Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Markoss said:

Reath je nerealno los kosarkas. Ja stvarno ne vidim sta on to moze, a da Borisa ne moze. 

Pokazuje barem volju, Borisa izgleda ni to.

Posted

Steta sto skok nije sljakao, tu je Dzoni bas zakazao. Ali i ovako iznad ocekivanja, odbrana radonjicevska, napad prodise kad udje Loyd. 

Nnoko dobar u ulozi sljakera, vjerujem da ce biti sve bolji. 

• Like 4
Posted
1 minute ago, drakon1 said:

Pokazuje barem volju, Borisa izgleda ni to.

Ma dzabe to, ne vidim koji je to njegov kvalitet sem sto ima atletiku koju ne ume da iskoristi. 

Posted

Volden odbrambeno pola tima, Lojd ofanzivno...

Delujemo kao sve ozbiljnija priča, sada već svako mora da zapne do krvi ne bi li isčupao pobedu, bez obzira ko je s druge strane.

Jedino se nesretni Kolom jednostavno ne uklapa u ovu ekipu, potpuno identična priča kao Filip. Ima tu znanja, ali telo penzionisanog rekreativca ne da.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted (edited)

Rezultat je super, premda nam je ukupan indeks za poluvreme 23.

A treba priznati i da su oni imali nekoliko otvorenih suteva za tri, koje nisu pogodili.

Edited by Vlada_79
Posted

Barsa je fizički baš moćna ekipa. Peglaju odbranu za sve pare. Dobro je ovo. Iskoristili smo u velikom procentu ono što smo teškom mukom izgradili. Otvorene šuteve uglavnom pogodili. Ja sam prezadovoljan drugom četvrtinom. 

Posted

Strahovito me zanima hoće li Dejo kod Džonija uspeti makar u nekoj meri da eliminiše loše navike pabirčene godinama. Prvenstveno mislim na loš rad u kontroli reketa odbrambeno.

Posted

Odlicno smo ih usporili u drugoj cetvrtini. Pametnim faulovima im nismo dali lake poene. Nnoko sa obzirom koliku je pauzu imao - odlican. Jak na skoku

Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Ne znam zašto opet ista petorka koja ništa nije mogla da uradi na početku utakmice počinje drugo poluvreme.

Ovo sam i ja pomislio upravo. Radanov dosta los, izgleda Dejo hoce da ga isforsira.