Drug Crni Posted May 30 Share Posted May 30 Dakle,autori "sele" Toma Bombadila u Rhun?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted May 30 Author Share Posted May 30 Cemu uopste Bombadil, ffs. Volim ja Tolkiena, ali nije mu bas svaka kreacija za filmsko platno i velike ekrane. Ujka Tom je svakako u toj grupi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 30 Share Posted May 30 Nemoguće je objasniti Toma ljudima koji nisu čitali Tolkina, teško je i onima koji jesu. Nije džaba toliko studija napisano o njegovoj ulozi i značenju. Apsolutno ga nema smisla ekranizovati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 1 Author Share Posted July 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 2 Author Share Posted July 2 Izgleda da ce opsada Eregiona zaista biti opsada, a ne samo singl bitka i cao djaci. Bar prema Empire-ovom clanku. Videcemo kakav pacing ce biti. 8 epizoda je jako malo za uvod, razradu i zakljucak cele Annatar storije, tako da ce ovo biti strasno tezak zadatak. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 26 Share Posted July 26 Odgledao sam novi trailer za RoP. Utisak mi je da sam pogledao celu sezonu;toliko je dugačak. LoL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 26 Share Posted July 26 Evo ga 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted July 26 Share Posted July 26 On 5/15/2024 at 12:47 AM, Besni lala said: Mnogo si bre brz @Drug Crni Taman sam došao to da postavim. I praštajte meni slabom ali opet nekakvu svrhu gledanja vidim... Strepnja je velika ali nada postoji. ... joj i qq A sad ću morati i da gledam pošto sam,jelte,mazohista... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 26 Share Posted July 26 .Napalio sam se. Jesam li dobro razumeo da ce prve tri epizode bziti pustene odjednom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 26 Share Posted July 26 Ja sam negde uhvatio info da će dve,ali nisam naišao na potvrdu. Napisaće već neko tačno kako je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 26 Share Posted July 26 Vristi mi da ce biti suplje i jaTno. Verovatno ce biti malo vise tuce da daju malo teatralne akcije i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted July 27 Share Posted July 27 13 hours ago, Rajon Rondo said: Jesam li dobro razumeo da ce prve tri epizode bziti pustene odjednom? Bio si u pravu. 29.08. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted August 3 Share Posted August 3 Da li je neko gledao preko Amazona? Ima li neko iskustva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4 Share Posted August 4 Ja. Bio je neki 30 days free trial period..posle možeš da otkažeš. Ne bih imao bilo kakvu primedbu da uložim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 14 Share Posted August 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 14 Share Posted August 14 Svašta bih rekao o ovom trailer-u, ali sačekaću naše eksperte, @SteveFrancis#3 i @alcesta. Koliko da se ne brukam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 14 Share Posted August 14 Nemam bog zna šta da kažem, nisam gledala prvu sezonu pa osim Saurona i Galadrijele ne znam ko je tu ko, ali prilično je jasno da je tema rat sa Sauronom. Ne znam jesu li poremetili dosad šta u hronologiji. U trejleru tekst vrvi od opštih mesta, jedino da se nadamo da je ostatak konkretniji. Ali poslednja scena je baš onako bljak, apsolutno ne mogu zamisliti Galadrijelu da se dovede u takvu situaciju, ne smem ni da mislim kako su stigli do toga. Iz ovog trejlera izgleda kao da u seriji Sauron ima vlast i nad nosiocima Tri Prstena, nadam se da sam samo pogrešno protumačila i da nije baš toliko otišlo uđavola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted August 15 Share Posted August 15 6 hours ago, alcesta said: Nemam bog zna šta da kažem, nisam gledala prvu sezonu pa osim Saurona i Galadrijele ne znam ko je tu ko, ali prilično je jasno da je tema rat sa Sauronom. Ne znam jesu li poremetili dosad šta u hronologiji. U trejleru tekst vrvi od opštih mesta, jedino da se nadamo da je ostatak konkretniji. Ali poslednja scena je baš onako bljak, apsolutno ne mogu zamisliti Galadrijelu da se dovede u takvu situaciju, ne smem ni da mislim kako su stigli do toga. Iz ovog trejlera izgleda kao da u seriji Sauron ima vlast i nad nosiocima Tri Prstena, nadam se da sam samo pogrešno protumačila i da nije baš toliko otišlo uđavola. To se zove Shipping,draga moja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henry Chinaski Posted August 15 Share Posted August 15 Da očigledno je iz trejlera da Sauron komanduje nosiocima prstena(wtf). Bar kostimi izgledaju bolje, nego u prvoj sezoni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 15 Share Posted August 15 On 7/26/2024 at 9:38 PM, Drug Crni said: Evo ga u odnosu na nesrecni house of dragons ovo izgleda kao mega spektakl 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 15 Share Posted August 15 Niko srećniji od mene ako bude tako i sezona premaši očekivanja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 15 Share Posted August 15 Sad sam se setila da u ovu sezonu ubacuju Toma Bombadila 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 15 Share Posted August 15 Nećete da priznate da imate leptiriće u stomaku. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 15 Share Posted August 15 39 minutes ago, Sector said: Nećete da priznate da imate leptiriće u stomaku. Svi mi koji smo pojeli kofu govana zvanu prva sezona ne muče leptirići, već znamo šta nas čeka. Još jedna kofa govana, pozlaćena i fenomenalnog izgleda, ali istog sadržaja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted August 15 Share Posted August 15 Posto su ukapirali da su u pisanju busan kurton, stavili su da bude sto vise makljaze i to je to, makar da privuku casual ljude da odgledaju celu sezonu. Ubacili su sve moguce sto su imali, Bombadila, Ente, trolove, undeadove, fejd vilenjak koji ce da skace kao Legolas, Dunjice - to sam ja - Neda momenat, orlove, paukove, sve sto bi moglo ikako da podseti na LotR. Fale samo jos Milos Biković i Baća da kradu konje Vilenjacima da Žikina Šarenica bude kompletna. A sada nastupa OKUD Grishnaković sa igrama iz Gornjeg Angmara. *OKUD - orkovsko kulturno umetnicno drustvo 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts