realno *w Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 38 minutes ago, Del Piero said: Tesko je gledati Nedovica, jedan dobar potez pa tri losa. Baš je propao, u jednom trenutku je imao -5 indeks. Kontam da će tu biti još po koja dobra partija, ali jedino kad ide šut za tri, sve ostalo je izgubio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 12 hours ago, realno *w said: Baš je propao, u jednom trenutku je imao -5 indeks. Kontam da će tu biti još po koja dobra partija, ali jedino kad ide šut za tri, sve ostalo je izgubio. Ne znam, imao je on i juce dva prodora na NBA brzini, ne cini mi se da je to izgubio previse, ali on ne ume sebe da stavi u poziciju da iskoristi te kvalitete. Decision making i citanje igre su vrlo losi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Svaki put kad kolega Borca postuje udjem da vidim ko je pozitivan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Khimki igra sa 8 igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Sa 7 igraju, ne ulazi ni Bertans u igru. Verovatno su ga prijavili samo kako bi imali 8 igraca da bi mogli da odigraju utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 49 minutes ago, Sector said: Svaki put kad kolega Borca postuje udjem da vidim ko je pozitivan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Dobi Zalgiris lagano. Ali za Himki igralo 7 igraca, medju kojima su Odinokov, Vjaljcev, Karasev i Zajcev. Nisam siguran da bi Primorsku dobili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Karasev sto igra ovo u Himkiju prosle i ove sezone nije nista bolje od ostalih ruskih anonimusa. Tragicno. Nije da sam ga nesto preterano cenio u Zenitu, ali je tamo davao neki doprinos koliko toliko. Jos 3 god proveo u NBA. 🤪 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Može li neko da mi napiše gde je bio prenos Himki-Žalgiris? Baš mi se gleda tekma, oću da pustim unazad, ali nijedan SK kanal nema to u svom programu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Namazani su Rusi. Hoće da im svi igrači dobiju imunitet na početku, da bi kasnije mogli da dobijaju redom kad svako malo nekom fali igrač. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
big bad bruin Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Može li neko da mi napiše gde je bio prenos Himki-Žalgiris? Baš mi se gleda tekma, oću da pustim unazad, ali nijedan SK kanal nema to u svom programu.. Bio je na SK6. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 12 minutes ago, big bad bruin said: Bio je na SK6. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Uf, jbt gde ga zabiše u poslednju rupu na svirali. To čak ni ne može unazad. Nema veze, druže, hvala ti mnogo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Ako imas EON moze da se vrati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 8 minutes ago, ivan9 aka Laki said: Ako imas EON moze da se vrati Probaću, hvala! Samo mi sad jebeni mts net, blokira SBB sadržaj na EON-u, pa moram sutra na drugom mestu da hvatam net. Inače, kakva je bila tekma Žalgirisa protiv 7-8 Himkija? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Mrzelo me da gledam...nemam ni jednog igraca zbog kojeg bi gledao utakmicu :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 8 minutes ago, Majak said: Probaću, hvala! Samo mi sad jebeni mts net, blokira SBB sadržaj na EON-u, pa moram sutra na drugom mestu da hvatam net. Inače, kakva je bila tekma Žalgirisa protiv 7-8 Himkija? 😄 Pa nema potrebe da gledaš snimak, klasično odrađivanje posla. Držao se Himki u prvoj četvrtini, potom u drugoj Booker dobio treću ličnu i tu se odlepio Žaligiis na +9 na pol. U drugom su se štekali u odbrani zbog ličnih i rutinski priveo kraju utakmicu Žalgirio. Lično sam očekivao i sa 20+ da pobede. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 2 hours ago, MrTripleDouble said: Pa nema potrebe da gledaš snimak, klasično odrađivanje posla. Držao se Himki u prvoj četvrtini, potom u drugoj Booker dobio treću ličnu i tu se odlepio Žaligiis na +9 na pol. U drugom su se štekali u odbrani zbog ličnih i rutinski priveo kraju utakmicu Žalgirio. Lično sam očekivao i sa 20+ da pobede. Ja inače gotivim Žalgiris zbog odbrane, od početka sezone ih nisam gledao, a i morao sam da pogledam da se pripremim za utorak 😁 Ne znam, jeste u 2. pol bilo ubedljivo, ali po meni baš nije bila tolika laganica, pogotovo imajući na umu nedostatak igrača Himkija. Žalgiris je sadržao glavni deo tima, ali ipak mi deluju malo slabije nego prošle sezone, pogotovo bez ludog Šarunasa na klupi. Sigurno će se uigrati i biti jači kako sezona odmiče. Još kad im se pridruže Garino i Lovernj, koje nisam gledao včrs a nadam se da neću ni u utorak:) Koliko im fali Ulanovas, toliko im je baš legao Rubit, strašno dobro pojačanje. Domaće zvezde odlične - pre svega Grigonis, pa i Lekavičius i Milaknis. Starac Jankunas je tu da ulije sigurnost i šutira kad ga ide, nešto kao nama Simonović. Što se tiče Himkija bez Šveda, ne znam, fali im trećina tima, pogotovo bekovi, ali i dalje ne mogu da razumem zašto su se odrekli Gilla i Evansa. Čak i da živimo bez korone, deluje mi da ove godine ne bi imali šanse za Top 8. Doduše, najviše je zajebao onaj za mikrofonom u hali na 5:55 u 2/4, kada je pozvao 100 navijača da viču "Himki", a ono posle sirena - jedan lik lupa u bubanj i... muk. Kao i pre korone u Himkiju 😁 Najviše se brinem ko će od naših da čuva Grigonisa. Za početak najbolje Lojd, od Lazića je brži, Dobrić... Ako se nekad nađu zajedno na parketu, mislim da najbolje da ga čuva Volden. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Sad je negativan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 22 minutes ago, Nate said: Sad je negativan Proradila mu grobarska krv, sa crno-belim anti-telima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 (edited) U toku utakmice, slicno kao za Hodzica na utakmici izmedju Cedevita-Olimpije i Krke Edited October 11, 2020 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Covid masakr u ruskim timovima.Kod Zenita su izmedju ostalih pozitivni i Bili i Pangos.Kao i trener Paskval. Ako im odobre odlaganje, bojim se da je i nasa utakmica sa Asvelom upitna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 Zenit's COVID-19 cases: PLAYERS: Austin Hollins Anton Pushkov Arturas Gudaitis Vladislav Trushkin Mateusz Ponitka Igor Volkhin Billy Baron Kevin Pangos COACHES: Xavi Pascual Inigo Zorzano Sergey Voznyuk Yaroslav Yalovchuk STAFF: Andrei Kozlov (masseur) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted October 11, 2020 Share Posted October 11, 2020 1 hour ago, Gudura said: Covid masakr u ruskim timovima.Kod Zenita su izmedju ostalih pozitivni i Bili i Pangos.Kao i trener Paskval. Ako im odobre odlaganje, bojim se da je i nasa utakmica sa Asvelom upitna A pre dva dana 3k ljudi u hali... Jezivo su neodgovorni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts