Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

Bravo Jokicu. Pa i Stojakovic i svi mnogi igraci sa jakim imenima se nisu odazivali cesto za repku, sto bi MVP lige.

Da Jokara nije Srbin, ozbiljno bih gotivio decka!

• Ha-ha 2
Posted
6 hours ago, DameTime said:

Najlepši backcourt lige noćas rešava seriju. 👀

Uff, mora Bogdan veceras na nekih 30+ poena. Da dozivim kako salje ''MVP-a'' kuci.

• Love 1
Posted (edited)

Jangovi flouteri. 😍

Simons "DPOY" 👀

Edit: Simons će radije da pusti Korkmaza da lomi obruč dva puta nego da šutne. 

Edited by DameTime
Posted

Simons faulira igrače Atlante kao da svi šutiraju 30ak % slobodna bacanja kao on. 😂

Jako neinteligentna igra File na početku, Embiid ovaj put krenuo od 4/4.

Posted

Bogdan je odigrao kao amater poslednja dva napada, poslednji napad izgubio loptu na polovini terena i odmah trojka Seta Karija. Steta, moglo se iskoristiti trenutna zabunjenost Filinih igraca...

• Like 1
Posted

Kaže Rivers moramo imati poverenja jedni u druge, pa kako saigrači da veruju Simonsu koji igra lenjo u napadu i beži od lopte, a i Embiidu koji je u svom svetu.

Posted (edited)
3 minutes ago, dekifisher said:

Na hebenom Arena cloud-u nema strima. SBB net

Isto sam hteo da prokomentarisem. Rade svi kanali osim onog koji prenosi nba, jelte, i zbog cega sam zapravo dao pare. 🤬

Edited by Horium
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, Horium said:

Isto sam hteo da prokomentarisem. Rade svi kanali osim onog koji prenosi nba, jelte, i zbog cega sam zapravo dao pare. 🤬

Slican problem sam imao. Bio sam u gostima gde je mts-ov net i nisam mogao da castujem sa EON-ove aplikacije na tv.

Najbolje resenje je NBA LP.

Posted

Mora se priznati da su Hoksi odigrali strasnu odbranu u ovoj cetvrtini. Bogdan i Uerter se cine veoma dobrim duom na SG i SF, jer su obojica dobri suteri za 3 poena.

Fila dala sve nesto iz budjavih ofanzivnih skokova, par kontri i trojki Seta Karija. Kao sto je vec receno ovo je fenomenalan rezultat za Filu, ali ako ne pokazu  nesto vise u nastavku, gadno im se pise

• Like 1
Posted (edited)

Jbm ti Galo sve, moraš li da je opališ svaki put...

Edit: Milton, Korkmaz, Maksi... nastavlja se niz igrača Filadelfije koji se nekom magijom probude u određenoj utakmici i zatrpavaju suprotnu stranu. Samo je Set Kari konstanta.

Edited by DameTime
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...