NMX Posted August 24 Share Posted August 24 25 minutes ago, NMX said: moj glavni utisak, pokusavam da provalim gde je Smodiš i onda ga vidim krv ti jebem sta uradi covek od sebe 😢😢 Update Lik je otvorio piceriju u Novom mestu kaze kolega slovenac, izgleda da radi kao kontrolor kvaliteta 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 24 Share Posted August 24 Baš lep događaj, stvarno je sve odlično organizovano i mnogo je wholesome momenata. Zoran i Goran 1 na 1, pa sad on sa porodicom protiv Jokića, Luke, Bogdana, Bobija... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted August 24 Share Posted August 24 Htedoh sinoc da napisem da Luka uzivo, u obicnoj majici, uopste ne deluje da je bucko. Cak deluje vitko. I onda danas istrci na teren i opet je chubby. Nemam objasnjenje za ovaj fenomen Inace bas lep dogadjaj, Dragon skupio super ekipu. Lepo bilo videti i ova nasa dva ludaka kako se zajebavaju sa Lukom sve vreme. Boban najvece ovacije u hali nakon trojki koje je ubo. Na kraju petorka sa caletom, bratom, sinom i sinovcem. Bas lepo. Kraj jedne karijere za koju ne znam dal je jednu mrlju imala. Uzivaj u penziji matori, zasluzio si. 28 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 24 Share Posted August 24 10 minutes ago, NMX said: Nemam objasnjenje za ovaj fenomen Luka na terenu: porediš ga sa ostalim košarkašima. Luka u civilu: porediš ga sa običnim građaninom koji je đembeo, van forme i iskrivljen od buljenja u ekran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 24 Share Posted August 24 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 24 Share Posted August 24 Evo zašto je Jokara uspeo da zakuca 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25 Share Posted August 25 (edited) Ovo sinoć mi je pomoglo da osvijestim koliko je slovenačka košarka u padu u odnosu na period od prije 15-20 godina. To što je Luka superstar i što je uvijek raspoložen da igra za reprezentaciju čini da zaboravim da ovo što sad Slovenci imaju nije ni primaći pulu igrača koji su imali u periodu 2000. - 2015. Po godištima: 1978.: Laković 1979.: Brezec, Smodiš 1980.: Nachbar 1981.: Bećirović 1982.: Beno Udrih 1984.: Erazem Lorbek, Vujačić 1986.: Goran Dragić Edited August 25 by Beonegro 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25 Share Posted August 25 Ljudi su zaista retardirani 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted August 25 Share Posted August 25 Sećam se neke objave gde neka cura pita gde da nađem ovakvog momka...i na slici axl rose iz mladih dana. On joj se javi sa danasnjim avatarom, sad izgleda kao baba devojka u middle age krizi. Ona mu kaze nesto tipa fuj bre pogledaj se na sta licis... Sledeci axlov upis. Girl, I am litteraly the guy in the pic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25 Share Posted August 25 Dobro zezanje, vraća se Bobi u repstaciju sledeće godine. Samo za @McLeod 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smrtokapa Posted August 25 Share Posted August 25 Već vidim Meka sa prigodnom numerom ako Bobi ne bude pozvan za kvalifikacione prozore: 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 25 Share Posted August 25 Smodiš brat 50 kila viška. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 25 Share Posted August 25 27 minutes ago, Sector said: Smodiš brat 50 kila viška. 😄 Više, budući da sam njegove visine i elegantno popunjen, cijenim da mora da ima bar jedno 180 kila da bi bio onako deformisan. Možda i svih 200. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 25 Share Posted August 25 crazy in love.mp3 😄 https://www.instagram.com/p/C_FqV-ZM9Oa/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 26 Share Posted August 26 22 hours ago, Sector said: Smodiš brat 50 kila viška. 😄 21 hours ago, Beonegro said: Više, budući da sam njegove visine i elegantno popunjen, cijenim da mora da ima bar jedno 180 kila da bi bio onako deformisan. Možda i svih 200. Nije veliko iznenađenje, vlasnik je "Kralj Matjaž" ugostiteljskog lanca koji obuhvata picerije i pivnice. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26 Share Posted August 26 12 minutes ago, bekrinjo said: Nije veliko iznenađenje, vlasnik je "Kralj Matjaž" ugostiteljskog lanca koji obuhvata picerije i pivnice. 🙂 Mislim da i Miško Marić ima pekaru, pa sa 70 godina izgleda kao Tarzan 🙂 Možda ne voli pivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 26 Share Posted August 26 Napisao je NMX već da su mu slovenci rekli da radi kao kontrolor kvaliteta. 😀 Fun fact, i sa 200 kila bi školovao zvezdine prošlogodišnje četvorke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26 Share Posted August 26 (edited) Goran Dragić je stvarno bio brutalan igrač, za mene najbolji non-US (+ Steve Nash) plej uz Tony Parkera u poslednjih 20 godina, sorry Teo. Bio je nešto kao Ginobili (možda ne baš taj nivo) samo na PG a ne na SG, dovoljno brz, agilan i fizikalan da igra bara bar sa zverima u NBA uz dozu evropskog šmeka i inteligencije. Nažalost, vrhunac karijere mu je bilo ono EP 2017 gde je i nas u finalu potpuno razvalio. Takođe, iz intervjua sa njim koje sam čitao i gledao deluje da je baš super lik. Zaista veličanstven oproštaj što i ova lista gostiju jasno potvrđuje. Edited August 26 by Chaos Is Me 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 26 Share Posted August 26 The bromance is strong 😄 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 26 Share Posted August 26 1 minute ago, Chaos Is Me said: Goran Dragić je stvarno bio brutalan igrač, za mene najbolji non-US plej uz Tony Parkera u poslednjih 20 godina, sorry Teo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 26 Share Posted August 26 Editovao sam na vreme. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted August 26 Share Posted August 26 Dragić je nakon Majamija bio u padu, delom zbog godina starosti ali u velikoj meri i zbog problema u privatnom životu tj. razvoda sa Majom koji se otegao... Sadašnja partnerka mu je u licu izobličena estetskim operacijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted August 26 Share Posted August 26 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 26 Share Posted August 26 (edited) On 8/25/2024 at 11:06 AM, Beonegro said: Ovo sinoć mi je pomoglo da osvijestim koliko je slovenačka košarka u padu u odnosu na period od prije 15-20 godina. To što je Luka superstar i što je uvijek raspoložen da igra za reprezentaciju čini da zaboravim da ovo što sad Slovenci imaju nije ni primaći pulu igrača koji su imali u periodu 2000. - 2015. Po godištima: '77.: Milic 1978.: Laković 1979.: Brezec, Smodiš 1980.: Nachbar 1981.: Bećirović 1982.: Beno Udrih 1984.: Erazem Lorbek, Vujačić 1986.: Goran Dragić (meni jedan od mozda i "najomiljenijih" iz te generacije) Edited August 26 by Fat Zadd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 26 Share Posted August 26 1 hour ago, bekrinjo said: Sadašnja partnerka mu je u licu izobličena estetskim operacijama. Što bi rekao jedan moj drug, od ovih totalno izoperisanih me uvijek strah da odnekle ne isuču kitu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts