Jump to content

Pitanja koja zivot znace  

20 members have voted

1. 1. IR mesta

2. 2. Format lige (br nedelja reg + po)

• 15+4 (12 ekipa u PO)
    • 16+3 (8 ekipa u po)
  3. 3. Termin drafta

• Nedelja 20.12. u 21:30
    • Da li uopste postoji neki drugi termin?

Recommended Posts

Posted

Dzoni ne ignorisem te nego ne dam Rendala. on je  tm svih mojih draftova a degli me dobrano ispostovao kad ga je birao (ustvari jedino je poslusao za njega i grahama)

salji i ti na pm sta je u ponudi za lbj i hasana

Posted
6 hours ago, delgado said:

ma to ti je neka ozbiljna americka korporacija koja me angazovala da radim u call centru i resavam ljudima probleme sa terminalima

obuka traje 2 meseca i  placena je full, pocetna plata 500e i radi se od kuce sto je okej, za balkanbet posao samo takav jer imam 2 dana slobodno nedelje pa i praznike, placeno je sve posteno prekovremeno

ima veze jer sam bio na ivici da se ubijem, a ti si me jos dodatno cackao za vreme babla i pogrosavao mi depresiju sad sam zasluzio da me castis

Za nekoliko godina delgado dobija posao u espnu u call centru gde resava ljudima probleme oko fantazija:default_coffee:

28 minutes ago, maXa88 said:

Da das dva za Hasana? ajde stefi ne zajebavaj 😄

Sta ti je u ponudi ako ukljucimo i lebrona?

moze i na pm da pises. da ne davimo narod

Biraj sta ces za Hasu srebrnu slicicu ili igracku.

41krFI9vuPL._AC_.jpg

hassan_whiteside_optic_silver__159597696

Posted
1 hour ago, stefan81888 said:

@maXa88ja ti nudim neko bolje pivo, plus 2 za 1 ili 3 za 2 trejd, pa gde ćeš lepše. 

Gde ces bolje 2X vino, paket Heineken-a ( jbg to je ostalono Nove god, ali nece jos dugo ) 

😄

Nije problem da pojacam, ali tek u ponedeljak, na platu 😄

49 minutes ago, maXa88 said:

Dzoni ne ignorisem te nego ne dam Rendala. on je  tm svih mojih draftova a degli me dobrano ispostovao kad ga je birao (ustvari jedino je poslusao za njega i grahama)

salji i ti na pm sta je u ponudi za lbj i hasana

Ja sam zainteresovan za LBJ, ali ozbiljno, salji ponude na PM.

Posted (edited)
10 minutes ago, nlavrnja said:

Kad ce Whiteside na FA, pitam za drugara?

Evo ja za Hasana mogu da ponudim, Johma Konchara motao se proslu oko TD, Hasanu ce trebati jedno 10 utakmice da ima takav ucinak.

Edited by LayupFromTheMidget
Posted (edited)
44 minutes ago, Zvezdinho said:

Hasan je zrtva small balla-a Hjustona, otuda mala minutaza, odnosno bezminutaza tacnije receno.

Kad' je Sac trade-ovao Hasan seckati u Hou,  sad dosao s' posla, nisam ispratio?

😛

Edited by John Dies at the End
Posted

Verovatno ga je izbacio zbog povrede zgloba 😴

2 hours ago, stefan81888 said:

Debeli, ja bih da ovako podelimo kolone, ako može. 

Tako ce, nažalost,  na kraju i biti ... 3-4 na skok ass do DD, ovi pg se raspali (izgubicu ppm) , McD postao skoro pa dd centar sa skokovima ( a ja zaboravio mrtvog TYanga na IR ), zezam se  fa ...itd  😴

Dobra ti je ekipica...samo da ne odmaraju previse KD ( ili da odu utakmice u blowout)

• Thanks 1
Posted

Jebeni Thick Hogsman, čudo nije DD napravio, da me još malo keca...a ni TD nije bio daleko.

Anywho, srećna nova šabani, da vas deljem i u predstojećoj kao i ranije. 😉

Propustio sam gomilu stvari da prokomentarišem, ali napraviću recap kasnije ili sutra, kao Atila kad se vrati iz metar dana bana. :kece:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...