LayupFromTheMidget Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ajton im sam drzi glavu iznad vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 book nista ne moze da odigra, izbacila ga je povreda nosa iz ritma potpuno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Jeste jak intenzitet igre uz dobre odbrane, ali ovakvo ciglarenje je strašno, posebno od strane Clippersa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Tacno ce onaj faul nad Menom da odluci ovo sve. Kakva kradja je ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Sudije propisno guraju Sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Kakva pljacka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Da "izvinu" navijaci Finiksa, ali u poslednjih par minuta nekoliko odluka na stetu Klipersa, od kojih najvaznija ova kada nije Batum izbacio loptu vec igrac Sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 🥴 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 I sada ovaj Faul kakva je ovo pljacka, tendiciozno do bola jos ta arogancija da ne gledas snimak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ma kakva bezocna kradja Neveruem da coach Lue nije povukao ekipu sa terena 😮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Al ce Baksi ovo da ciste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Plačite samo a mi odnosno na 3:1 Kako vas nije sram koliko kos +faula nije svirano sunsma u prvom 2 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Bas ozbiljna pljacka u zavrsnici. Clippersi su se morali puno vise buniti kod sudija kod one izbijene lopte Batuma ne bi li ovi ipak pregledali snimak. Mada opet po prikazanom veceras Clippersi sigurno nisu zasluzili pobjedu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) 2 minutes ago, bodo said: Plačite samo a mi odnosno na 3:1 Kako vas nije sram koliko kos +faula nije svirano sunsma u prvom Ti si tuzan ja ne. Ja san kontenat Edited June 27, 2021 by bodo 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 kazem ja, guraju te odvratne arizonce. nije dovoljno sto ceo plejof igraju protiv zestoko oslabljenih ekipa. paul i booker. ima li antipaticnijeg dvojca u ligi. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 (edited) Ma možete do sutra plakati. Proći će vas Pojesti će vas zavist Edited June 27, 2021 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 U zadnjoj četvrtini Klipani šut 3-19, Sunsi 4-17. PG nema srce, ni IQ za ovakve završnice. Očekujem ovdje još vatre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Glupa ti prica haos drug. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ovi Sansi ogavniji, nego Netsi i Klipersi zajedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Al ce Baksi ovo da ciste Nazalost tako ce biti, a posto ce tema apsolutno biti necitljiva kada pocne finale odjavljujem se. Ne pada mi na pamet da citam gomilu smecarskih postova tokom finala gde ces ti da dominiras. I mislim da su sudije prvi zajeb u zavrsnici napravile sto nisu svirale faul Redzija Dzeksona na Bukeru pre nego sto je ovaj pokupio sestu licnu tj faul u napadu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Just now, Ta'veren said: Nazalost tako ce biti, a posto ce tema apsolutno biti necitljiva kada pocne finale odjavljujem se. Ne pada mi na pamet da citam gomilu smecarskih postova tokom finala gde ces ti da dominiras. I mislim da su sudije prvi zajeb u zavrsnici napravile sto nisu svirale faul Redzija Dzeksona na Bukeru pre nego sto je ovaj pokupio sestu licnu tj faul u napadu. Moje smecarske postove stavi na IL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Moje smecarske postove stavi na IL. najzad nesto smisleno i pametno i od tebe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ti si najveci problem ove teme, ali ne i jedini. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 forumska ekipica u full swingu. ne znam samo da li je vise smesno ili tuzno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 Ponekad imam utisak da su svi Suns fanovi (Frensis excluded) na forumu pijani 24/7 😄 Dajte kao da je ikoga ovde briga za Finiks ili Kliperse od nas neutralaca koji pisemo ovde. Kradja je kradja, i kad se vidi onda se ostavi i post, kakvo crno plakanje i zavist. Spustite se na zemlju ljudi. Kapiram da bih i ja bio dosadan kad bi se Bullsi vratili u relevantnost, ali ovo je copor hijena jbt 😄 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts