ivan9 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Uh uhEon aplikacija sranje???Ne mogu se manje složiti sa tobomAko se plaća VPN bolje je uzeti SK paket i ne misliti čiji je internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 4 minutes ago, Cooper said: A VPN platite npr. 100 dolara za 2 godine Oko 40-50$ je godisnje NordVPN, s tim sto i njega mozes da podelis sa 3-4 ortaka pa ispadne smesna cifra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 6 minutes ago, ivan9 said: Uh uh Eon aplikacija sranje??? Ne mogu se manje složiti sa tobom Ako se plaća VPN bolje je uzeti SK paket i ne misliti čiji je internet... Da meni je sranje, ako se desi da po par puta ubaguje u toku tekme pa moram da izadjem ili ako kasni prenos za par sekundi meni je to krs. Mts ima jos goru aplikaciju, koja je do skoro mislim radila samo na IE od browser-a 😂 Ali sam posle 15ak godina kao korisnik sbb-a presao na mts jer imaju sad mnogo bolji internet i jeftiniji su za otrpilike 1000din mesecno. O tome kako su me smrde iz sbb-a odradile da im platim jos jednu mesecnu ratu jer mi je istekao ugovor i ja im odneo opremu sam - a oni u fazonu nismo mi skinuli, mi bi to uradili u naredne 3-4 nedelje pa moras i to da platis 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Sve u svemu lupite neki stream, nemojte se ustručavati. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 hour ago, drperce said: Da meni je sranje, ako se desi da po par puta ubaguje u toku tekme pa moram da izadjem ili ako kasni prenos za par sekundi meni je to krs. Mts ima jos goru aplikaciju, koja je do skoro mislim radila samo na IE od browser-a 😂 Ali sam posle 15ak godina kao korisnik sbb-a presao na mts jer imaju sad mnogo bolji internet i jeftiniji su za otrpilike 1000din mesecno. O tome kako su me smrde iz sbb-a odradile da im platim jos jednu mesecnu ratu jer mi je istekao ugovor i ja im odneo opremu sam - a oni u fazonu nismo mi skinuli, mi bi to uradili u naredne 3-4 nedelje pa moras i to da platis 😂 Ne vadi se na provajdera: igraci baguju - ocekuju da ih ovekovecis na nekoj majci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ne znam da li da gledam prvih par minuta i onu nesrecnu startnu petorku. Ziv nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 So not looking forward to this ...Dotle došlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Jebaäe ih Zagor strašni.Sipo je ono u oči... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Pripreme pred gledanje utakmice... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isiah Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Trento nije merilo, ali je ipak ovo bilo dosta dobro. Imali smo kanda srece i sa njihovim sutem za tri, no dobro. Lose zavrsavanje na obrucu, Dangubic upropastio asist Perkinsu, Mika i Jankovic Mileru... Zagorac - nastavi da treniras Perkins zanimljiv, malo vrljav izbacaj i kilav na ulazu, ali generalno odlican za ovaj nivo takmicenja. Dobro je sto se vidi da mozemo, lose sto igraci biraju utakmice a time verovatno i treninge, pa necemo biti tako dobro uigrani kao sto bi mogli kada bi imali full posvecenost. Nemamo benzina za 40 minuta, ali uz Jaramaza, krilnog centra i Ailja (sta bi sa njim?), u Evrokupu mozemo mnogo ako preguramo nekako do pocetka februara. Ajmo crno-beli! P.S. Koga zanima, u dvorani su bile 183 osobe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Mi smo jedna vrlo cudna ekipa. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Srećan Perkins svima koji slave pa i meni! 10 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 A-ha jei-jea 4 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Fali ta cetvorka pa da se sibamo sa ovima iz Evrokupa, Aba 1 su prejake elkipe za nas. Borac bi se posprdao sa svima odavde osim sa mozda Virtusom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 CMM ne sme vise da igra pleja kad se Jaramaz vrati. Moze da pokrije 5min i ostale minute neka skuplja na dvojci i sto se mene tice i na trojci moze da uzme sve Zagorove minute. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 9 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 1 minute ago, zoe Bg said: Mi smo jedna vrlo cudna ekipa. eve ti odgovor 6 minutes ago, Isiah said: igraci biraju utakmice a time verovatno i treninge Pojedini trenuci ove sezone, u kojima delujemo kao tim (počevši još od onog poluvremena u Huventudu), pokazuju da ima nekog znanja. Međutim, to je kilometrima daleko od ulaska u automatizam, što se, jelte, postiže treningom, zbog čega mnogo češće izgledamo kao mortus pijani. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Ne treba praviti mitove o Perkinsu. Vidi se da zna i svakako je upgrade u odnosu na Gordića.Raduje me odbrana, definitivno imaju veći motiv u EC. Druga ekipa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Mika bi mogao u Bruklin. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Mozli skočio u prvom minutu i doskočio na kraju utakmice. Ni na poluvremenu nije gubio vreme da se prizemlji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted January 13, 2021 Share Posted January 13, 2021 Perkins 👍 Ajmo dalje, nije Trento izgleda za ozbiljno poređenje. Daj da odigramo jedno 4, 5 ovakvih utakmica u kontinuitetu pa ću ponovo da počnem da se nadam nečemu dobrom 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts