Jump to content

Izbori u USA  

51 members have voted

1. 1. Za koga biste glasali na predsednickim izborima u USA

2. 2. Sta mislite ko ce pobediti na predsednickim izborima u USA

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 11/03/2020 at 11:00 AM

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, NMX said:

Bukvalno najveći i najgluplji debil na tviteru. To sa viskonsinom je proverljivo za fazon pola minuta guglovanja ali on i Radule i slični imbecili lagano puše tu priču.

https://elections.wi.gov/node/7220

U viskonsinu do sada glasalo nekih 3.3 miliona ljudi. Ukupno registrovanih birača zalkjučno sa 01.11.2020 ima 3.68m

spacer.png

Kakva jebena gluperda

teško da radule puši tu priču ali vidi koliko debila i sličnih imbecila zdušno puši pa zašto ne pokupiti neki poen, ionako su izbori svake godine 

• Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Zvezdarac said:

Na Bet 365 skocila kv sa 1.18 na 1.44 na Bajdena u zadnja 2 sata.

Primetih i ja to. Sada je 1.36. 

Verovatno ova neizvesnost oko Arizone i Nevade utiče na to. Kvote za Viskonsin više nema, a kvota za Mičigen je 1.04.

Tako da nema šta drugo da bude nego Arizona i Nevada. 

• Thanks 1
Posted (edited)
9 minutes ago, NMX said:

Primetih i ja to. Sada je 1.36. 

Verovatno ova neizvesnost oko Arizone i Nevade utiče na to. Kvote za Viskonsin više nema, a kvota za Mičigen je 1.04.

Tako da nema šta drugo da bude nego Arizona i Nevada. 

CNN dao projekciju da je tamo gotovo i da je pobedio Bajden. Majstor Dzon se vratio i doktorira na tabeli na Cnn-u.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)

Sad kažu da u MI očekuju da se preokrene i rezultat u Kent okrugu. Tamo Tramp vodi sa prednošću od 12500 glasova. Ako se to desi to je još +15k prednosti na ovu cifru.

Ja mislim da u Nevadi nema šta da očekuje Tramp jer tamo je najmanji uzorak u Las Vegasu koji je 3/4 po broju glasača cele države.

Arizona je poslednja šansa za Trampa trenutno Bajden vodi 95k glasova a broji se još oko 440k. Doduše i tu najviše fali u velikim gradovima ali tu bar imaju dva srednja okruga u kojima Tramp može da napravi razliku ali pitanje je da li može da nadoknadi 100k glasova.

Edited by Klotzen
  • Like 2
Posted

Ne mogu da verujem da prvoj sili sveta treba ovoliko vremena da prebroji glasove. Jbt kao da su izbori za predsednika R.Srpske pa se ceka 7 dana da preproje sve glasove kao sto je pretprosli put bio. Ili predstavnika u savetu ministara.

Posted
Ne mogu da verujem da prvoj sili sveta treba ovoliko vremena da prebroji glasove. Jbt kao da su izbori za predsednika R.Srpske pa se ceka 7 dana da preproje sve glasove kao sto je pretprosli put bio. Ili predstavnika u savetu ministara.

Brojali su nekad i po mesec dana, nista neuobicajeno da potraje par dana.
  • Like 1
Posted
Just now, djole said:

Ma ajde bre, gotovo je ovo. Trampovci se džabe nadaju, znaju to i Bajdenovci nego samo bajaju.

Izgleda da je Trampova kampanja trazila ponovno brojanje u Viskonsinsu.

Takodje i tuzba da se prekine glasanje u Micigenu.

5 minutes ago, Sprivel said:

Brojali su nekad i po mesec dana, nista neuobicajeno da potraje par dana.

Ma mogu i godinu dana sta fali.

Posted
3 minutes ago, Vamos Laki said:

Bitno je da sve bude regulare, a za sad ne deluje tako...

A kako to deluje? Covek izgubio izbore, vlada zemljom...prvi put cujem da opozicija krade izbore sa nekih fejk 150k glasova eto ubacenih u sekundi....

Pomirite se da je Tramp pukao i to je to..Vi bi isli na sud, a vamo se krade 30g niko prstom nije mrdno...Mi smo komedija

• Ha-ha 1