Jump to content

Don Juan

Moderators
  • Posts

    9,417
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Don Juan last won the day on April 11 2022

Don Juan had the most liked content!

About Don Juan

  • Birthday 02/06/1977

Recent Profile Visitors

3,567 profile views

Don Juan's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Posting Machine

Recent Badges

10.7k

Reputation

  1. Pa ništa onda neka ga Mićko, ali onda bez kukanja što gledamo Rodića ili Đigu levo. Janioak mislim dani Rodić i Mićko treba sa se klupiraju, i da ihra Radojević, pa i da Ivanić ima više slobode da se ubacuje u sredinu. Plus Radojević je mnogo bolji od Mićka što se tiče centaršuteva. Nema veze.
  2. Zato što jeste ideja da taj igrač bude baš defanzivac, a Mijailović ni to nije. Ali ko bi sada reprezentativca stavio na klupu.....
  3. Postoji ta tendencija, tako da je nazovemo, u svetu da jednog od bekova igra štoper, samim tim se dobija treći štoper, a drugi bek dobija više slobode napred....ali...nama je desno Mijailović koji nije jak oganzivno, pa gubimo i levi i desni bok. To praktično znači da i naša krila nemaju baš neku podršku sa tih strana. Kada tako pogledamo, zar nije logičnije da ako Điga treba da igra, ili bilo koji drugi treći štoper, on ide desno, a da levo igra Radojević koji, kako si sam rekao jeste ofanzivniji i imao bi više slobode? Ali kao što je Markos napisao, Milojević nema onu stvar da to uradi, mada u suštini zbog fobija gubimo i levu i deanu stranu.
  4. Mi treba da se pripremamo za polufinale, a oni ako dođu dobro došli, ako ne, lopte su naše pa ćemo makar moći između dve vatre da igramo.
  5. Zato što nije uticala na igru. Da jeste, onda bi prekid bi opravdan. To što nama bi to odgovaralo, nije isto sa onim što je ispravno. Kod faula, lagano povlačenje sa jednom rukom, bez prejakog inteziteta se ne kažnjava kartonom po pravilima, posebno se ne kažnjava drugim žutim kartonom. Naravno, izgledna situacija nije postojala.
  6. Ovo nema veze sa životom. Koliko se sećam na istom mestu je postavljen i sa prošlog derbija montiran snimak, tako da izgleda da je gol dat rukom. Mora da se prestane sa ovim i sa jedne i sa druge strane, biće kasno kada neko strada.
  7. Ovde bih se složio sa konsultantom sa Arene, da je prestrogo za drugi žuti. Kod dimne bombe je dobro što nije prekinuo akciju. Video sam da su komšije postavile neki strat Hvana, ali nemam pojma šta su želeli da kažu.
  8. Ili bismo izgubili. Bukari je na kraju rešio derbi, ima razloga za kritiku, ali se preteruje iskreno.
  9. Verovatno za gol, ali realno mislim da ono teško da je dovoljno za faul. Možda sam subjektivan.
  10. Ne bih da pišem na komšijskoj temi, da se ne shvati koo provokacija, ali zaista za borbenost i za požrtvovanost kapa dole komšijama. Severinin gol je perfektan. Jesmo pobedili, ali, ali, ali.....Moramo da počnemo da igramo, ovo je jako loše. No sada to nije toliko ni bitno.
  11. E da, kako nam je samo odbrana stabilna ..Vidi se veliki napredak.
×
×
  • Create New...