Borca Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Trostruki osvajac Evrolige Stratos Perperoglou zavrsio profesionalnu karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Othello Hunter navodno blizu dogovora sa Bajernom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Izgleda da ce Kokoskov u Nba tako da Fener ostaje bez trenera. Bice zanimljivo videti ko ce ga naslediti. Od turskih trenera jedino Saridza deluje da ima potencijala da vodi tako ozbiljnu ekipu,a od stranih nemam ideju ko bi mogao biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Nicolas Laprovittola navodno potpisuje ugovor sa Barselonom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 Omri Casspi zavrsio profesionalnu karijeru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 12 hours ago, propolis said: Izgleda da ce Kokoskov u Nba tako da Fener ostaje bez trenera. Bice zanimljivo videti ko ce ga naslediti. Od turskih trenera jedino Saridza deluje da ima potencijala da vodi tako ozbiljnu ekipu,a od stranih nemam ideju ko bi mogao biti. Update: Saša Đorđević je glavni kandidat za mesto novog trenera Fenerbahčea. Ne znam šta da mislim 🙈 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 minute ago, DameTime said: Update: Saša Đorđević je glavni kandidat za mesto novog trenera Fenerbahčea. Ne znam šta da mislim 🙈 Next big project is up to go 😎 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 1 hour ago, DameTime said: Update: Saša Đorđević je glavni kandidat za mesto novog trenera Fenerbahčea. Ne znam šta da mislim 🙈 Super vest za ostale evroligaše 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 18, 2021 Share Posted July 18, 2021 23 minutes ago, Knipex said: Super vest za ostale evroligaše 😬 Izvor je valjda Sportski žurnal, biće sutra reči o tome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 19, 2021 Author Share Posted July 19, 2021 Postaje već malo degutantno ovo prozivanje Đorđevića. Ok, nije krem de la krem evropskih trenera niti neki taktički mastermajnd ali koliko je uopšte takvih? Čovek ipak ima neki solidan trenerski CV, a igrački - da ne govorim. Ne vidim gde je on tako strašno fejlovao da ga se konstantno proziva. 8 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Ma gluposti, bukvalno svaki trener iz evropskog krema ima neki ozbiljniji fejl nego sto su Sasini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Postaje već malo degutantno ovo prozivanje Đorđevića. Ok, nije krem de la krem evropskih trenera niti neki taktički mastermajnd ali koliko je uopšte takvih? Čovek ipak ima neki solidan trenerski CV, a igrački - da ne govorim. Ne vidim gde je on tako strašno fejlovao da ga se konstantno proziva. Očigledno je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Postaje već malo degutantno ovo prozivanje Đorđevića. Ok, nije krem de la krem evropskih trenera niti neki taktički mastermajnd ali koliko je uopšte takvih? Čovek ipak ima neki solidan trenerski CV, a igrački - da ne govorim. Ne vidim gde je on tako strašno fejlovao da ga se konstantno proziva. Više sam u šali napisao na komentar Dame da ne zna šta da misli. Prilično sam indiferentan što se tiče Đorđevića. @Ne sam Safete Ako može objašnjenje šta je očigledno? Ne razumem tvrdnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 19, 2021 Share Posted July 19, 2021 Leon Radosevic produzio ugovor sa Bajernom. Jehyve Floyd zvanicno potpisao ugovor sa Panatinaikosom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Monaco izgleda niko nije obavestio da ne igraju vise EC? Bas se stisla knezevska porodica😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 2 minutes ago, Gudura said: Monaco izgleda niko nije obavestio da ne igraju vise EC? Bas se stisla knezevska porodica😀 Da, skromno to deluje za sada. Promaklo mi je da su doveli Rašida, radujem se što ću ga konačno gledati u EL, makar u ovim poznim godinama. Nešto mislim da će dovesti bar jedno vrhunsko pojačanje, mada ko im zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 20, 2021 Author Share Posted July 20, 2021 Chris Jones je prešao iz Makabija u Asvel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Alpha Diallo potpisao ugovor sa Panatinaikosom. Yakuba Ouattara potpisao ugovor sa Monakom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 4 hours ago, realno *w said: Da, skromno to deluje za sada. Promaklo mi je da su doveli Rašida, radujem se što ću ga konačno gledati u EL, makar u ovim poznim godinama. Nešto mislim da će dovesti bar jedno vrhunsko pojačanje, mada ko im zna. Tesko da ces da ga gledati u EL, on je tu bio samo da popuni broj u zavrsnici lige.😛 Rekoh odmah kad su objavili njegov potpis da su to dva potpuna razlicita stila igre i da se nece od on najesti leba tamo. Videh pre neki dan pominje se neki tim u Spaniji i to bi vec moglo da mu legne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Tarik Black zvanicno napustio Zenit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 20, 2021 Share Posted July 20, 2021 Salo glavni kadidat za klupu Fenera. Da li zna neko koliko jos Sportklub ima pravo na prenose EL ? Ako to izgube mogu da se ugase odmah i ako imaju svu reprezentativnu kosarku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Rokas Jokubaitis potpisao ugovor za naredne 4 sezone sa Barselonom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Otelo Hunter u Bajernu kod Trinkija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 21, 2021 Share Posted July 21, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts