dubinom rostera pokazali su da umiju itekako dobro igrati. Stoga ja ne vidim kako će bilo kome lakše biti igrati protiv Sunsa naredne sezone. Bice vama veoma tesko, prakticno nemoguce da nas izbacite samo ako AD ostane u komadu (sto bi se desilo i ove godine je l'te) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 14 minutes ago, delgado said: Bice vama veoma tesko, prakticno nemoguce da nas izbacite samo ako AD ostane u komadu (sto bi se desilo i ove godine je l'te) živi bili pa vidjeli. valjda ćemo poživit još da možemo to prokomentirati dogodine 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts