Kronostime Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 30 minutes ago, Barkley#34 said: Meda obično najebe od Maše, ne bih se bunio da bude tako. Jedno je bajka za decu, a drugo je zivot. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Odlicno vreme za utakmicu u 17:30. Taman da se organizam smiri i da se lepo spava od 1:45. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 2 hours ago, Sector said: Ajmo komsije, mozete vi to. Nije Kuban bauk, ako sut malo krene, sve je moguce. Dosadno je kad ste van igre. Da se bar malo razmasemo patkama pred kup ko u stara vremena. 🙂 Razmašemo patkama? Vi ste pače a mi neizleglo jaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ja najiskrenije verujem, da ova ekipa ne bi osvojila ni KLS. Imali smo uzasnih timova, gde se kvalitet trazio mikroskopom. Ali ovoliko neinteligencije na jednom mestu, stvarno nisam nikad gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Igramo protiv zakona fizike. Beskorisnost Jankovica i Mike, bezidejnost Perkinsa, Dangubic koji ne ume da polozi o tablu, Zagorac... U osnovi, igramo nesto samo kada igra Jaramaz. Premalo. Definitivno ove sadrzaje ne treba gledati, topla preporuka koju cu probati da ispostujem do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Čekali smo dan koji nikad nije došao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 145 dana od pocetka priprema, a mi igramo sa 8 igraca. Gde su pare za jos 3 igraca? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Jebi ga, braco mazohisticka. Novici naklon do poda. Mozda bi bilo rezultatatski bolje da sudije nisu imale zadatak da iskljuce Mozlija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ma kakve sudije kakav novica Ovo boli koliko mi nismo tim Dajte i taj kup koraca da prodje pa da se razilazimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bole Tyson Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Zagor ne moze na 2 koloseka, i sindikat i kosarka. Moja topla preporuka je da predje na sindikat, jer mu ovo drugo slabo ide. Covek nas je na 49:49 direktno samoubio iz zasede. Dangubiceva tehnika, to svaki osrednji rukometas bolje radi, ono je da te Bog sacuva. Ako ne damo trojku mi nikakvu ideju nemamo. I da ne zaboravim vegana, Srbija ionako nije bas vegan friendly zemlja, volj ti postojbina, volj ti prapostojbina, idi ago gde je tebi drago. Za sledecu godinu od celog kluba bih ostavio Jaramaza, ovo ostalo (uz postovanje Novici, koji zna, ali je vise nego ocigledno da ne moze) kud koji mili moji. Cak i da se ugasimo malo boli nego ovo sto gledamo. Kad sam Gledao Borisa Raicevica, mislio sam da vece drvo necu videti, kad ono, 22-3 godine kasnije eto ti ga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 23 minutes ago, ranzo said: Ma kakve sudije kakav novica Ovo boli koliko mi nismo tim Dajte i taj kup koraca da prodje pa da se razilazimo Shvatam stav koji zauzimas ali ako si gledao mec, onda se prosto pretvaras da se Mozli nije sistemski izbacio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Alex, nepotrebno je da se žalimo na sudije. Sve tri ekipe iz grupe su nam ISPODPROSEČNE eurocup ekipe. Oni francuščići su jad i beda iako su na 3-0 (nije ni teško u ovakvoj grupi). Oni italijančići su čak ispod francuščića. A ovi jadni ruščići samo nas i mogu da pobede. Naš problem je što smo mi čak i od toga lošiji. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Neshvatljivo je kako je Rade Zagorac propao. Dok je igrao u Megi jeste on bio guran i promovisan, ali je zaista i bio dobar. Visok, dobar sa loptom, odlican kosgeter. Jedno vreme su se veciti bas otimali oko njega. Cim je otpusten iz NBA on kao da je u nekom slobodnom padu sto se kosarke tice. Ovo kako sada igra jedva je dovoljno da se nazove profesionalnim igracem. Ja ne znam kakva je to magija koja bi njega povratila iz ovog kanala u koji je upao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Večeras ste bili poprilično oslabljeni neigranjem Tomasa i brzim faulovima Mozlija, naravno, uz manjak na plejmejkerskoj poziciji, tako da neka bolja igra teško da se mogla očekivati. Za mene je veće iznenađenje Lokomotiva, poprilično loše deluju, pre svega defanzivno. Mlitava ekipa bez puno hemije. Ako Tomas bude igrao u revanšu, mislm da ćete ih ošuriti 15tak razlike. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 S tim da će njima igrati dva dodatna igrača i to dva dobra igrača. Da smo dobili nekako večeras oni bi bili u velikom problemu jer bi bili na 0-3 i ne bi se lako izvadili iz kanala, mada ne bi bilo nemoguće. Ovako su se vratili u igru Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 12 minutes ago, Laki21 said: Večeras ste bili poprilično oslabljeni neigranjem Tomasa i brzim faulovima Mozlija, naravno, uz manjak na plejmejkerskoj poziciji, tako da neka bolja igra teško da se mogla očekivati. Za mene je veće iznenađenje Lokomotiva, poprilično loše deluju, pre svega defanzivno. Mlitava ekipa bez puno hemije. Ako Tomas bude igrao u revanšu, mislm da ćete ih ošuriti 15tak razlike. Posto je Tomas masina koja nikako ne ume da implodira svaku drugu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ako ovako nastavite,vrlo tesko cete odbraniti trofej u Evrokupu[emoji1783]Sent from my HD1913 using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 27, 2021 Author Share Posted January 27, 2021 21 hours ago, Ne sam Safete said: Dresel, Trifa, Zagoragoragor Druže, Safete... Kad nisam u hali obično gledam tekme sa par najboljih drugara. Jedan da nema nas ne bi znao šta je košarka, ali uvek "dobro" proceni igrače i da neki dobar komentar, pa tako sad prilikom izmene Zagorac - Dangubić kaže: Evo izlazi Zagorac, a ulazi njegov brat blizanac. 😄 Ja obično volim da svoje tekme imam ranije, da bih imao ostatak dana da popravim raspoloženje u slučaju poraza, ko što i Kuper kaže za ovu tekmu. Ali ovaj poraz ni da me dirne. Ni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Klasican da ne bejaše Zakurca poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Ovo je prva utakmica da smo se koprcali i nismo padali uprkos sopstvenoj nemoci, nekim losim procjenama sudija i par njihovih srecnih ubacaja. Dobro je da nisu odustajali. Imao bih neku nadu da je sad oktobar ali nasi vozovi su prosli bez obzira sto je večeras Lokomotiva bila. Ovo sto je uprava uradila ove godine je očigledno sa namjerom uradjeno. Mnogo pitanja bez odgovora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 27, 2021 Share Posted January 27, 2021 Mislim da su boravak u isto vreme u petorci Zagorca i Dangubica, odnosno Mike i Jankovica jedni od najtuznijih momenata u slavnoj istoriji naseg kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 15 hours ago, Barkley#34 said: Arsenijeeeeeeee, evo ga flouter Pejdža. Si vido, a? Čita Saša forum, sve me poslušao za Pejdža, i da ima više loptu u rukama, i da opali neki ulaz/floater/asistenciju. Dobro, možda je razlog i što to više nema ko drugi da radi pa mora Pejdž, ali dobro. I gde je Ali, šta je s tim čovekom? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Čuvamo ga za najvažniji deo sezone (Superligu, normalno). 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 20 minutes ago, Barkley#34 said: Čuvamo ga za najvažniji deo sezone (Superligu, normalno). Kup serČarlse, kup je najvažniji deo sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 28, 2021 Share Posted January 28, 2021 Izvinjavacete se svi kada vezemo preostale 3 pobede do kraja top 16. P.s. jel samo ja imam utisak da se izostanak KMM nimalo nije osetio? Sve sto je radio on, sinoc je radio i Ogi, samo bolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts