bergkamp bcd Posted January 17, 2021 Share Posted January 17, 2021 1 hour ago, Alek The Great said: Da je sns preduzece bilo bi uspesno. Nesto ti se tu ne slaze. I Beograd je SNS grad pa vidis sta rade sa njim. Jedino uspesno u SNS rezimu su plate i privilegije uvazenih clanova SNS. Naravno i propaganda. Sto se tice sudjenja u Podgorici, nista narocito se nije desilo. Bio sam protiv price o navlacenju za Partizan zbog odnosa od 39-13 izvodjenih slobodnih bacanja, pa ne vidim zasto bi odnos slobodnih bacanja bio apsolutno merilo da li su sudije nekome namerno davale vetar u ledja. I inace je postao obicaj na ovim prostorima da ne moze da prodje ni jedan poraz, a da se sudije ne krive za to. Da li je u pitanju kup, superliga, ABA liga, poraz se priznaje samo ako je bezbolan i ne ugrozava ambicije. Partizan ima mnogo vise problema od sudjenja koje je bilo stvarno u granicama normalnog (nisu videli faul Perkinsa za sta se bunio Mijovic, nisu videli jos neke stvari, faul za 3 poena Ivanovica je bio, ali je kontakt prenaglasen, nad Thomasom nije bio faul ma sta navijac sa B92 pricao - prosto, ovakvog sudjenja ima koliko hoces i u ABA ligi i u EL). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Nekako mi sve miriše na totalni fijasko u Francuskoj. Istrošili su se u Podgorici, samopouzdanje na niskom nivou a igra je svakako upitna. Nadam se da grešim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 Ja se samo nadam da ce nasa prva petorka biti kao i prosle cele sedmice. Ako pride Raša ne dobije svoja tradicionalna 2 faula u prvih minut, ihaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 18, 2021 Share Posted January 18, 2021 'Bem ga, da l' još niste naučili da nema šanse dati iole smisleno predviđanje naše igre? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Prvi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Maler jbg I to na veliki praznik 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 2 hours ago, Hamilton said: Prvi. Dok gazda @Kronostime ne ustane... 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 1 hour ago, Jakob Aman said: Maler jbg I to na veliki praznik Možda je našem timu takav džinks potreban. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 (edited) 2 hours ago, Hamilton said: Prvi. Dobro ti nama dosao. Dao nam je covek par nedelja fore, ko nam kriv kad nismo znali da iskoristimo. Edited January 19, 2021 by Alex_Serbia 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Zdovc je navikao da gubi od Partizana tako da... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 4 hours ago, Stiletto said: Dok gazda @Kronostime ne ustane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Svidja mi se ova pre-game euforija. U skladu sa ocekivanjima na mecu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 19, 2021 Author Share Posted January 19, 2021 58 minutes ago, Alex_Serbia said: Svidja mi se ova pre-game euforija. U skladu sa ocekivanjima na mecu. Lagana pobeda? 😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Ma da, skroz smo u fazonu daj da lagano odradimo ovu boraniju, nećemo ni tastature trošiti. A naš tim Biće vam žao kad se budemo vraćali što ste nas ispratili u ovako malom broju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Nas je opičio brzi voz a mi se još uvijek trkamo sa putničkim. [emoji14] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Ako nekom zatreba, ne znam kakvog je kvaliteta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Biću neprijatno iznenadjen ako Partizan ne rutinira ovaj smehotres od ekipe. 4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Obicno ne volim da preterujem jer smatram da uvek moze gore ali malo je tekmi od kojih me je vise bilo sramota. Nije problem neznanje, problem je kad se ne boris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 Neprijatno sam iznenadjen. 3 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 (edited) Ovaj poraz vam ne menja nista u sansama za prolaz. Dovoljno vam je da pobedite U Italiji i obe kod kuce, uz pobedu francuza nad rusima u Francuskoj i vi ste u Top 8. Francuzi su izgleda najkvalitetniji u grupi i trebalo bi da pobede Lokomotivu kao domacini. Italijane ste pregazili i za ocekivati je da ih dobijete na gostovanju. Po meni vasu sudbinu odlucuje mec sa rusima u Pioniru. Ako tu dobijete mislim da mozete u Top 8. Vama francuzi dolaze u zadnjem kolu, do kada bi vec mogli da osiguraju prvo mesto i odigraju sa pola gasa. E sad druga je stvar sto je to samo matematika. Edited January 19, 2021 by kokodakalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts