Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim isto ovo sto i Boxy kaže, nula bodova za Švarcmana danas. Rešava Rafa to u 3 relativno lagana seta. Nikakvi jinxovi i slične gluposti. Da Tim nije bio mrtav na kraju, gledali bi drugo polufinale sada. 

• Like 1
Posted

Rafa ce tesko u tako kratkom roku moci dva puta da kiksne protiv istog igraca (jedino ako se ne zove Novak Djokovic 😁) , mislim da se bas naostrio da Dijega nauci pameti. Ali dobro, mozda bude nesto duzi mec .............................. Sto se Novakovog meca tice, zaista je veliko opterecenje taj problem koji ocigledno oseca, inace bi pobedio lakse nego PCB ....................

Posted

Baš sam se zaželio novog klasika, neka favoriti danas opravdaju svoje uloge pa da svjedočimo još jednom spektaklu.

Off

Pročitao sam na temi da se spominje najveći pljuvač na terenu...ne znam sjeća li se itko Carlosa Berlocqa, kakve je samo "masnjake" taj ispaljivao, i u dvorani bez problema, Siniša da mu pozavidi :classic_biggrin:

Posted

Vreme u parizu je sada OK, bilo malo kise jutros ali sada se razvedrilo i ne bi trebalo da bude do sutra. Vetar minimalno temperatura oko 15 🙂

Posted
11 minutes ago, Drakaris said:

Slabe lopte salje Nadal, servis je bukvalno nepostojeci. Svarcman ga moze dobiti ako bude forsirao ove relije.

Nece imati energije da ostane stalno u relijima.

3 0 za rafu nazalost.

Posted
32 minutes ago, Abudžaba Dabila said:

:default_sofa:

Evo krenuo Bokijevim stopama...i, da, zarazno je, jednom kada pređeš na drugu stranu:classic_biggrin:

Sjajan avatar :thumbup:

Slažem se sa Boxy, Švarcman ovde da peva ako dobije set, što ne znači da i tri seta ne mogu potrajati 3-4 sata.

• Like 1
Posted

Ja mislim da Svarcman iako gubi moze do sutra da se prebacuje sa rafom. Ako potraje mec deluje mi da je on u prednosti, tj da Rafa mora da zavrsava u 3-4 seta

Posted

Kakva šteta što Tim nije prošao u SF. Imali bi meč, pošto bi i polumrtav pružio neuporedivo veći otpor od Švarcmena. 

Prosečan Nadal ga rutinski dobija. 

Posted
4 minutes ago, momohyoideus said:

Ja cekam da se senka pomeri jos 2 metra pa da pocnem da gledam :lol_2:

Neka sreca od toga sto je jesen, brzo ce :classic_biggrin: