Jump to content

Recommended Posts

Posted
48 minutes ago, Alex_Serbia said:

Ja sam prosto tuzan ako je tako.

Uvek sam ziveo u ubedjenju da je sve prolazno u KKP, samo je svlacionica uvek jaka i drzi se zajedno...

Nema vise ni efekta opruge....

• Thanks 1
Posted
On 8/22/2020 at 7:42 AM, Cooper said:

Bravo, kolega na uvodnom postu!

Sad jos samo da nadjemo pravog trenera, npr. FIlipovskog i neka nas se EC plasi!

Khm...

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Drago mi je da nisam prvi jer sam ja baksuz.  A od self quote moda sam odustao još od doba majstora pejasina. A i Kuper ga isukao mislim quote još od avgusta...šta reći. 

Edited by odupri se ludilu
Posted
On 10/15/2020 at 1:27 PM, Son_of_a_gun said:

Ja kad sam se hotio ženiti troumio sam se između jedne obične cure iz kvarta, školske sex bombe i Pamele Anderson, šta mislite koju sam oženio?

Hide contents

Deset godina u sretnom braku. Za to vrijeme Pamela se ofucala a sex bomba je danas samo bomba. Šta sam ono htio reći? Ah, da, uzmi sve šta ti život pruža na vrijeme, sve ima svoj rok trajanja.

Možda i ovo bude srećan brak 😁

• Like 1
Posted
4 hours ago, propolis said:

Sta rece, jel poslali avion po njega? 

Kakav avion, Slovenija blizu, u doba korone džip je mnogo bezbedniji. Toga bar imamo u izobilju.

• Like 1
  • Ha-ha 2
Posted
5 hours ago, mfmilan said:

Kakav avion, Slovenija blizu, u doba korone džip je mnogo bezbedniji. Toga bar imamo u izobilju.

Kad sam pre neki dan napisao da je Filipovski novi trener Kuper dodao da će avionom po njega. 

Izgleda da su ipak sa okom sokolovim. 

Posted
43 minutes ago, đubrivo. said:

izgleda dovoljno okruglasto da bude vaš trener. plus ima te poze pozno-rimskog mislioca

b08ea66a-filipovski-625x375.jpg

A zna li grcko rimski choke slam?

Spoiler

spacer.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...