Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted (edited)

Kobi Vajt 0 poena. Madjio kakve su to madjije radile :classic_unsure: Markanen 29 poena 10 skokova, pa jebote zivot i fantazi i sve zivo. I kladionica.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)

Znaci puko sam, nista Milton nista Muskala. Druga ligo eve me, @maXa88 al ce da igramo zajeno B ligu ako ne dobijem otkaz od Xperta, mada je on kul kaze mnogo zavisi od srece, a ja se pojedoh.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)
5 minutes ago, gggggggg said:

odlozeno okc - phila veceras.

Ne mozes ni da strimujes kao covek zbog ovakvih sranja. Ali dobro jos 1 mec Bazleya vise u Po periodu
@stefi cestitke bez promasenih slobodnih Matiasa nema ovde sanse ajde Sabonisu DD da bude 5-7

Edited by LayupFromTheMidget
Posted (edited)

Ma fino u petak 5 igraca nije igralo, danas 4, jebo NBA i njihova pravila za odlaganje meceva.

Bice super ako budem uzmem 1 kategoriju. Ovo je skroz neigrivo. Masakr mi napravi od tima NBA protokol.

Edited by Zvezdinho
Posted

Super... jos jedna odlozena 

10 minutes ago, Zvezdinho said:

Znaci puko sam, nista Milton nista Muskala. Druga ligo eve me, @maXa88 al ce da igramo zajeno B ligu ako ne dobijem otkaz od Xperta, mada je on kul kaze mnogo zavisi od srece, a ja se pojedoh.

Znaci, ti ispadas, Grof , bipolarni duo, Stefi , treep , Ja ... ko ce da ostane u ligi :smiley33:

Posted (edited)

Jel ovo znaci da sutra Morant i Bruks nece da mi igraju:smiley33: A Ejton Grofu. Daj nek suspenduju na 2 nedelje ili dok se svi igraci ne vakcinisu.

A vec mi Dramond ne igra jer ne igraju sa Vashington Kovidsima.

Edited by Zvezdinho
Posted
18 minutes ago, John Dies at the End said:

Super... jos jedna odlozena 

Znaci, ti ispadas, Grof , bipolarni duo, Stefi , treep , Ja ... ko ce da ostane u ligi :smiley33:

Ma pusti sad to nego vidi koga sam uzeo sa FA liste , tj pogadjaj:s_d:

Posted (edited)
9 hours ago, LayupFromTheMidget said:

@stefi cestitke bez promasenih slobodnih Matiasa nema ovde sanse ajde Sabonisu DD da bude 5-7

Tako i beše. 

Hvala na čestitkama, eto, i ja da zabeležih pobedu u A ligi. 

Čestitke na borbi, rekao si na startu da imaš bolji raspored a vidim sad da su tvoji izbacili 200 minuta više. Meni nije igrao Allen, tebi znam jednu Sabonis, Kapela i Trae po jednu. 

Nisam očekivao pobedu a naročito s ovim kategorijama, ali poludeo KD i Kanter s onih 5 blokada i baš povukli. 

Srećno u nastavku, imaš dobar tim i jesi favorit. Meni se tim polako skuplja nakon povratka Kembe a i pobacao sam štetočine, možda i živnem malo. 

Edited by stefan81888
Typo
  • Like 2
Posted

Dobra partija protiv Konkviskadora 👌.. više sreće na mojoj strani. Valjda na kraju 7-3-3, što je prihvatljivo 🤷‍♂️

Nedelja ko nedelja užasna.. svako malo pa odlaganje.. ubija kompetativnost..

Svako dobro i srećno u nastavku Konkviskadori! 😉

Posted
9 minutes ago, Dovla said:

..

Svako dobro i srećno u nastavku Konkviskadori! 😉

ove nedelje samo nesrećno & sve loše (loš fg%, očajan ppm, nula TD i jedva jedan DD ako mora, skokovi bedni i nikakvi..) za konkvistadore (minus povrede) a posle nek' budu srećni k'o na medenom mesecu što se mene tiče

Posted (edited)

@Dovla Cestitke na pobedi, ubise nas Wood i Washington uz nerealnog Luku. Brojke su nam i vise nego pristojne, samo je protivnik imao jos bolje.

@đubrivo. Obecavamo enorman broj izgubljenih lopti i sigurno neko otkazivanje tekme 🙂

Edited by Contador54
Posted

Sve čestitke mučkom djubretu. 

Kao moralni čin, ponudio sam ostavku na mesto gm-a tima, koju posle dužeg razmatranja nisam prihvatio zbog prethodnih uspeha i objektivnih okolnosti koje su dovele do nezadovoljavajućih rezultata na početku sezone. Dajem sebi punu podršku i verujem da u nastavku sezone, sa što manje povreda i odlaganja tekmi, mogu doći do zacrtanog cilja i plasmana u prvih 8.  

• Thanks 1
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Nije da se nesto "žalim" ili sto bi pojedinci napisali "kukam" i glumim žrtvu, ali dokle vise pojedini teletabisi da ostvaruju rekorde: Kevin jbnikamenjar Knox 5 trojki na meču :smiley33:

Nego, @threepwood pre svega  da kompletira ekipu i izbori opstanak, bez prva tri pika ( mozda I vise igraca, nisam gledao) ne ide, mozda si mogao i do stl ...

P.S: ode i dzIbaka na neplanirani odmor 

Edited by John Dies at the End
Posted

Begli tu du reskju... taman su heri i eron usrali stvar ali begli donosi grofy pobedu, cestitsmo. Uz maksinu genijalnost granta williamsa a ja sam hteo tedija. No, dobro. Sad protiv chaosa koji ima identican skor. Borba za opstanak se zahuktava.

Inace, gledam raspored do kraja i nije fer

Mi necemo igrati protiv tripa.

Posted (edited)
4 minutes ago, Miskooo said:

Uz sve povrede i odlaganja, nisam mogao bolje.

Cestitke @nlavrnja i @MG23

Sad prvi favorit lige, covek koji uzima igrace u 1:00:00:001.

Hvala 🙂Smesno kolo realno, ne lici ovo trenutno ni na sta

Edited by nlavrnja
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...