LayupFromTheMidget Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 (edited) 21 minutes ago, gggggggg said: nudio sam ti og-a, nisi odgovorio. ko zna kakva mu je sada vrednost. Spekulativna. PItanje da li bih dao DaJa za njega, tesko bogami. Kod Zvekija bih samo MOranta jurio posto znas da ce da igra svaku. Edited February 22, 2021 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Meni trazio Gobera. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 To zbog toga da ne bi igrao protiv mene ovo kolo, kako ti se svidja intro i soundtrack Japi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Ne znam da li bih dao Stjuarta za Dramonda, a ne jos i prvog pika. Dramond lagano moze biti trejdovan i 25. marta na dedlajnu. Uzgred, ja jos ne znam ni zasto Dramond ima out, nije povredjen,a nije ni u Kovid protokolu. ESPN, veliki minus. Edited February 22, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 grofisa hocemo jak under na big ala veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 1 minute ago, maXa88 said: grofisa hocemo jak under na big ala veceras? Obavesten si ko Kostunica Makso, nije vise Big Al kod mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) 5 minutes ago, maXa88 said: grofisa hocemo jak under na big ala veceras? Mislim da ce Al da porobi veceras. Cudno mi je da je Chaos naseo na pricu o Horfordu. Ne postoji nesto izvesnije nego njegovo gasenje u aprilu, Edited February 22, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 Chaos nije imao dovoljno staru i injury prone ekipu pa je resio da dovede jos dvojicu pred penzijom :) Mada je cinjenica da je dobio znatno bolje igrace, Zveki se opet ukopava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) Pa i nije da se ukopava, Kuzma ce biti sjajan za ovih 4-5 nedelja, dok AD aut i sto je najvaznije, igrace svaku. Rouz je izgubio veliku fantazi vrednost prelaskom u Nikse i ne vidim da je tu Zveki nesto izgubio. Ad kad se vrati, Kuzma ce opet biti govno od igraca za fantazi i Chaos ide na tu kartu da mozda ne ugase ili mozda trejduju Horforda, sto je vrlo tesko da ce se desiti. Edited February 22, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 22, 2021 Author Share Posted February 22, 2021 Naravno da je baksuz White fasovao i koronu bas ga nece ove sezone mucenik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 22, 2021 Share Posted February 22, 2021 (edited) 2 hours ago, Drakaris said: Pa i nije da se ukopava, Kuzma ce biti sjajan za ovih 4-5 nedelja, dok AD aut i sto je najvaznije, igrace svaku. Rouz je izgubio veliku fantazi vrednost prelaskom u Nikse i ne vidim da je tu Zveki nesto izgubio. Ad kad se vrati, Kuzma ce opet biti govno od igraca za fantazi i Chaos ide na tu kartu da mozda ne ugase ili mozda trejduju Horforda, sto je vrlo tesko da ce se desiti. Proslu sredu sam mogao da dobijem odlicnog igraca za njega, nudio mi covek za njega odlicnog startera, ja se mislio, i covek se predomislio, budala sam ispao. Ne znam ni sto sam se mislio, sam mi covek ponudio tog igraca za Rouza. Nisam sebi jasan. Edited February 22, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Hoću malo da rizikujem. Kuzma ima dosta minuta i lopti dok nema Davisa (i Schrodera), Morris ima pouzdanu produkciju i praktično je šesti čovek Nuggetsa. Ne znam da li će da gase Horforda, ali em ga gotivim kao igrača pa sam sentimentalno vezan za njega, em sam spreman da živim da ne igra b2b jer ovako nabija sve brojke solidno, ako se dogegam do play offa sigurno će mi značiti više nego Kuzma. Rose je kurton za fantasy i moguće da će na waver kad mi se oporave Holiday i Brooks. Ke vidimo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 @LayupFromTheMidget koji si bio na waiveru kada si ulovio monka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 27 minutes ago, đubrivo. said: @LayupFromTheMidget koji si bio na waiveru kada si ulovio monka? 10. je bio ja mislim mesto ili dva ispred mene 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Mislio sam i ja da dizem Monka sa 6. vejverom, ali sam ipak resio da cekam Lua Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 1 hour ago, Drakaris said: Mislio sam i ja da dizem Monka sa 6. vejverom, ali sam ipak resio da cekam Lua kad podignes weselina iz metkovica sa 6im vejverom kao stefan i ja, pa ga baciš sutradan, javi se. disrispektujemo waiver since 2012. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Kazns nas lepo usrao prosle nedelje i onda se ugasio. Koliko smo jadni da se cak i Pokusevski izdrkao na nas pa ga poslali u razvojnu da se aktivira tadija, i on bi nam ga zavuko sa serijom trojki ko onomad protiv bosne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 13 minutes ago, maXa88 said: Kazns nas lepo usrao prosle nedelje i onda se ugasio. Koliko smo jadni da se cak i Pokusevski izdrkao na nas pa ga poslali u razvojnu da se aktivira tadija, i on bi nam ga zavuko sa serijom trojki ko onomad protiv bosne Ako ce da te utesi mi smo grdji od vas po tom pitanju i po pitanju povreda i odlaganja meceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 2 hours ago, đubrivo. said: kad podignes weselina iz metkovica sa 6im vejverom kao stefan i ja, pa ga baciš sutradan, javi se. disrispektujemo waiver since 2012. Ja sam uzeo Monka sa waivera, odigrao mi jednu utakmicu pa sam ga onda morao baciti u nedelju jer su mi visile kategorije protiv Zvekija, da bih uzeo moćnog Pritcharda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 1 minute ago, Chaos Is Me said: Ja sam uzeo Monka sa waivera, odigrao mi jednu utakmicu pa sam ga onda morao baciti u nedelju jer su mi visile kategorije protiv Zvekija, da bih uzeo moćnog Pritcharda. Visile visile, pa sam na kraju ja izvisio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 23 minutes ago, Zvezdinho said: Ako ce da te utesi mi smo grdji od vas po tom pitanju i po pitanju povreda i odlaganja meceva. sanse nema. Nan nije igrao i onda je doneo budjavu pobedu caozu protiv nas. pokusevski, tedi jang, prosle nedelje ros, kazns i rubio postaju masine. jbt ja sam tiket prosao samo over na igace koji su protiv nas bili te veceri. lilard prosle nedelje vezuje nenormalne brojke, sinoc prosecan... ima toga cele sezone nego ne mogu ni da se setim svega 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 23, 2021 Author Share Posted February 23, 2021 10w je bio. Ili on ili DSJ, na kraju sam vratio sina iz Sarlote sigurniji je od DSJa. A treba nam sigurnost dok se ne isutiraju ovi FA igraci koji se nakotili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 (edited) Op op ajmo Dram u Dalas, ajmo . https://fortyeightminutes.com/rumors-nba-trade-mavs-sixers-cavs/ Edited February 23, 2021 by Zvezdinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Pominje se on svaki dan, samo ga niko ne zeli. Verovatno ce biti otpusten tamo krajem marta, pa ce se pridruziti lakers nation. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted February 23, 2021 Share Posted February 23, 2021 Kako se pominje svud redom , a niko ga ne zeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts