Old 666 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 2 hours ago, Drakaris said: Danas zanimljivo samo Anderson i Zverev. Bar je Pliskova izbambusala ovu nabrzaka, tako da ne čekamo ovu dvojicu predugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) 3 hours ago, Crni Bombarder said: Jel to vazi i za njihov Total TV? Uh, nisam 100% siguran, ali trebalo bi da ima. 3 hours ago, alcesta said: Kod nas u CG je Telemach, ne znam kako su oni tačno povezani sa SBB-om. Ja recimo imam EON, ali ta opcija prosto nikad nije radila. United grupa drži oba, tj. SBB=Telemach. Idi na podešavanja na EON-u, kao prvi jezik zvuka stavi engleski, i kada prebaciš na ES, trebalo bi da radi. Edited August 31, 2020 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) Jel tako i ja treba da postupim? Nemam jos instaliran EON..jel moze preko tv prijemnika? @Green23 Edited August 31, 2020 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 Da, ako imas eon box, bitno je samo kad pormenis jezik da promenis i kanal. Ako si na ESu, promenis jezik zvuka, nece se promeniti zvuk dok ne promenis kanal. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Just now, Crni Bombarder said: Jel tako i ja treba da postupim? Nemam jos instaliran EON..jel moze preko tv prijemnika? @Green23 Iskreno, nikad nisam koristio tv prijemnik za Total, pa ne znam kako tačno izgleda interfejs, ali da, nađeš u podešavanjima jezik zvuka, i staviš engleski. ES bi i satelitskim putem trebalo da dolazi sa dualnim jezikom. Dok preko EON aplikacije nije moguće menjati jezik zvuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Kako loš tenis, Anderson i Zverev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 2 minutes ago, Green23 said: Uh, nisam 100% siguran, ali trebalo bi da ima. United grupa drži oba, tj. SBB=Telemach. Idi na podešavanja na EON-u, kao prvi jezik zvuka stavi engleski, i kada prebaciš na ES, trebalo bi da radi. Na to sam i mislila kad sam rekla da ta opcija nikad nije radila Nije mi suđeno da izbegnem Banjca i to ti je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 7 minutes ago, Boxy said: Da, ako imas eon box, bitno je samo kad pormenis jezik da promenis i kanal. Ako si na ESu, promenis jezik zvuka, nece se promeniti zvuk dok ne promenis kanal. 3 minutes ago, Green23 said: Iskreno, nikad nisam koristio tv prijemnik za Total, pa ne znam kako tačno izgleda interfejs, ali da, nađeš u podešavanjima jezik zvuka, i staviš engleski. ES bi i satelitskim putem trebalo da dolazi sa dualnim jezikom. Dok preko EON aplikacije nije moguće menjati jezik zvuka. Danas su mi instalirali stvar,jos se upoznajem sa svim opcijama. EON nemam jos instaliran dok ne resim internet,jer se ratosiljam Telekomovog.. Hvala oboje na pomoci. 2 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Kako loš tenis, Anderson i Zverev. Nije to toliko bitno,koliko cinjenica da Anderson nije uzeo set Sasha bas danas (pro)nasao servis. Nije morao.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Imam puno poverenje u Sašu. Ne brini... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Just now, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Imam puno poverenje u Sašu. Ne brini... Tacno ne znam da li da kliknem haha ili sad smajlija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Anderson izgleda 10 godina starije Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) Edited August 31, 2020 by wwww 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 31, 2020 Author Share Posted August 31, 2020 Svarcman izgubio od Norija, vodio 2:0, pa je imao 5:3 u 5.setu i nekoliko mec lopti, na kraju je izgubio 7:5. Ali najveci utisak je: 3 aplauza posle takvog preokreta, bas nekako tuzno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Kad bi skinuo ove kajle, bio bi za 30% bolji igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 39 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Imam puno poverenje u Sašu. Ne brini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) Diego je izgleda pao na ruku (valjda) tokom 5. seta, imao MTO, mada je kao i prethodno imao fizickih problema. A Zverev je kao rekao Nemcima da isli da je PTPA dobra ideja A Beker nema pojma koja su nova pravila : tvrdi da ce Diego izgubiti bodove jer je ove godine ranije ispao s USO. Bas sam se navikla da nema linijskih sudija i da sve "robot" (kako ga Viskovic zove) zove. Skroz mi neobicno sto ih sad ponovo ima na AA. Edited August 31, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Just now, wwww said: A Zverev je kao rekao Nemcima da isli da je PTPA dobra ideja 1 minute ago, wwww said: A Beker nema pojma koja su nova pravila Nemoguce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 @Crni Bombarder Treba sad navijati za Sašu ostatak meča. Ko bi drugi još mogao ovako da prospe set u nekom drugom ili trećem kolu. Treba nam takav neko u turniru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Just now, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: @Crni Bombarder Treba sad navijati za Sašu ostatak meča. Ko bi drugi još mogao ovako da prospe set u nekom drugom ili trećem kolu. Treba nam takav neko u turniru. Apsolutno Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) Dan "kokain" Evans (koji prica "pravi" engleski, za razliku od tamo nekog Bedenea, pa je stoga pravi Englez) izjavio kako manjina oko Djokovica terorise njih ostale: "Novak Djokovic group accused of trying to bully the rest: ‘If they don’t like they vote, they don’t like you’ " Edited August 31, 2020 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 13 minutes ago, wwww said: Bas sam se navikla da nema linijskih sudija i da sve "robot" (kako ga Viskovic zove) zove. Skroz mi neobicno sto ih sad ponovo ima na AA. Ja sam tek malopre shvatila da ima sudija kad je bio čelendž mislila sam da ih u mehur neće uvoditi uopšte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 mislim da su samo na AA i LA, na spoljasnjim terenima je HE Izgleda ovaj mali Nakashima nesto naucio sparingovanjem s Novakom (gle sad kad ga ureknem ). Shapovalov pobedio Kordu juniora (mali uzeo 1 set.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 (edited) Sudije bolje vicu od robotaTM  Edited August 31, 2020 by zoe Bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts