SteveFrancis#3 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 11 hours ago, Bobby Axelrod said: Cekaj,nema nikakvih dijaloga za deo koji su oni otkupili? Nesto malo u Unfinished Tales, ali to je tek poneka linija i to samo za taj konkretan delic price na koji se odnosi, a koji opet mozda uopste nece biti obuhvacen radnjom serije. Sve moraju od nule prakticno sto se toga tice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 On 2/25/2020 at 8:07 PM, Charlie Foxtrot said: Zaista težak pad kvaliteta nakon četvrte sezone. upozoravao sam jos tada, ali nije bilo sluha za moje vapaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 10 hours ago, Eddard said: Ovo iznad je debelo preterivanje. Realno nije. GoT je bio globalni fenomen, poslednja sezona je nešto što je maltene ceo svet gledao zajedno, mislim da je Uini lepo to sročio. I zaista pitanje da li će nešto ponovo dostići tj level hajpa. Nakon što se završila 8. sezona ljudi su bili toliko razočarani da je GoT bukvalno nestao iz pop kulture, baš su ga usrali i zakopali duboko u zemlju. Čak je i HBO morao da otkaže jedan od prequela koje su planirali, a D&D su izgubili sve gigove koje su imali dogovorene. Ali najgore od svega je što su ubili želju ljudi da ponovo nekad pogledaju seriju tzv. rewatchability :D tj usrali su celu franšizu, za razliku od LOTR-a i Hari Potera koje gledamo svake godine na TV-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 E za Pottera cedizvines, ne znam ko to moze ponovo da gleda zaista 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 Hah, ja sam tek skoro odgledao filmove posle 4. dela. Tanki su filmovi, al gledaju ljudi masnovno, čim krene Christmas time + da ne pričamo što se lova i dalje cedi iz franšize. Imaju ona dva nova filma, igra se jedan komad na Brodveju itd... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Jon Snow u stvari Targerijan . A id'te u pičku materinu. On crn ko ugarak... ovi beli ko mleko. Ako može gore od ovog, mogu misliti kakva je osma sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 48 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Jon Snow u stvari Targerijan . Ovo već nije do serije. Kada počneš knjige u sledećoj deceniji, biće ti jasnije 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 51 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Jon Snow u stvari Targerijan . A id'te u pičku materinu. On crn ko ugarak... ovi beli ko mleko. Ako može gore od ovog, mogu misliti kakva je osma sezona. Iznenadice te kraj sedme i osma sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Mnogo je zabavno čitati ovako reakcije nekoga ko se prvi put sreće sa svime. 😂 Kad se setim koliko samo koliko sam ja bio u mind blown fazonu kada sam pre 15ak godina na tolkien.rs forumu prvi put pročitao R+L=J teoriju 😄 Msm jeste da sam tad imao 13/14 godina, ali ponovo je baš bilo kul kad ti neko poveže hintove, snove i sećanja koji su do tada izgledali potpuno besmisleno u nešto koherentno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Pa dobro...jasno je bilo da "ima tu nešto" oko Jon-a. Eddard na rastanku, kad je Jon išao na Zid a on u King's Landing je obećao da će mu ( Jon-u ) sve ispričati kad se budu videli sledeći put + Eddard je bukvalno predstavljen kao romantični heroj, a romantični heroji nemaju mana, pogotovo moralnih što znači da je malo verovatno da je prcao konobarice i kurve sa strane i doveo kopile kući da ga zakonita žena odgaja. Toliko sam i sam zaključio, ali sam sve pomislio pre...i da je Barateon i da je Lanister...mnogo pre nego Targerijan. Pogotovo mi nikad ne bi palo na pamet da je od Eddardove sestre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 51 minutes ago, Charlie Foxtrot said: Pa dobro...jasno je bilo da "ima tu nešto" oko Jon-a. Eddard na rastanku, kad je Jon išao na Zid a on u King's Landing je obećao da će mu ( Jon-u ) sve ispričati kad se budu videli sledeći put + Eddard je bukvalno predstavljen kao romantični heroj, a romantični heroji nemaju mana, pogotovo moralnih što znači da je malo verovatno da je prcao konobarice i kurve sa strane i doveo kopile kući da ga zakonita žena odgaja. Toliko sam i sam zaključio, ali sam sve pomislio pre...i da je Barateon i da je Lanister...mnogo pre nego Targerijan. Pogotovo mi nikad ne bi palo na pamet da je od Eddardove sestre. Jbg ima tu mnogo stvari i detalja koje nije moguće uključiti u seriju. Kroz knjigu ima jako puno hitnova koji ukazuju na to. Eddardovi snovi, stvari koje vidi kad ima groznicu, lore priče ostalih likova, random komentari. Ljudi sa interneta su to prilično davno provalili, kao i to da će Džon umreti, pa onda ponovo oživeti. Priča je i da je Martin pitao D&D ko je Džonova majka kad su inicijalno došli kod njega da ga pitchuju za seriju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 7 minutes ago, nemanjaol said: Jbg ima tu mnogo stvari i detalja koje nije moguće uključiti u seriju. Kroz knjigu ima jako puno hitnova koji ukazuju na to. Eddardovi snovi, stvari koje vidi kad ima groznicu, lore priče ostalih likova, random komentari. Ljudi sa interneta su to prilično davno provalili, kao i to da će Džon umreti, pa onda ponovo oživeti. U svari najbolje se vidi kada Deneris ide da spasi zmajeve i kada prolazi kroz onu kuću. Tu ona vidi "scenu" sa Regarom, i tek rođenim Džonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 @Don Laki Juan Da, taj deo sam čak i zaboravio 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 1 minute ago, nemanjaol said: @Don Laki Juan Da, taj deo sam čak i zaboravio 🙂 I meni sve više i više bledi, zato sam i u rebusu da li da počnem ponovo od starta zbog Winds of Winter, ako ikada bude izdata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Jos 2 epizode ostale,ali ovo je horor sta su napravili od zadnje sezone,bez teksta sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 6 hours ago, nemanjaol said: Jbg ima tu mnogo stvari i detalja koje nije moguće uključiti u seriju. Kroz knjigu ima jako puno hitnova koji ukazuju na to. Eddardovi snovi, stvari koje vidi kad ima groznicu, lore priče ostalih likova, random komentari. Ljudi sa interneta su to prilično davno provalili, kao i to da će Džon umreti, pa onda ponovo oživeti. Priča je i da je Martin pitao D&D ko je Džonova majka kad su inicijalno došli kod njega da ga pitchuju za seriju. U knjigama npr ona dvorska lda, patchface ili kako vec bese je jbni PROROK. Dok peva one pesmice peva o krvavoj svadbi itd itd.. Dok sam citao nisam imao pojma. Procitah negde za to pa pravac nazad na citanje. do duse to beshe pre 7,8 goidna 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) 20 hours ago, nemanjaol said: Realno nije. GoT je bio globalni fenomen, poslednja sezona je nešto što je maltene ceo svet gledao zajedno, mislim da je Uini lepo to sročio. I zaista pitanje da li će nešto ponovo dostići tj level hajpa. Nakon što se završila 8. sezona ljudi su bili toliko razočarani da je GoT bukvalno nestao iz pop kulture, baš su ga usrali i zakopali duboko u zemlju. Čak je i HBO morao da otkaže jedan od prequela koje su planirali, a D&D su izgubili sve gigove koje su imali dogovorene. Ali najgore od svega je što su ubili želju ljudi da ponovo nekad pogledaju seriju tzv. rewatchability :D tj usrali su celu franšizu, za razliku od LOTR-a i Hari Potera koje gledamo svake godine na TV-u. Sve tačno. A sve zbog iracionalnog hira autora. Rajan Džonson se bar branio posle Last Jedi (to je onaj film gde je Luk Skajvoker pije zeleno mleko od svemirske krave (sa sve detaljem kako mu curi niz bradu, originalni rediteljski pristup). Glupo, besmisleno, al' stao iza svog rada. Ova dvojica, koliko ih već nema nigde, ne smeju nos da pomole... Edited February 27, 2020 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) I da oni brane tu svoju nakaradnu izvezdbu sta bi imao od toga, nista. Imali su oni sasvim solidne modifikacije source materijala, ali pukli su negde sa Martinom na pola puta. Da je bio involved do kraja ne bi nam servirali ovu pitu od govana.Ovako smo svi izgubili, Martinova prica masakrirana, ova dvojica ce tesko da ce dobiti jos neki A production gig, a mi ostadosmo da lamentiramo i da zamisljamo sta je moglo biti. Do nekog rimejka... Edited February 27, 2020 by Krava kaze mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) Znaci ovo sa Arjom i Sersei,ma mrs So many option da ovo Deneris resi rutinski,ali ne,pobiti sve,da se opravda ono sto ce John uraditi Kad nisam sad razlupao tv. Ona dvojica da krepaju u mukama Edited February 27, 2020 by Bobby Axelrod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krava kaze mu Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Boki ako citas ovaj post onda si sigurno procitao ove spojlere😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) 8 minutes ago, Krava kaze mu said: Boki ako citas ovaj post onda si sigurno procitao ove spojlere😂 Ne znam šta reći osim da citiram Bronn-a Edited February 27, 2020 by Charlie Foxtrot 2 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 @Bobby Axelrod aman čoveče, spojler, spojler bre! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 11 minutes ago, Eddard said: @Bobby Axelrod aman čoveče, spojler, spojler bre! ali ne ovaj! 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 4 hours ago, Krava kaze mu said: I da oni brane tu svoju nakaradnu izvezdbu sta bi imao od toga, nista. Imali su oni sasvim solidne modifikacije source materijala, ali pukli su negde sa Martinom na pola puta. Da je bio involved do kraja ne bi nam servirali ovu pitu od govana.Ovako smo svi izgubili, Martinova prica masakrirana, ova dvojica ce tesko da ce dobiti jos neki A production gig, a mi ostadosmo da lamentiramo i da zamisljamo sta je moglo biti. Do nekog rimejka... B: Ništa naravno, nego mi ovi novi postovi dirnuše staru ranu. U: Šta su sve mogli? Najbitnije od svega, mogli su da prodaju prava na dalju ekranizaciju. Je l' se smorili od Igre prestola, 100 puta rekli da jesu, oće da rade nove projekte (pa koliko pratim internet reklakazala, onaj najbitniji - Star Wars im prop'o). Je l' nemaju više inspiraciju, i objektivno, odakle da prave radnju, pa daj nekom drugom, za dobre pare, Game of Thrones nisu oni napisali, pa da su emotivno vezani za njega. I: Spoiler Rimejk teško da će biti. Jedino kad prođu decenije i u Vesterosu i u RL, pa da kao snime Starks rides again: šta radi matori Džon Snou i Sansa i Ajra i Bren the King: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted February 28, 2020 Share Posted February 28, 2020 Jel to znači da ona najava o novoj seriji koja bi bilo o ustanku protiv targaryen-a više ne važi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts