Kosta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Da vidimo da li se fejk kraljevi iz El-Eja mogu bolje snaci kao domacini... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Bravo Juta, bre! The Real Bogdanović solidan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 11 minutes ago, Hamilton said: Bravo Juta, bre! The Real Bogdanović solidan. Samo je jedan The Real Bogdanovic 😉 MIP! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 51 minutes ago, Hamilton said: Bravo Juta, bre! The Real Bogdanović solidan. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 2 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 24 minutes ago, Kronostime said: valjda od znoja svrbi nos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 kakav box score kod bucksa i netsa. kod keeja dvojica po 30+, ostali nula, kod brooklyna ova dvojica gloryhuntera standardno isporucenje, ostali osim browna zero... timovi nakrcani veteranima koji hvataju poslednji voz za titulu... tesko je navijati za takve ekipe, imho. tacno bi neka poetska pravda bila da phoenix, utah ili atlanta uzmu titulu. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Prokrvarile mi oči od utakmice u Viskonsinu sinoć, kakva "lepotica". Pretekoše nekako Bucksi, verovatno ni oni ne znaju kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Super sto su Baksi smanjili, ali ako Holiday nastavi da ima ucinak u ovoj seriji kao da je 9.igrac u rotaciji, crno im se pise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 4 hours ago, Kronostime said: Nije to taj Bogdanovic. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 2 minutes ago, Kosta said: Nije to taj Bogdanovic. 😄 Onog drugog ni vasi najvernijitm ne vole - pogresna krvna zrnca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Mozete da poljubite mladu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Dobar je Doncic i sve ali ovo trenutno kako igra Mitchell je mozda i neki nivo iznad. Jezivo dobar motor... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Secam se Lorde da si jednom rekao da u stilu da je Micel promasaj. Sjajan je Micel, kada se setim Micelovih partija u bablu, tako mi bude zao i Dzamalove povrede, mozda je on bio u stanju da radi sve sto sada radi Micel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Mitchell se digao opasno od babla pa na dalje. Ali ono sto je fora kod njega je sto dize intezitet kako krene PO, bukvalno igra u RW brzini samo sto ima mozak i sut... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Gde si Lorde brate moj, sta ima, je l navijamo za Jutu da osvoji ? 🙂 Lep dan, izgubili KD i Kawhi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 hour ago, Drakaris said: Mozete da poljubite mladu Pj Tucker za 33 minuta imao vise poljubaca nego poena🤔 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 hour ago, LordOfTerror said: Dobar je Doncic i sve ali ovo trenutno kako igra Mitchell je mozda i neki nivo iznad. Jezivo dobar motor... Eh sad. Dobar je Donovan, mnogo je napredovao u šutu i generalno odlukama na terenu, a i ovako je bio neustrašiv i jako ga gotivim kao igrača. Ali Luka je Luka, već bismo mogli da predamo titulu Jazzerima da on ima pratnju kakvu ima Mitchell. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 11 minutes ago, Chaos Is Me said: Eh sad. Dobar je Donovan, mnogo je napredovao u šutu i generalno odlukama na terenu, a i ovako je bio neustrašiv i jako ga gotivim kao igrača. Ali Luka je Luka, već bismo mogli da predamo titulu Jazzerima da on ima pratnju kakvu ima Mitchell. Nisam uopste siguran u ovu tvrdnju. Ako nastavi ovako i u gostima lik je ubedljvo najbolji igrac ovog PO... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 (edited) Nije se nešto vjerovalo u Jutu donedavno. Meni su oni baš dobro skockan tim kad su svi zdravi i veseli. Imaju jedno 7-8 stvarno kvalitetnih igrača, dosta kreacije i dobrog šuta. Mičel je tu da povuče kad treba. Edited June 11, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Joe Ingles najveca misterija ikada u kosarci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Zbog ove korone i svega nekako su svi stavili po strani prednost domaceg terena. U Juti je bas tvrda prica, mislim da ce Clippersima biti bas tesko da naprave brejk, ne sumanjam da velika sansa da se vrate tamo sa 2-2 ali posle ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts