neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Bravo @We lose every week, @alcesta U međuvremenu sam opet sve pregledao, ipak ih nije 11 nego 10, ispravio sam a ovog jedanaestog sam zapamtio po drugoj stvari. Naime, to je jedini put da je Novak izgubio meč nakon što je dobio prvi set sa 6-0. Protiv koga? To neka bude B4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 B4 je pola čovek pola GIF Ovi ostali B-ovi i Bageli mi beže...Čini mi se kao kroz maglu da je nekad negde izgubio set sa nulom od Gaskea i to bi bilo to što se mene tiče. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 1 minute ago, We lose every week said: B4 je pola čovek pola GIF Taj igrač ga je (osim ovog meča kojeg sam spomenuo) dobio još samo jedanput, i to na GS-u, kad je Novak bio (skoro pa) 3 minutes ago, We lose every week said: pola čovek pola GIF Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 8 minutes ago, We lose every week said: B4 je pola čovek pola GIF E sad svi znamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 (edited) 1 minute ago, alcesta said: E sad svi znamo Ne...nisam ja u pitanju. Edited November 16, 2020 by We lose every week Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Ma previše si otkrio Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Da pomognem @We lose every week oko preostale dvojice koji su Novaku dali bagel. Spoiler Prvi je bivši Top 10 igrač, odličnog servisa, smrdi od glave A drugi? Bivši No3, neki njegovi mečevi smrde i to jako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Spoiler Mardy Fish i..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 (edited) Spoiler Davidenko odlicne su ti asocijacije, umirem od smeha Edited November 16, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Bravo @We lose every week, @wwww Sad još preostaje da se riješi B1 (to neće nitko :D) i B4. Doći ću malo kasnije pomoći bude li potrebno, pa i oko prvoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 ja se secam da je imao 6:0 i 6:1 pobede, ali da je bas bio toliko surov da udeli biciklo... (tu je Rafa suroviji, ako me secanje dobro sluzi) A zar B4 nije Boki pogodio? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Meni u glavi i Gaske, na nekom malom turniru na samom pocetku karijere, neki Estoril ili tako nesto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 3 minutes ago, wwww said: tu je Rafa suroviji, ako me secanje dobro sluzi) Jok, Rafa je jedini od njih trojice koji nikad nije nikog biciklirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 3 minutes ago, wwww said: ja se secam da je imao 6:0 i 6:1 pobede, ali da je bas bio toliko surov da udeli biciklo... (tu je Rafa suroviji, ako me secanje dobro sluzi) A zar B4 nije Boki pogodio? Ma da, naravno da je pogodio nego meni mozak pregorio dok sam ovo sve tražio pa nisam skontao @Boxy Da, već je Boki odgovorio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 5 minutes ago, wwww said: A zar B4 nije Boki pogodio? Naravno da sam pogodio...dopusti, nisam odavno. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 3 minutes ago, zoe Bg said: Jok, Rafa je jedini od njih trojice koji nikad nije nikog biciklirao. Jesi sigurna? Nemoj da sad idem provjeravati Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 5 minutes ago, zoe Bg said: Jok, Rafa je jedini od njih trojice koji nikad nije nikog biciklirao. a racunaju li se tu Bo5, kad se dobiju 2 seta s 6:0? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 3 minutes ago, Abudžaba Dabila said: Jesi sigurna? Nemoj da sad idem provjeravati Mozes, to je bas neverovatan podatak, posto on ima najvise bagela ukupno, imao je na GS i u DC prva dva seta sa 0 ali cist bicikl nikad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Just now, zoe Bg said: Mozes, to je bas neverovatan podatak, posto on ima najvise bagela ukupno, imao je na GS i u DC prva dva seta sa 0 ali cist bicikl nikad. Krivo sam forumulirao, htjedoh reći - nemoj me tjerati da provjeravam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 2 minutes ago, wwww said: a racunaju li se tu Bo5, kad se dobiju 2 seta s 6:0? Rekla bih da se ne racuna inace pitanje @Abudžaba Dabila koje pogadjamo nije tacno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 znaci: 6:0 6:0 6:0 na GS se zove tricikl znamo li ima li takvih primera (van big3, posto ocigledno oni nisu to udelili)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 (edited) Da pomognem oko B1. Čeh je u pitanju, zove se kao njegov veseli sunarodnjak košarkaš a preziva...? Ajde barem ime 😄 Edit! Edited November 16, 2020 by Abudžaba Dabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Spoiler Jirži... Jirži Novak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 @We lose every week Hahaha, nije on, editirao sam u međuvremenu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Auu @We lose every week sram te bilo sto se nisi prvo setio veseljaka Spoiler Jan Hernih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts