Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ček malo... u sredu 20:45 utakmica? ima i prenos? jeste li sigurni?

.

.

.

Suze radosnice same teku... da li je moguće da smo dočekali???

:bravo::smiley58::thumbup::classic_love::smiley34:

• Like 1
Posted (edited)
28 minutes ago, Cooper said:

Da, da, u sredu krećemo u odbranu titule najbolje ekipe moralnog pobednika EC.

ili možda "virtuelnog osvajača"

Edited by goofy
Posted

Nadam se da gresim, ali nisam optimista pred ovu sezonu.

Pocevsi od odlaska Trinkerija, preko finansijskih problema, zavrzlame oko pocetka ABA, pa do skromnih rezultata u pripremnom periodu... sve nagovestava silaznu putanju u odnosu na proslu godinu.

• Like 1
Posted
51 minutes ago, Xpert said:

Nadam se da gresim, ali nisam optimista pred ovu sezonu.

Pocevsi od odlaska Trinkerija, preko finansijskih problema, zavrzlame oko pocetka ABA, pa do skromnih rezultata u pripremnom periodu... sve nagovestava silaznu putanju u odnosu na proslu godinu.

Isto se i ja osecam. Narocito jer cemo igrati bez publike u BG, a obicno u ovoj fazi iscupamo neke bitne pobede na navijace...

Posted

Docekasmo je vise 🙂

Mada moram priznati da mi prazne dvorane opasno uticu na level lozenja. Valjda ce momci veceras sve to iznivelisati 'ratnickim' pristupom.

Dje ga je Kronos sa trubama, dosta se spavali 🙂

• Like 1
Posted

Eno ga na lajvu. :wink2:

Biće mi potrebno malo vremena da naviknem da je počelo, otprilike kao Radetu. Nadam se da su ostali momci u daleko boljem stanju i spremni za nove (moralne) pobede.

Zakotrljaj se, Parni valjče.

• Like 3
Posted
8 minutes ago, Ne sam Safete said:

Docekasmo je vise 🙂

Mada moram priznati da mi prazne dvorane opasno uticu na level lozenja. Valjda ce momci veceras sve to iznivelisati 'ratnickim' pristupom.

Dje ga je Kronos sa trubama, dosta se spavali 🙂

Na zivoj svirci, bando.:bravo:

Posted

Ne mogu da verujem da igramo takmicarsku utakmicu, malo zbog ogromne pauze i svega sto je stalo u pauzu, mnogo vise sto podsvesno jos uvek cekam tekmu protiv Uniksa... :classic_smile:

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...