Jump to content
Vox92.net Forum

Don Laki Juan

Redovni članovi foruma
 • Content Count

  1,532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Don Laki Juan last won the day on June 25

Don Laki Juan had the most liked content!

Community Reputation

1,837 Excellent

1 Follower

About Don Laki Juan

 • Birthday 02/06/1977

Recent Profile Visitors

486 profile views
 1. Videćemo danas 2 ili 3, pošto je danas presuda Sitiju. Edit. bilo kako bilo, Mančester UTD ima najlakši raspored do kraja, tako da ja verujem da su sigurni, Čelzi ima gostovanje Liverpulu, a Lester najteži raspored, tako da su danas propustili šansu da se do kraja bore, a i forma im je u padu. Ali dobro, videćemo.
 2. Sve dok ne počneš da skupljaš slike Ane Brnabić, sve je u najboljem redu.
 3. Kako je Šmajhel ukanalio Lester sada, to je za priču. Greška Šmajhela, pa penal, pa crveni...Ovde će biti svašta do kraja.
 4. Nisu ni trebali da ih guraju, počeli su sami da odlaze. Udaraju devojčice. Onog dečka su izudarali i uhapsili bez razloga.
 5. Sad sam video snimak. Grupa koja je bila na stepeništu je krenula da odlazi i ovi su i pored toga počeli da ih udaraju. Katastrofa.
 6. Što je najgore bivši pop, sa puno ispada, ranije pokušao kolima da zgazi policiju, ali sada na čelu desnice kao duhovni vođa. Ovo je od prošle godine: I kada ja kazem da ako želimo da srušimo Vučića, onda teško da je koalicija sa ovima pravi izbor, a zbog ovih i ovakvih Vučiću je garantovana vlast.
 7. Oltar, raspop koji drži govor, Obraz koji skansira protiv migranata, Radulović koji....koga je briga, duhovna muzika sa razglasa, ali je zato N1 gori od Pinka i Informera....ok. Ne da ovi neće da sruše Vučića, nego će da ga zacementiraju na vlasti.
 8. Sada se vidi koliko su dalekovidi bili u savezu kada su proširili ligu na 20 klubova.
 9. To bi bilo jako čudno, pošto je to retkost i na svetskom nivou, posebno je retko (gotovo nemoguće), da se virus vrati posle nekoliko dana. Da li su ti ljudi testirani?
 10. Pravilo je dva negativna testa, ali očigledno to nije urađeno. Ima jako retkih slučajeva da se covid vratio, ali i to se vezuje za loše urađene testove. Gotovo je nemoguće da se virus vratio kod tri igrača, pre će biti da nisu dobro testirani ili da su imali samo jedan negativan teat.
 11. Ali neće. Zašto misliš da će iko na zapadu da reaguje zbog pro-desne opozicije u Srbiji? Neće pomaći ni mali prst.
 12. Opozicija treba da se ogradi od ovih protesta. Ovi koji prave incidnete su likovi sa tribina, sa koje, nije ni bitno.
 13. Opet imamo pozitivne igrače na koronu. Ima pozitivnih i u stručnom štabu. Edit. Spiridonović, Eraković i Nikolić.
 14. Miloš Ković na Nova S 🤢🤮. Eto malo i ovi desno od Vučića da dobiju svoj kutak.
×
×
 • Create New...