Itachi Uchiha Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Just now, maXa88 said: Da das dva za Hasana? ajde stefi ne zajebavaj 😄 Sta ti je u ponudi ako ukljucimo i lebrona? Gajba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Dzoni ne ignorisem te nego ne dam Rendala. on je tm svih mojih draftova a degli me dobrano ispostovao kad ga je birao (ustvari jedino je poslusao za njega i grahama) salji i ti na pm sta je u ponudi za lbj i hasana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 6 hours ago, delgado said: ma to ti je neka ozbiljna americka korporacija koja me angazovala da radim u call centru i resavam ljudima probleme sa terminalima obuka traje 2 meseca i placena je full, pocetna plata 500e i radi se od kuce sto je okej, za balkanbet posao samo takav jer imam 2 dana slobodno nedelje pa i praznike, placeno je sve posteno prekovremeno ima veze jer sam bio na ivici da se ubijem, a ti si me jos dodatno cackao za vreme babla i pogrosavao mi depresiju sad sam zasluzio da me castis Za nekoliko godina delgado dobija posao u espnu u call centru gde resava ljudima probleme oko fantazija 28 minutes ago, maXa88 said: Da das dva za Hasana? ajde stefi ne zajebavaj 😄 Sta ti je u ponudi ako ukljucimo i lebrona? moze i na pm da pises. da ne davimo narod Biraj sta ces za Hasu srebrnu slicicu ili igracku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 1 hour ago, stefan81888 said: @maXa88ja ti nudim neko bolje pivo, plus 2 za 1 ili 3 za 2 trejd, pa gde ćeš lepše. Gde ces bolje 2X vino, paket Heineken-a ( jbg to je ostalono Nove god, ali nece jos dugo ) 😄 Nije problem da pojacam, ali tek u ponedeljak, na platu 😄 49 minutes ago, maXa88 said: Dzoni ne ignorisem te nego ne dam Rendala. on je tm svih mojih draftova a degli me dobrano ispostovao kad ga je birao (ustvari jedino je poslusao za njega i grahama) salji i ti na pm sta je u ponudi za lbj i hasana Ja sam zainteresovan za LBJ, ali ozbiljno, salji ponude na PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Mora uzmes i hasana lepi. jbg salji na pm sta je u ponudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 maksimilijane, ako probaš da utopis lebrona, to ti je cca 7 godina fantazi nesreće 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Utapam tugu u niskom pivu kad vidim sta je covek birao u prvom samostalnom draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 svidža mi se niško, probao sam letos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Bolje Zajacarsko. Oce neko Moranta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 3 minutes ago, đubrivo. said: svidža mi se niško, probao sam letos malo 0.3 bro. strasna stvar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Kako mi jednom reče konobar u jednoj dobroj niškoj kafani, 0.3 nije pivo nego kapi za oči. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Kad ce Whiteside na FA, pitam za drugara? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 (edited) 10 minutes ago, nlavrnja said: Kad ce Whiteside na FA, pitam za drugara? Evo ja za Hasana mogu da ponudim, Johma Konchara motao se proslu oko TD, Hasanu ce trebati jedno 10 utakmice da ima takav ucinak. Edited January 2, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Hasan je zrtva small balla-a Hjustona, otuda mala minutaza, odnosno bezminutaza tacnije receno. Edited January 2, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) 44 minutes ago, Zvezdinho said: Hasan je zrtva small balla-a Hjustona, otuda mala minutaza, odnosno bezminutaza tacnije receno. Kad' je Sac trade-ovao Hasan seckati u Hou, sad dosao s' posla, nisam ispratio? 😛 Edited January 3, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Debeli, ja bih da ovako podelimo kolone, ako može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Stjuart izbacio Okafora iz rotacije, jos samo da smeni ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Verovatno ga je izbacio zbog povrede zgloba 😴 2 hours ago, stefan81888 said: Debeli, ja bih da ovako podelimo kolone, ako može. Tako ce, nažalost, na kraju i biti ... 3-4 na skok ass do DD, ovi pg se raspali (izgubicu ppm) , McD postao skoro pa dd centar sa skokovima ( a ja zaboravio mrtvog TYanga na IR ), zezam se fa ...itd 😴 Dobra ti je ekipica...samo da ne odmaraju previse KD ( ili da odu utakmice u blowout) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Jebeni Thick Hogsman, čudo nije DD napravio, da me još malo keca...a ni TD nije bio daleko. Anywho, srećna nova šabani, da vas deljem i u predstojećoj kao i ranije. 😉 Propustio sam gomilu stvari da prokomentarišem, ali napraviću recap kasnije ili sutra, kao Atila kad se vrati iz metar dana bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 vel'ki si boro 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Plamli dao 6 poena u 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 34 minutes ago, Zvezdinho said: Plamli dao 6 poena u 1/4 Jbg kad je njega i Okafora izbacio Stewart iz rotacije 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Navali narode, Morant, Horford i ostala trejd fantazi galanterija. 2 za 1, 1 za 2, 1 za 1 a nije koledz kosarka. Edited January 3, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 jeba mi svi mihajluk sve po spisku u ppm koloni ya jednu cetvrtinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noćna mora B92 fantazera Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Jbt. oće ove morončine ladno da pokradu Tatum-a. Skiniše mu 1 asistenciju i 2 ofanzivna skoka u 3/4, bio bi na 2 skoka do TD. Pomagaj @Zvezdinho, kaži gde da im pišem, da im sve po spisku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts