delgado Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Hahaha, pa sto si onda kacio sliku ako obecavas samaranje, moze i bez toga 😄 Samo Grofe, odradio si lepo kumaru za Srudera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 3 minutes ago, delgado said: Hahaha, pa sto si onda kacio sliku ako obecavas samaranje, moze i bez toga 😄 Samo Grofe, odradio si lepo kumaru za Srudera. Gledao sam da uvalim negde Oladipa, pa ko padne 😄 Mada, opak je igrac kumara, dere bez svega ovoga. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 7 hours ago, delgado said: Hahaha, pa sto si onda kacio sliku ako obecavas samaranje, moze i bez toga 😄 Samo Grofe, odradio si lepo kumaru za Srudera. da se vidi da cu i pored povreda da samaram sramota bi bila da ispadnem u po od lika koji je sa svojim drugim timom ispao iz lige 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 2 hours ago, Itachi Uchiha said: da se vidi da cu i pored povreda da samaram sramota bi bila da ispadnem u po od lika koji je sa svojim prvim timom ispao iz lige Mala ispravka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 (edited) 11 hours ago, Drakaris said: U vidu auta i dtd-a Pa sam je iskorostio vejver na Pokua ne znam sta se zali, a Gober ce da mu se vrati , kao i vecina igraca. Tipican PR, da moze da kenja e vidite kako sam pobedio sa povredjenim igracima , koji ce doduse da igraju. Edited April 18, 2021 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 4 hours ago, Itachi Uchiha said: da se vidi da cu i pored povreda da samaram sramota bi bila da ispadnem u po od lika koji je sa svojim drugim timom ispao iz lige Spremi se dobro 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Sretno @zorex! Skoro svaka kategorija u igri.. mnogo ujednačen duel gde će jedan šut ili skok da odluče pobednika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 I moj i uinijev takav, bukvalno za infarkt, 5 kategorija na jednu loptu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Ljudi je li to moguce, Matic Choker preokrece rezultat u svoju korist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 To ce biti kratkog daha, jer ima jos drugo poluvreme Nana i Grina, a kasnije nastupaju Porzingis i Hild i tu ce biti gomilu poena sto ce okrenuti kategoriju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Cestitke uiniju na vrhunskom mecu, pobedio sam za 0.01% ft i 3 def skoka. Covek se odlicno borio bez Hardena i igraci su mu imali vrhunsku nedelju. Sad protiv Chaosa, morace da mi se oporave visoki, inace ce Towns sam da me ugazi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Sjajan duel @zorex Prevagnulo na moju stranu ipak.. nekako pregurah bez Lavina Sledi duel protiv najbolje sastavljene ekipe za ovu sezonu.. odigraćemo muški, do kraja.. pa šta bude 😄 Sa srećom @Noćna mora B92 fantazera! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 @gggggggg 1/4 finale za tebe ove sezone, lep rezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Slabo šta ja mogu bez Mitchella, a izgleda je i Towns nešto povređen. Ajde Lebrone, spašavaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 @Miskooonisam bio pri forumu ovih dana dok je trajao duel. Čestitke na pobedi, potpuno zasluženo, odučio si me od fantazija. Svaka čast i sve najbolje u nastavku. Za mene kraj kakav je bio i tok sezone. Za fantazi treba malo i sreće, ja je ove sezone baš i nisam imao. Pošto više ne mogu da pišem na forumu, samo da svima poželim svako dobro u realnom i fantazi životu, da se izvinim ako je s moje strane bilo neke neprijatnosti pa se valjda opet čitamo nekad, kad se okolnosti promene. Nadam se da hoće. Pozdrav, 81888 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 1 hour ago, Miskooo said: @gggggggg 1/4 finale za tebe ove sezone, lep rezultat. sretno i tebi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 @John Dies at the End jesi li spreman za razchmarivanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) Nema videa ..ne mogu da otvorim. Ali , zato Ima te razbijem ovako osakacen U sta igramo? Dupla tura u Marsalu? Večera u Laterni? I'l na "kurve" u Slatki Život u Dasnicu ( za ovo se zezam, ne radi ) Edited April 19, 2021 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 (edited) Moze kad se smiri Koronka oba 4. Pa kupi igrace, nemoj posle da mi se vadis Pekovic ti nije igrao. Igra se ozbiljno, kupe se igraci ko sto ih je Delgi kupio u prvoj rundi plej outa Edited April 19, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Just now, Zvezdinho said: Moze kad se smiri Koronka oba 4. Pa kupi igrace, nemoj posle da mi se vadis Pekovic ti nije igrao. Ja pregremeo vec to... a I sad ce teta Merkel da me pelcuje, tako da sam miran (dopunio sam prvi post ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 3 hours ago, Dovla said: Sjajan duel @zorex Prevagnulo na moju stranu ipak.. nekako pregurah bez Lavina Ovo nije realno koliko je sve bilo na jednu loptu. Bukvalno jedan šut razlike (.4710 - .4704). Srećno dalje, trebaće ti protiv Borivoja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 14 minutes ago, John Dies at the End said: Da smo znali ranije mogli smo da platimo coveku da nam najavi duel http://brucebuffer.com/Booking/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts