Fat Zadd Posted April 2, 2021 Share Posted April 2, 2021 (edited) 4 hours ago, Zvezdinho said: @John Dies at the End pa ti si grdji od mene, izchuka 7 izmena vec u petak Zems , Meca ti nije stavio jos Lilarda, Herela i Dzastina Holideja u ekipu, mogao bi to malo komesario @LayupFromTheMidget da proprati Moze i komesario @nlavrnja Malo sam se zabrojao, dobar ovaj Paulaner Münchener Hell Mozda covek hoce da sacuva ppm I %fg/ft 😄 Napisao sam, vec poslednjih para kola zbog svega sto mi se izdesavalo sa ekipom i povredama igraca, I sama liga koja je na ivici regularnosti ( znamo vec zbog cega), bukvalno mi je sve jedno da li ispadam ili ne... za razliku od pojedinaca Samo jos ovaj put... "ode" omiljeni igrac i DD masina u vecna lovista za ovu sezonu... Edited April 3, 2021 by John Dies at the End 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 poginulo mi pola rostera ove nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Sjajna odluka Maxe da ne uzmemo Kiffachu na pocetku nedelje Nema sta, Hasa je prodavao cele sezone i sad kad je dosao do 8+7+2blk ucinka odlucio je da vise ne igra, propustio poslednjih 4-5 meceva. Cestitke Zveki, na izmene si ovo dobio, Rekao sam maxi da uzme Okongwua,a li ne vredi. Covek me minira od kad je sezona krenula i tu spasa nema 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Na svu ovu muku dodje Janis i sutira bacanja 28/34. Jebem te sreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 (edited) Dobar jinx delgado, 5 kategorija su na ivici zileta, a imate danas vise igraca, sve se to zacaskom preokrene. Ne bi bilo 1.put ove sezone, na primer kao protiv uinija i haosa. Plus ste kao baba Vange pogodili ca ce Vili da dobije minute i ako na injury reportu nije nista stajalo za Adamsa ( ili to ili je delgado korostio svoje iglice). Edited April 3, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Cestitke i od mene. Dobar si zveki. Zasluzio si ovu pobedu 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 (edited) Kakav ispod granice pristojnosti pokusaj jinx-a kad je dosta kategorija blizu Edited April 3, 2021 by Zvezdinho 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Svaka cast Zveki, na znanje si nas dobio. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 (edited) Šta kaže Pokuševski kad promaši a trener se naljuti? -Pa pokušao sam. Edited April 3, 2021 by MilošVB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Moji su u pravo vreme resili da jednu komplet nedelju svi osigraju kao sise. I da, cestitke Zvekiju na pobedi u derbiju kola. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Cestitke Zvekiju na opstanku 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Jinx-ujte, jinx-ujte, samo pazite da se ne prejinx-ujete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted April 3, 2021 Share Posted April 3, 2021 Cisti skil, nema tu jinxa. Sve najbolje i sledece sezone u A ligi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted April 3, 2021 Author Share Posted April 3, 2021 15 hours ago, gggggggg said: poginulo mi pola rostera ove nedelje Katastrofa. Osim ova 2 mekusca, JJJ i Davisa. Pali su Nance (bolestan cele nedelje), Monk out 2 nedelje, Sabonis sjebao zglob i Trej. Dignut Lamb koji je satro juce trebao da igra a nije. Jos bagavi DaJ ispao iz rotacije 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Cestitke Maksi i Delgadu na preokretu i na opstanku, kao i Drakiju. Sjebao sam se sa 7.izmenom nacisto koja mi je unakazila PPM, a nista drugo nije doprinela. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Koji je rekord DD za jednu nedelju? Mađija već ima 14 a opet možda uspem da prevrnem na kraju match up. Sjebaše mi Mitchella igrao samo 20 minuta protiv mrtvog Orlanda, nije bilo razloga da se cima više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Cestitke Maksi i Delgadu na preokretu i na opstanku, kao i Drakiju. Sjebao sam se sa 7.izmenom nacisto koja mi je unakazila PPM, a nista drugo nije doprinela. kakav bedni jinx... 😥 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 1 hour ago, Zvezdinho said: Cestitke Maksi i Delgadu na preokretu i na opstanku, kao i Drakiju. Sjebao sam se sa 7.izmenom nacisto koja mi je unakazila PPM, a nista drugo nije doprinela. 'nači ja sam 4-ti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 52 minutes ago, John Dies at the End said: 'nači ja sam 4-ti Ti ces u PO ako ovako nastavis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Zveki kako stojis na tabeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Nema sta, dobio nas Zveki, ne postoji kategorija koju mozemo da okrenemo, ali cemo se boriti da zadrzimo ovih 5 kako bi i Zvekija povukli sa nama u cvajtu 😘 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 45 minutes ago, Mile1 said: Zveki kako stojis na tabeli? B ligas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 Ne igra Kobi Vajt veceras, mashala, cestitke Delgado i Makso. Vise Delgadu posto mi je izbockao ceo tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 4, 2021 Share Posted April 4, 2021 9 hours ago, Zvezdinho said: Ti ces u PO ako ovako nastavis. Vodio sam i protiv Lavrnje , i Bore do dva dana pred kraj... sa Lavrnjom nerešeno, Bora me razbio. Al' dobro, mozda I preteknem, Meca bez Beala i bRicky-ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts