Chaos Is Me Posted November 15, 2020 Author Share Posted November 15, 2020 Tržište je skoro nepostojeće, Amerikancei čekaju rasplet u nba/g ligi, tako da ostaju samo ovi polovnjaci poput Pereza. Njegovo dovođenje je valjda i jasan znak šta Kokoškov misli o Westermannu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Sta ima da se misli. Potpuna prevara i trecerazredni plej. Sto se tice Vestermana, svaka cast Misku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 3 hours ago, Vamos Laki said: Sto se tice Vestermana, svaka cast Misku. nije westermann neki nepoynat igrac pa da misko pravi neku magiju da ga uvalja. gledaju ga ljudi skoro deceniju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Sta ce Fenerbahceu toliko igraca na 1 i 2? Mahmutoglu, Sipahi, Dixon, De Colo, Brown, Westermann, sad dovode i Pereza. Njima treba jos jedan kvalitetan bek i da rasteraju ovoliko viska igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Ima i Zvezda 3 pleja i 2 centra pa nam trebaju i plej i centar. Dzaba ti kvantitet ako nemas kvalitet. Od tih igraca jedino su Nando i Lorenzo igraci za vece domete, eventualno Dixon kao joker sa klupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 17, 2020 Author Share Posted November 17, 2020 Odložene utakmice Olimpijakosa ove nedelje, protiv Barse i Asvela. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 ćuti, što moraš da pišeš, mogli su da se zeznu ovi vodeći na fantaziju dovoljno si me zeznuo najavom dominacije Tavaresa prošlo kolo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 ja ne bih ni znao da se igra danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 17, 2020 Author Share Posted November 17, 2020 57 minutes ago, Dropkick Murphys said: ćuti, što moraš da pišeš, mogli su da se zeznu ovi vodeći na fantaziju dovoljno si me zeznuo najavom dominacije Tavaresa prošlo kolo Ja isto merkao Tavaresa ali uzeh ipak Žižića za istu cenu. Nijedan se nije proslavio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Odlican Bayern. Neverovatno disciplinovano igraju u odbrani, a jednostavno u napadu. Polako betoniraju put ka top8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 ali brat Šengelija koliko je zabavan sa slobodnih bacanja... jedino razumno pojašnjenje je da je kratkovid... ne mož toliko da se fula sa te daljine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 bili dominira ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Kakva je iskopina Baldwin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 kakva iskopina, covek bio 17. pik?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Efes pijan u zavrsnici, nevjerovatno sta rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Bravo za Bajern! Kakvi carevi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Sad se vec slobodno moze reci da je Bayern najprijatnije iznenadjenje Evrolige u doba covida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 kako li samo izdrzava pored toliko crvene boje.. nije lako tintoretu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 (edited) 44 minutes ago, Nate said: kakva iskopina, covek bio 17. pik?! Sve je to ok, ali čovek je prošle godine odigrao 25 EL mečeva za Oli i omakla mu se jedna dobar partija. Na kraju sezone 4 prosečan indeks za 17 minuta u proseku. Nije baš da je nagovestio da može da bude skoro pa lider drugoplasiranog tima EL. Sve u svemu, za Trinkija i igrače za do sada prikazano u EL. Edited November 17, 2020 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Reynolds je iskopina. Dje su nama bile oci dok je pregovarao sa KKP a mi trazili zamjenu za Nnoka. Inace Efes ima bas ozbiljne probleme, Vasa je uglavnom katastrofa, Larkin ko zna kada ce uhvatiti onakvu formu nakon preduge pauze, Dunstona nema vec neko vrijeme, Buboe nece biti 4 sedmice... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Himki za sada solidno funkcioniše sa dinamičnim duetom Šved i Mekalum. Nisam io siguran kako će to izgledati, ali definitivno nisu loši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ne mogu da navijam za Bajern i Zalgiris pa totije 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 (edited) 6 hours ago, Dropkick Murphys said: ćuti, što moraš da pišeš, mogli su da se zeznu ovi vodeći na fantaziju dovoljno si me zeznuo najavom dominacije Tavaresa prošlo kolo To nisam zeznuo, ispratio sam da se ne igra, ali sam sve ostalo ispromasivao za medalju. Generalno je zajeban fantazi ove godine sa svim ovim otkazanim utakmicama i prinudnim izmenama koje moraju da se prave.A vecina igraca je nekonstantna i tesko je predvideti ko ce kako da odigra. Vasa jedno kolo pokida i index preko 30, a onda danas kao pijan, Mickey par kola odlican danas ne igraju Booker i Jerebko, Zenit sa jednim centrom i vecina visokih na pola tekme faul trouble, a on truba, sto je najgore nisu jedini, sem Mirotica, maltene nema igraca za kojeg znas da ce u svakom kolu da isporuci Edited November 17, 2020 by Gudura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Fener ocajan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 18 minutes ago, Sector said: Fener ocajan. Bogami sa Lorencom na celu, solidno se raspada u najvecem broju utakmica. Mozda ipak nije on taj kalibar, vec smo mi bili toliko ocajni prosle sezone, da je strcao kao roda na dimnjaku😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts