Laki21 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 (edited) 3 minutes ago, K.Dot said: Haha, ali lik nijedan šut nije blizu da pogodi. Neprestano se prave akcije da šutne troku lik koji šutira cca 10%. Jebeno neverovatno. Ako može zamena za vreću trulog luka, to bi bio posao milenijuma. Edited January 24, 2021 by Laki21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 4 minutes ago, K.Dot said: Ali kakva j Davidovac kanturina od igrača ove sezone, bukvalno neki Lazić nivo minus odbrana. Meni bi on popasao klupu na jedno mesec dana-nesto kao banovanje 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 (edited) Rekose neki da kada se Lojd vrati da ce Dobrivoju pasti minutaza. A on decko nezamenjiv. Radonja se zaljubio u njegove kosarkaske vrednosti. Odigrao je svih 20 minuta. Edited January 24, 2021 by Vlada_79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ja ako se sećam mi smo JOBa dovodili kao rešenje na 4, sa te pozicije nema problema da uzima ovoliko šuteva spolja, ali kad već igra na 5 ne može da kampuje ovoliko na 6,75. Da li je to Radonjićeva zamisao ili jednostavno JOB fura ono sto boli da radi ali jednostavno nije dobro. Kad se doda na to da sa njim na centru obavezno dozvoljavamo ofanzivne skokove dolazimo do toga da mi idalje imamo problem i na 1 i na 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ja 5 minuta samo Bjelicu psujem. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 1 minute ago, K.Dot said: Kad je dolazio pisalo se za Džonija da mu je šut jača strana. Kako bi izgledalo da mu je ne daj bože slabija? Morali bi da plaćamo koševe i konstrukciju posle svake tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Nemojte tako o JOB-u, naljutićete Đurasa. Evo ja se najdublje izvinjavam, odigrao je fantastično dobar meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Neverovatno koje samopouzdanje ima O Brajant kada treba da šutne. A procenti užas. Nijednom ni blizu da pogodi. Tvrd izbačaj, kao da ga juri neko, a svaki put sam na šutu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 1 minute ago, Vlada_79 said: Rekose neki da kada se Lojd vrati da ce Dobrivoju pasti minutaza. A on decko nezamenjiv. Radonja se zaljubio u njegove kosarkaske vrednosti. Pa nije da ne zaslužuje sve što mu Radonjić daje da igra 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Moliti se Svevišnjem da Noko što pre uđe u takmičarsku formu iz Albe i da može da odradi 25 minuta, to je to. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Mislim gledamo se u oči ovde i lažemo, mi sa košarkaškim IQ-om u minusu i očekujemo da Džoni proradi. Sve sad će ta utakmica, pa evo sad će četvrtina, biće Džoni bolji, mora da se digne iz ovog ambisa gde konstantno lomi obruča ali to nikako da se desi. Možda da mi je košarkaški iq u plusu, lakše bih shvatio kako Džoni dobro igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ja ne znam kako uopste izbalansirati ove kratere na 1 i 5. Volden se samoeliminise iz tekme po ko zna koji put. Noko nije bazdaren. Job uber stetocina. Kolom prosek, Hol nesto bolji. Da se nadamo da Lojd i Dobrinjo izdivljaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profaarmor Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Johny ima veci kredit nego Grcka ali ne brinem se proradice on...nekad, negde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_79 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 1 minute ago, Ridji said: Pa nije da ne zaslužuje sve što mu Radonjić daje da igra Slazem se naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Liku bi bukvalno trebalo zabraniti da pogleda koš ako se ne nalazi na 50cm od njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Dajte Kuzmića, nek ide život. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Mogli bi vise da spustamo dole. Lukovic nikad nije bio dobar post up defanzivac, ali sad je jos gori jer se covek raspada ove sezone (nista neocekivano), onaj faul na Nnoku je bio smesan, kao da ga je zidao Shaq iz najboljih dana. Takodje O Bryantu bi spustao loptu svaki put je Milko tu (ono je bila flopcina Milka, to mu je bio jedini nacin da ne primi kos ili napravi faul). Odbranu picimo, stuca malo taj pnr, ali Mornar je ozbiljna napadacka ekipa i poprilicno smo ih zatvorili, ja zadovoljan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 O'Brajant nije još oladio ruku od one dve ne-trojke protiv Barse...takođe iz izgrađene akcije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 (edited) Sad ni Nnoko ne valja?Nije bazdaren?Sta ocekujete da dominira odmah posle neigranja od koliko ono bese 6 meseci? Jbt. Edited January 24, 2021 by 12Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 2 minutes ago, Profaarmor said: Johny ima veci kredit nego Grcka ali ne brinem se proradice on...nekad, negde Šta vredi njegovo prorađivanje na svakoj desetoj tekmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Volio bih da ovo bude par finala ABA lige, 2 odlicne ekipe. Barani su namazani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Hall skroz korektan igrac. Ne treba ga Silbovati, svakako nemamo pleja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ja bih stavio kuridzu mozda na 5 kad je smit u petorci mornara. Utisak mi je da bi ga bolje ispratio od noka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Radanov ni sekunde dok se Davidovac raspada po terenu, a njegov igrač u svakom napadu sam kao duh. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Zaista ne znam zasto nenpokusamo sa Ritom umesto JOBa, barem bolju pracku ima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts