Dracarys Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 8 minutes ago, Malkolm Brogdon said: TPA je sranje. Jokic je prosecan defanzivac koji moze da bude eksploatisan, kao sto smo videli u PO prosle godine protiv Jute. Pa moze i Gober, pa je DPOY. Harden mu je decu pravio, kao sto je sinoc i Jokic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 2 minutes ago, Drakaris said: Pa moze i Gober, pa je DPOY. Harden mu je decu pravio, kao sto je sinoc i Jokic. Tacno, s tim sto Gobera moze da eksploatise Harden, a Jokica Donovan Micel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Pa Donovan je bolje odigrao tu seriju, nego Harden u citavoj karijeri. Sigurno je slaba odbrana Jokica pomogla da Micel sutira 50% za 3 na desetak upucenih suteva. Jednostavno covek je igrao fenomenalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 uvek mi je smesno kako se nba igraci totalno paralisu kada neko opali zonu https://streamable.com/fuzmzu vodili pacersi 20 razlike, phila preokrenula utakmicu nakon sto su stavili zonu i dobili poslednju cetvrtinu 22 razlike... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Solomon Hilla u Kinu kad dovedu zgranuce se koliko je los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 On 1/31/2021 at 1:43 PM, Alex_Serbia said: Bilo je predivno sinoc gledati onu dijareju Hjustona u 2/4. Nece se ponoviti za jos 10 godina, ali treba uzivati kad se moze. Well, I was wrong...😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 CP3 prži u poslednje vreme. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Nabode Booker za pobedu iako je igrao skromnu utakmicu, umalo choke Sunsa na kraju al imali su i sreće. Mavsi u problemima čim Luka ne igra god like partije. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) Booker za metlu protiv Dallasa Šta se to sa Spursima dešava . Oduvali ih Grizliji u gostima. Edited February 2, 2021 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 17 minutes ago, bodo said: Booker za metlu protiv Dallasa Šta se to sa Spursima dešava . Oduvali ih Grizliji u gostima. Nije Memphis uopste losa ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) 3 minutes ago, Radalek said: Nije Memphis uopste losa ekipa. Nije ne al opet doma izgubit skoro 30. Moraš priznati da je previše. Nije skoro već 31 Edited February 2, 2021 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Nema Smarta a sledi serija gostovanja po zapadu, GSW, Kingsi, Klipersi, Sunsi pa Jazz. Biće jebeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) As has become routine, the story of the game was the play of the point guards. Quickley didn’t shoot it particularly well (5-13 for 16 points), but dished out 7 dimes and grabbed 6 rebounds. Meanwhile, Elfrid Payton was his usual burlap sack of dookie. Tom Thibodeau yanked him early in the first quarter for some lackluster play, and he came back to start the second half to promptly blow three straight defensive assignments against Coby White. Look at this shit. So Thibs called timeout...and kept Payton in the game. Elf continued to play like shit, and yet Thibs kept him in for most of the third quarter. It was maddening. Edited February 2, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) moram da bačim rispekt rugobici za ovaj potez https://bleacherreport.com/post/nba/a72b1008-95e5-4759-8b1b-24e3412888d0 edit: da se razumemo, jebeš "iza leđa", nego ovo Hawks star turned around before Huerter's shot went in Edited February 2, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Evo jedan hot take: ne bih u životu imao Porzingisa kao bitnog člana rotacije, koliki god unicorn bio. Sinoć kad se lomilo, Ayton rovari i rilja sa jedne strane, a ovaj salonac neobavezno cepa trojke kao da je sredina druge četvrtine. Ne znam šta bi Sunsi mogli da urade da malo pojačaju rotaciju jer mi njihova klupa deluje baš skromno. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 (edited) @uini Smešna mi je malo, a verovatno i tebi, čitava ova nova ikonografija i jezik novih mladih igrača u NBA, pa među tim stvarima i ovo okretanje. Još jedna gadost koju je valjda Stef omasovio i pokrenuo. Tu ubrajam i ono smešno pokazivanje bidža kada se postigne koš i dodatno, a onda i moj favorit - kada neko uspe da zavrne ulaz levom rukom ili polaganje samo jednom rukom, pa onda ide gledanje te magične ruke i eventualno hlađenje ruke od strane saigrača. Ne smeta mi, neću da budem grumpy old man, samo mi je smešno. Više volim ligu u kojoj se cepaju trice, završavaju napadi čim se napravi analitički dobar šut, benigno proziva i glumi ludilo nego ligu u kojoj Boweni podmeću noge na skok šutere, lome se igrači u kontri sa leđa (slučaj Država protiv Kevin McHale-a za ubistvo Kurta Rambisa), poludžukačka odbrana Detroit Pistonsa protivu Džordana, Lejmbirovo podmetanje Juingu pod noge, te faul koji je okončao Čabarkapinu karijeru od strane Denija Fortsona... Finese su u pitanju, kao i kod svakoga valjda, pa su mi, na primer, serije NY - Chicago među najboljim basketima, a i tu je bilo jako tvrdo, ali ne i prljavo, bar koliko se sećam... Ne znam koliko je ažuriran ovaj sajt: https://www.lineups.com/nba/team-rankings/defense ali Netsi imaju dosta problema u odbrani prema ovome, a kapiram da će se situacija samo pogoršavati dok se ne uigraju. @Chaos Is Me Meni je najgore kod Porzingisa što nema ni naznake da bi mogao da pokuša da nabaci makar neki jadni poluhorog ili kretnju na postu. Razumem i nesretnu građu, i 220, i sjebana kolena i onemogućene lateralne kretnje, ali ne može niko da me ubedi da nije u stanju da nabaci barem neki potez koji podseća na centra, nešto što nije samo fejdavej... Edited February 2, 2021 by freethrow 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 15 minutes ago, freethrow said: @uini Smešna mi je malo, a verovatno i tebi, čitava ova nova ikonografija i jezik novih mladih igrača u NBA, pa među tim stvarima i ovo okretanje. ja moram da priznam da sam mnogo voleo u svom prajmu na basketu da šutnem i krenem nazad u odbranu pre nego što uđe u koš. to slomi čuvara više nego to što si ubacio treću redno. @Chaos Is Me pominjao je freethrow već oko zingisovih lateralnih kretnji monorail robota. jeste njemu šut bio uvek forte ali nije nikada bio durant, već je u kombinaciji sa tom hitrošću, dinamikom - promenom pravca, sve to izgledalo zastrašujuće u potencijalu. nije mi nikada bio omiljen više zbog svoje naravi ali ne mogu da kažem da mi nije žao što sada izgleda ovako nepokretno. još je mlad, možda uspe za par sezona da se oporavi fizički a i da modifikuje svoju igru, nešto dodatno nabaci da bi nivelisao ovo fizičko stanje u kojem je. ne izgleda dobro u svakom slučaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 20 minutes ago, đubrivo. said: ja moram da priznam da sam mnogo voleo u svom prajmu na basketu da šutnem i krenem nazad u odbranu pre nego što uđe u koš. to slomi čuvara više nego to što si ubacio treću redno. @Chaos Is Me pominjao je freethrow već oko zingisovih lateralnih kretnji monorail robota. jeste njemu šut bio uvek forte ali nije nikada bio durant, već je u kombinaciji sa tom hitrošću, dinamikom - promenom pravca, sve to izgledalo zastrašujuće u potencijalu. nije mi nikada bio omiljen više zbog svoje naravi ali ne mogu da kažem da mi nije žao što sada izgleda ovako nepokretno. još je mlad, možda uspe za par sezona da se oporavi fizički a i da modifikuje svoju igru, nešto dodatno nabaci da bi nivelisao ovo fizičko stanje u kojem je. ne izgleda dobro u svakom slučaju. Gde ces nazad na basketu? 🤔 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 1 minute ago, bosMan_jr said: Gde ces nazad na basketu? 🤔 mislim na rekreativo košarku, sve je to basket Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Ništa ne može da mi zameni čuvara koji viče ništaaaa dok je trica u vazduhu, pa onda mahanje srednjim prstom istom dok se vraćaš u obranu... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 kad smo kod zingus-dingusa, mnogo mi se svidža bill simmonsova teorija-podela junikorna: So maybe there are three versions of an NBA unicorn: the one we had/haven’t seen before but might be replicable (the traditional unicorn), the one we’ll probably never see again, but I won't be stunned if I see one (the tweener unicorn), and the one we’ll definitely never see again (the true unicorn). https://www.facebook.com/ringer/videos/4069814676396785 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 moram da bačim rispekt rugobici za ovaj potez https://bleacherreport.com/post/nba/a72b1008-95e5-4759-8b1b-24e3412888d0 edit: da se razumemo, jebeš "iza leđa", nego ovo Hawks star turned around before Huerter's shot went inTrae = Neša IlićČim Đinđer ima clear shot, jasan je ishodSent from my HD1913 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 7 hours ago, Chaos Is Me said: CP3 prži u poslednje vreme. Pročitao sam na Bright side of the Sun ali nisam išao provjeravati podatak da je CP3 u ovih odigranih 19 mečeva već prebacio za 25 poena učinak Rubia iz kompletne prošle sezone. Zvuči pomalo nevjerojatno ali nema razloga da sumnjam u vjerodostojnost onoga što su napisali. Ayton vs Luka skor 8:1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 2, 2021 Share Posted February 2, 2021 Neko je baš lupio. Riki prošle sezone 847 poena a CP3 315 do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts