Chaos Is Me Posted November 24, 2020 Author Share Posted November 24, 2020 Verovatno najbolji skakač sa SF pozicije u EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Velika nepravda je ucinjena prema Himkiju, jer su morali da igraju par meceva bez pola rostera, gde su belezili ubedljive poraze i sezonu poceli sa 0-5. Dok su se Zenitovi mecevi odgadjali i evo sada se nadoknadjuju. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Evroliga je uspela da bude nespremna za Kovid i to ni manje ni više, nego posle 6 meseci pandemije. Nikakav plan, ideja, samo improvizacija u hodu i to loša. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 2 hours ago, realno *w said: Evroliga je uspela da bude nespremna za Kovid i to ni manje ni više, nego posle 6 meseci pandemije. Nikakav plan, ideja, samo improvizacija u hodu i to loša. to je prosto zato što el nije liga kao nba, sa jasnom podelom novca a prethodno projekcijama zarade, već udruženje koje jedino može da razmišlja na nivou tromesečja. ja to ne vidim kao el bartomeu grešku, već kao kontinuitet sistema i logike koji se fura u evropskoj košarci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Ima li nekoh naznaka da li su zakazani ostali neodigrani mecevi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 (edited) Tesko da mogu da plate takav kvalitet da ih pojaca sada, mozda nesto da probaju kad se sezona zavrsi posto im otkup igraca za dobar novac (na nivou Evrope) nije stran (cini mi se da su 1.5 milion platili letos Abaldea) Edited November 24, 2020 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 3 hours ago, đubrivo. said: to je prosto zato što el nije liga kao nba, sa jasnom podelom novca a prethodno projekcijama zarade, već udruženje koje jedino može da razmišlja na nivou tromesečja. ja to ne vidim kao el bartomeu grešku, već kao kontinuitet sistema i logike koji se fura u evropskoj košarci. Očigledno je da se luta i pored toga su dve najbitnije organizacije u sukobu tako da resenja nema ni u naznakama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Korona u Efesu, nadam se da će odložiti njihove utakmice. Nije fer da igraju bez toliko igrača. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 21 hours ago, đubrivo. said: to je prosto zato što el nije liga kao nba, sa jasnom podelom novca a prethodno projekcijama zarade, već udruženje koje jedino može da razmišlja na nivou tromesečja. ja to ne vidim kao el bartomeu grešku, već kao kontinuitet sistema i logike koji se fura u evropskoj košarci. Ovo nije pitanje novca, ovo je čisto pitanje planiranja i osmišljavanja rešenja za neke vrlo predvidljive situacije, pre početka lige. Osim ako misliš da nije bilo realno da predvide da će se neke utakmice odložiti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 deprimiraš me sa ovim odgovorima 20+ časova kasnije : i otkud znam šta sam mislio, sve se slažem 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Ma ne znam šta bi se tu imalo rasporavljati, ljudi su bili iznenađeni sa koronom u septembru i to je to. Sve što je trebalo, je da smisle plan šta će biti sa odloženim tekmam i to je to. Poenta - kako bude da bude, samo da bude isto za sve. A ne nesretni Himki koji igra 5 kola sa 6 igrača da ne bi gubio službenim rezultatom, sve izgube naravno, a onda svi ostali odlažu i igraju naknadno tekme kako hoće. Opet ponavljam, jedina sreća Uleba je što im je jedini pravi protivnik FIBA, jedina organizacija nesposobnija od njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 3 minutes ago, realno *w said: Ma ne znam šta bi se tu imalo rasporavljati, ljudi su bili iznenađeni sa koronom u septembru i to je to. Sve što je trebalo, je da smisle plan šta će biti sa odloženim tekmam i to je to. Poenta - kako bude da bude, samo da bude isto za sve. A ne nesretni Himki koji igra 5 kola sa 6 igrača da ne bi gubio službenim rezultatom, sve izgube naravno, a onda svi ostali odlažu i igraju naknadno tekme kako hoće. Opet ponavljam, jedina sreća Uleba je što im je jedini pravi protivnik FIBA, jedina organizacija nesposobnija od njih. pa nije to kao nba - igramo u jednoj ligi i treniramo u evropi se igraju po dve - tri lige / kupa istovremeno, nema el jurisdikciju nad svim i svačim kao u nba + lova koja se ulaže u americi = neuporedivo kao da se ti i ja u svom poslu poredimo sa nekim amerima. možemo da budemo stravara i super, igra je potpuno drugačija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 2 minutes ago, đubrivo. said: pa nije to kao nba - igramo u jednoj ligi i treniramo u evropi se igraju po dve - tri lige / kupa istovremeno, nema el jurisdikciju nad svim i svačim kao u nba + lova koja se ulaže u americi = neuporedivo kao da se ti i ja u svom poslu poredimo sa nekim amerima. možemo da budemo stravara i super, igra je potpuno drugačija Pa sama činjenica da se sada odlažu i igraju mečevi naknadno, govori da je izvodljivo, samo to izgleda nikome nije palo na pamet, dok nisu videli cirkus sa Himkijem. Ne postoji ekipa koja će radije izabrati da u nekom trenutku igra sa 5 ligrača utakmicu, ili da čak izgubi službenim rezultatom, a da je druga opcija da se tekma uglavi u neku nedelju , mesec dana kasnije, u kojoj ima 1 kolo EL. Odigraće te nedelje 3 tekme, kao kada je duplo kolo u EL i to je to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Just now, realno *w said: Pa sama činjenica da se sada odlažu i igraju mečevi naknadno, govori da je izvodljivo, samo to izgleda nikome nije palo na pamet, dok nisu videli cirkus sa Himkijem. Ne postoji ekipa koja će radije izabrati da u nekom trenutku igra sa 5 ligrača utakmicu, ili da čak izgubi službenim rezultatom, a da je druga opcija da se tekma uglavi u neku nedelju , mesec dana kasnije, u kojoj ima 1 kolo EL. Odigraće te nedelje 3 tekme, kao kada je duplo kolo u EL i to je to. okej, kapiram šta pišeš. za mene je uspeh nešto drugo - da se liga održava uglavnom neometano i bez tih naknadnih tekmi, zahvaljujući surovom čekingu igrača i stafa u timovima. možda ja tripujem, tj, možda to ni u nba ne uspe van bubblea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 26, 2020 Author Share Posted November 26, 2020 Ovo kolo će se odigrati kompletno? Mašala! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Alex Perez se povredio na treningu i bice odsutan 2 nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 On 11/23/2020 at 11:12 PM, Del Piero said: Ne postoji tu nikakva esencija, EL i u novom formatu je izuzetno domacinsko takmicenje. Ne bih se bas slozio. To sto si napisao vazi za neke timove sa vrha tabele, ali neki drugi timovi su olicenje suprotnog - Zenit je prosle sezone imao 4-11 na svom terenu i 4-9 u gostima, Alba 4-9 i 5-10, Zalgiris 7-7 i 5-9, Fenerbahce 7-7 i 6-8 iako bi ovaj odnos trebalo da bude bar 4-5 pobeda vise na svom terenu u odnosu na broj pobeda u gostima. Narocito je Zenit doprineo da je prakticno nemoguce prognozirati pobednike jer oni jedan dan mogu da pobede Fenerbahce u gostima, a drugi da izgube od Albe kod kuce. Sad je cak i razumljivo sto nema tolike razlike u rezultatima, iako i sad postoje komplikacije kao sto su put, smestaj, hala u kojoj nisi trenirao - i opet Zenit ima 4-0 u gostima i 1-2 u svojoj dvorani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Kakav je ludak ovaj James jbt! 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Šta uradi Tavares Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Ovako smo mogli mi samo da je ušla koja otvorena trojka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 (edited) Ataman trenercina. Da mi se ne nakaci sad neko, ovo nema toliko veze sa ovim mecom. Mada je i ovaj mec odlicno spremio. Minuli rad sa Efesom iz prethodne 2.5 godine. Edited November 26, 2020 by Vamos Laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Šta tadi Armani, au kakva serija ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Armani ce zauvek biti cirkuzantski tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 (edited) Opasna utakmica, Panter je čudo ... Bravo za Armani ... Edited November 26, 2020 by Kankkunen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 26, 2020 Share Posted November 26, 2020 Neda se Makabiju bas. Spektakularni produzeci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts