Jump to content

Kosarkaske aktuelnosti

kalistenika u rutini

Recommended Posts

25 minutes ago, NMX said:

moj glavni utisak, pokusavam da provalim gde je Smodiš

i onda ga vidim

krv ti jebem sta uradi covek od sebe 😢😢

Update

Lik je otvorio piceriju u Novom mestu

kaze kolega slovenac, izgleda da radi kao kontrolor kvaliteta :lol_2:

• Ha-ha 4

Htedoh sinoc da napisem da Luka uzivo, u obicnoj majici, uopste ne deluje da je bucko. Cak deluje vitko.

I onda danas istrci na teren i opet je chubby. Nemam objasnjenje za ovaj fenomen :lol_2:

Inace bas lep dogadjaj, Dragon skupio super ekipu. Lepo bilo videti i ova nasa dva ludaka kako se zajebavaju sa Lukom sve vreme. Boban najvece ovacije u hali nakon trojki koje je ubo.

Na kraju petorka sa caletom, bratom, sinom i sinovcem. Bas lepo. 

Kraj jedne karijere za koju ne znam dal je jednu mrlju imala. Uzivaj u penziji matori, zasluzio si.

• Like 28
  • Thanks 1

10 minutes ago, NMX said:

Nemam objasnjenje za ovaj fenomen

Luka na terenu: porediš ga sa ostalim košarkašima.

Luka u civilu: porediš ga sa običnim građaninom koji je đembeo, van forme i iskrivljen od buljenja u ekran.

Ovo sinoć mi je pomoglo da osvijestim koliko je slovenačka košarka u padu u odnosu na period od prije 15-20 godina. To što je Luka superstar i što je uvijek raspoložen da igra za reprezentaciju čini da zaboravim da ovo što sad Slovenci imaju nije ni primaći pulu igrača koji su imali u periodu 2000. - 2015.

Po godištima:

1978.: Laković

1979.: Brezec, Smodiš

1980.: Nachbar

1981.: Bećirović

1982.: Beno Udrih

1984.: Erazem Lorbek, Vujačić

1986.: Goran Dragić

Edited by Beonegro
  • Like 11

Sećam se neke objave gde neka cura pita gde da nađem ovakvog momka...i na slici axl rose iz mladih dana.

On joj se javi sa danasnjim avatarom, sad izgleda kao baba devojka u middle age krizi. 

Ona mu kaze nesto tipa fuj bre pogledaj se na sta licis...

Sledeci axlov upis. Girl, I am litteraly the guy in the pic.

• Like 1

27 minutes ago, Sector said:

Smodiš brat 50 kila viška. 😄

Više, budući da sam njegove visine i elegantno popunjen, cijenim da mora da ima bar jedno 180 kila da bi bio onako deformisan. Možda i svih 200.

• Tuzno 2

22 hours ago, Sector said:

Smodiš brat 50 kila viška. 😄

21 hours ago, Beonegro said:

Više, budući da sam njegove visine i elegantno popunjen, cijenim da mora da ima bar jedno 180 kila da bi bio onako deformisan. Možda i svih 200.

Nije veliko iznenađenje, vlasnik je "Kralj Matjaž" ugostiteljskog lanca koji obuhvata picerije i pivnice. 🙂

• Like 2

12 minutes ago, bekrinjo said:

Nije veliko iznenađenje, vlasnik je "Kralj Matjaž" ugostiteljskog lanca koji obuhvata picerije i pivnice. 🙂

Mislim da i Miško Marić ima pekaru, pa sa 70 godina izgleda kao Tarzan 🙂 

Možda ne voli pivo.

• Like 1

Goran Dragić je stvarno bio brutalan igrač, za mene najbolji non-US (+ Steve Nash) plej uz Tony Parkera u poslednjih 20 godina, sorry Teo. Bio je nešto kao Ginobili (možda ne baš taj nivo) samo na PG a ne na SG, dovoljno brz, agilan i fizikalan da igra bara bar sa zverima u NBA uz dozu evropskog šmeka i inteligencije. Nažalost, vrhunac karijere mu je bilo ono EP 2017 gde je i nas u finalu potpuno razvalio. Takođe, iz intervjua sa njim koje sam čitao i gledao deluje da je baš super lik. Zaista veličanstven oproštaj što i ova lista gostiju jasno potvrđuje.

Edited by Chaos Is Me
  • Like 10

Dragić je nakon Majamija bio u padu, delom zbog godina starosti ali u velikoj meri i zbog problema u privatnom životu tj. razvoda sa Majom koji se otegao...

Sadašnja partnerka mu je u licu izobličena estetskim operacijama.

On 8/25/2024 at 11:06 AM, Beonegro said:

Ovo sinoć mi je pomoglo da osvijestim koliko je slovenačka košarka u padu u odnosu na period od prije 15-20 godina. To što je Luka superstar i što je uvijek raspoložen da igra za reprezentaciju čini da zaboravim da ovo što sad Slovenci imaju nije ni primaći pulu igrača koji su imali u periodu 2000. - 2015.

Po godištima:

'77.: Milic 

1978.: Laković

1979.: Brezec, Smodiš

1980.: Nachbar

1981.: Bećirović

1982.: Beno Udrih

1984.: Erazem Lorbek, Vujačić

1986.: Goran Dragić

:classic_biggrin: (meni jedan od mozda i "najomiljenijih" iz te generacije)

Edited by Fat Zadd

1 hour ago, bekrinjo said:

Sadašnja partnerka mu je u licu izobličena estetskim operacijama.

Što bi rekao jedan moj drug, od ovih totalno izoperisanih me uvijek strah da odnekle ne isuču kitu

• Ha-ha 2