Jump to content

Kosarkaske aktuelnosti


kalistenika u rutini

Recommended Posts

Mi smo tog dana back to back snimali Božu za Jugoplastiku i njega za Bosnu. Snimali smo gore na Senjaku u nekom kafiću koji je polu kafić polu igraonica, znam, čudan splet okolnosti, ali on je tamo sedeo sa nekom ekipom svaki božiji dan. Na telefonu je pritom zvučao dosta službeno, nisam ja pričao sa njime ali ovaj ko jeste sećam se da je bilo u fazonu "pa jel' ne možete pre 13h", i kad smo mi rekli "ne, snimamo božu od 12", da je odgovor bio "šta će vam bre sat vremena sa njime". I sad mi dolazimo direkt od Bože onako knap sa vremenom, upadamo, dobar dan dobar dan, šta ćete popijete, mi naravno poslovno kiselu vodu.

 

Kiselu vodu?

More jebem li mu...

(uzima telefon)

 

Dobro bre Maljkoviću šta si uradio ovim mladim ljudima, evo ih došli iscrpljeni samo vode hoće da piju! Ja znam da si ti trener poznat po izuzetnoj fizičkoj pripremi, ali odmori malo majku mu...

 

Od tog trenutka shvatamo da smo upali u klasičnu vic šemu stare škole, i sve je bilo kako treba.

  • Like 17
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Barsa se za narednu sezonu otvara bas siroko.

11 milki eura za Ertela, ugovor na 3 god. Higins im je po tom principu- 10 ipo miliona dolara uzeo bas malo. Jesu li potvrdili da ostaje ili odlazi Pesic? Bilo bi lepo da ostane bar jos jednu sezonu.

Link to comment
Share on other sites

Ne pada mi na pamet igrac koji bi ga zamijenio, ali prosto mora biti za te pare bolji igrac. Evo Vonamejker. Drugaciji je tip, ali uz njega dovesti nekog koji dobro valja loptu i to je vec iskorak u odnosu na Ertel plus neko. Pa Milosa su mogli da dovedu.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, MrTripleDouble said:

btw, ispod radara je proslo da je Cooley potpisao za neki tim u Japanu. Bas wtf potpis. Granicni EL igrac, u najboljim godinama. Verovatno je bila ponuda koja ne moze da se odbije.


Cooley je granični igrač, bez EL. Gledao ga protiv Zvezde sa Malagom, mislio sam da im je falilo da popune rostera pa su pitali ekonoma.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Mairosu said:


Cooley je granični igrač, bez EL. Gledao ga protiv Zvezde sa Malagom, mislio sam da im je falilo da popune rostera pa su pitali ekonoma.

Meni se on svidja kao igrac. Kao sto rece Chaos, pravi oldschool igrac koji se spreman da zasuce rukave, zarije i pobije se za loptu ako treba. Gledao sam ga u Malagi, Ludwisburgu i ove sezone u Sasariju koju je odlicno odigrao(14poena 9 skokova prosek). Dobro, mozda Italijanska liga nije neki reper za pravi kvalitet nekog igraca, ali ne mozes bas da dajes 14 poena prosecno ni u libanskoj ligi ako si granicni igrac kao sto ti kazes. I u Unikahi je imao neke dobre utakmice u zaista limitiranoj minutazi. Mislim da bi npr u ovom Zenitu koji je dobio wc za EL bio u 3 ili 4 najbolja igraca da kojim slucajem tamo igra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...