Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

4 minutes ago, Miki28 said:

Bas treba biti upucen u Nba desavanja da skontas da to mogu jedino i da ponude i da to nije ni blizu dovoljno za Lillarda. Nisam siguran da bi taj laket zavrsio i CJ a ne Lillarda.

 

Bolje bi bilo Majamiju da se umijesa u ovo ako postoji sansa, je... ih Herro i Robinson. Daj to, jos nesto i pikove i da navedu kapu.

Majami je u prici oko svakog FA al malo koga oni zapravo privlace zadnjih godina. Prvenstveno zbog ogranicenih resursa sto space sto tradeable igraci/ugovori.

Just now, gggggggg said:

 

ne vidim zasto bi portland uopste i usao u price oko trejda lillarda.

 

 

 

Vjerovatno od svega i nema nista no je ovo dio sezone kad se takve stvari pisu da se malo aktivnost podigne mjesec dana pred draft. Sve i da odluci Dame da ode nedje to ce biti pod njegovim uslovima i nece sigurno to doci od tipova kao sto je Haynes.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, BartonFink said:

Ne, Golden stejta sa nukleusom oko Stefa i Kleja plus Durant? Ni približno. ALi besmisleno je pričati o šbbkbb kombinacijama...

 

harden je sa onim houstonom bio izuzetno blizu da ih pobede. da je imao duranta umesto erica gordona, mislim da ne bi bilo sumnje, ili bi bar bilo ekstremno blizu.

 

2 minutes ago, MrTwister said:

Vjerovatno od svega i nema nista no je ovo dio sezone kad se takve stvari pisu da se malo aktivnost podigne mjesec dana pred draft. Sve i da odluci Dame da ode nedje to ce biti pod njegovim uslovima i nece sigurno to doci od tipova kao sto je Haynes.

 

haynes je blizu lillardovom kampu. kad god je nesto vezano za njega, haynes prvi izbacuje vest. ne sumnjam da je prica tacna, samo mislim da trejda nece biti jer niko nema da ponudi ono sto bi portlandu bilo dovoljno.

Link to comment
Share on other sites

Od kada je Dalas uzeo ovog Nicoa Harrisona kao GM-a pominje se mogucnost prelaska Lilarda u Mavse. Nico je godinama radio u Nikeu na marketingu igraca i navodno ne postoji NBA igrac sa kojim nije u odlicnim odnosima, a pogotovo sa Lilardom.

 

Edit: Takodje, postoji i ovo

 

https://bleacherreport.com/articles/10004856-damian-lillard-jason-kidd-is-the-guy-i-want-to-replace-terry-stotts-as-blazers-hc

Edited by Manu
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Miki28 said:

 

Ovo mi je nezamislivo, bio sam ubijedjen da je on jedan od onih koji ce zavrsiti karijeru u 1 timu

Jao, evo opet nekih trač-vesti... Ništa loše tebi Miki što si podelio ovo, ali brate mili. Da li je iko igde ikada čuo Dejma da kaže: Hej, ja nisam zadovoljan i želim u boljeg (većeg) kontendera za titulu? Nije. Ali se zato konstantno pišu ovakve vesti da se nahvataju klikovi, lajkovi i pregledi.

 

Situacija je trenutno takva da ako ga iko otera biće to navijači koji forsiraju ove priče jer se bune oko izbora trenera. Bilups je valjda imao neku optužbu za zlostavljanje, a u Portlandu (mislim na grad) su dosta osetljivi na te stvari. Inače u realnosti Dejm je potpisao ogroman ugovor čime je jasno stavio da želi da ostane i nije ni blizu isteka istog. Sigurno ostaje u ovoj sezoni, pokušaće sa novim trenerom kao i nekim izmenama u rosteru (prvi na trejd listi su CJ i Nurkić). Ako opet ne urade ništa u PO, e onda je vrlo moguće da odlazi...

 

Razlog što oni ne mogu da više nadograde ekipu, kako je neko gore napisao, je upravo taj Dejmov ugovor. I tu sad dolazimo do začkoljice da on prosto ne može i ne sme da se žali na nemogućnost potpisivanja većih zvezda, iz prostog razloga što je on zagušio seleri kep. Ali jedan je Stef Kari koji je pristao na smanjenje zarade da bi se šampionski roster dodatno nadogradio...

 

Od ostalih vesti, GM koji bi dao Dejma za Kuzmu, Herela, KCP-a i pikove bi trebalo da istog momenta dobije otkaz, jer za njega je i Divac GM godine. Ko je toliko van pameti da da lice franšize kako bi mu to postao Kuzma?! Lilard nije samo glavni i najbolji igrač neke ekipe i njen lider, već brend. On je od svog legasija u Blejzersima bukvalno napravio brend, ne samo "Dame time", već i taj "underdog" način razmišljanja, lojalnost timu koji ga je draftovao u eri kada superzvezde olako idu iz tima u tim u bezglavoj jurnjavi za titulom. Em bi odlaskom (u ovom trenutku) pljunuo sebi u usta, em Portland i te kako dobro zna da ih bez njega ne bi bilo ni na mapi lige. Naravno, njegov odlazak nije nešto nemoguće u (bliskoj ili daljoj) budućnosti, ali taj trejd mora dobro da se promisli kako bi se iz toga izvuklo ono najbolje za sve. Tako da je mala verovatnoća da to bude sada.

Edited by DameTime
typo
Link to comment
Share on other sites

Nije ni Dejm daleko od godina kada će njegov ugovor polako postati i negativan. Čovek će da prima po pedesetak miliona još četiri sezone, a u julu puni 31. godinu.

 

Moje je mišljenje da će on tu i ostati, bar do kraja ugovora i navršenih 35. godina. Tada će Portland krenuti ispočetka.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, DameTime said:

 

 

kao sto rekoh malopre, haynes je vrlo blizu lillardu i ne bi kao ipak kako-tako ozbiljan novinar u nba krugovima prenosio neki izmisljeni trac. on je u sustini isto sto je windhorst bio za jamesa.

 

jeste lillard potpisao tj. produzio novi ugovor, ali to je bilo pre dve godine, mnogo toga se promenilo od tada, npr. dva puta je portland ispao u prvoj rundi playoffa. bas zbog tog ugovora, koji traje do 2025. mislim da jos sada nema nista od trejda i da portland jos uvek ima upper hand sto bi se reklo. 

nije iskljuceno ni da sa ovim potezom lillard zeli da npr. sutne oshleya, gm-a portlanda.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Te vesti koje izlaze u poslednjih mesec dana su bukvalno na najvišem nivou očiglednosti... Samo lud bi bio zadovoljan rezultatima u poslednje dve sezone, a naravno i da postoji ogorčenost jer još nisu pronašli glavnog trenera. Ali od toga do trejda bilo gde je baš dugačak put. 😄  Jednostavno smatram da se od svega toga pravi mnogo veći cirkus nego što jeste.

Link to comment
Share on other sites

A i ti bi da svako svakog u plej ofu pegla sa 20 razlike. 😁  Ne zaboravi da je Atlanta ove sezone na 13:2 kad su utakmice na 5 razlike. 😄 

 

Haha da, jeste smešno, ali bar je naučio da ih izvodi pa kako god. Ima čovek ritual 😂

 

Edit: Imam utisak da je Galo džoker Atlante...kakva glava jbt.

Edited by DameTime
Link to comment
Share on other sites

Bogdan opet katastrofa u napadu, u odbrani odličan. Poeni uz što manje brljanja od strane Lua i Galinarija će u ovoj seriji zlata vredeti.

 

Ja takođe radim od 9h i skoro nikad ne odgledam do kraja, max do 4h, 4 i 15...

Edited by DameTime
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jedino sto je dobro je sto radim od kuce, pa su tu kafe, pljufe za ispomoc i razbudjivanje...  Ali plejof je i to late playoff da ne kazem finale konf

Lu -> Gallo connection eedemo

Navijam za Atlantu ipak da osvoji, btw, dok je ziva, posle za Kee vs phx

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Auuu kako je Atlanta zategla odbranu, šta je ovo. Kako samo Janga pokrivaju u odbrani, anbilibabl što bi rek'o Rafa Nadal. Mnogo bolje brane Janisa nego u G2, rekoh prilagodiće se i oni...

 

I ja trenutno radim od kuće, s tim što od 1. prelazimo iz kancelarije i biće mi mnogo teže jer moram ranije da ustanem. Kad se radi od kuće iz kreveta za komp. 😎

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...