pavijan2 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 1 minute ago, Laki21 said: Tomane Zakazale albanske službe. Pa naravno da su zakazale kad im jedan Tomane daje gol na Nacionalnom stadionu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Ali stvarno da nemamo bolje rešenje od brata Gobelje... Taj je odavno pokazao da ne zna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Tomane odneo, Tomane doneo. Mnogo ste spori. U trčanju, odlukama, odigravanjima... Ali komentator kralj: "Pogodio je Muči stativu, nažalost". 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 3 minutes ago, Константин said: Левату ово болдовано је твој претходни пост. Угаси ТВ ако нема нико пречи и престани са праћењем фудбала. п.с. ухх добро је Томановићу, ајмо још један Necu se spustati na taj tvoj nivo licnih uvreda... A nadam se da ima ko da reaguje na ovakve stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Ne znam koji komentator je lošiji. Gledao na areni, iznervira me, prebacim na rts i debil kaže igrači Tirane su pogodili stativu, na žalost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Ukljucio sam se tek na pocetak drugog poluvremena i nisam citao prethodne komentare. Moze li Katai da ubaci loptu dalje od prve stative? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Kreten Pankov ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Rodic i Pankov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Just now, ZiS said: Necu se spustati na taj tvoj nivo licnih uvreda... A nadam se da ima ko da reaguje na ovakve stvari... Није лично. Извини али нема други израз за изјавити онако нешто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Kolko mi imamo srece da nismo popili neki gol za ove degenske poteze.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Just now, Crni Bombarder said: Ukljucio sam se tek na pocetak drugog poluvremena i nisam citao prethodne komentare. Moze li Katai da ubaci loptu dalje od prve stative? Pa Katai namestio gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Pankov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Pankov 👁️🗨️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сандро Лаки Ђентиле Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Панков погубљен. Као и цела екипа уосталом. Али, причаће се о стрпљењу и несрљању у специфичној утакмици. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Kakva bravura Pankova u odbrrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 1 minute ago, Knipex said: Ne znam koji komentator je lošiji. Gledao na areni, iznervira me, prebacim na rts i debil kaže igrači Tirane su pogodili stativu, na žalost A ja utripovao da sam samo ja ovo cuo. Vise srece nego znanja imamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 2 minutes ago, pavijan2 said: Zakazale albanske službe. Pa naravno da su zakazale kad im jedan Tomane daje gol na Nacionalnom stadionu. Sve su lepo spremili, samo su pogresili u tome sto nisu racunali na to da Tomane moze da im da gol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Dokle više gledamo ovog Pankova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 1 minute ago, Del Piero said: Pa Katai namestio gol. Jeste,prevideo sam Sa druge strane kad izvodi korner ne moze da dobaci dalje od coska peterca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Pankov hteo u svom smekerskom maniru da resi situaciju, ima srece da to nema ko da kazni. Lepo je sto ne panici, ali majstore ti si stoper, to se degazira u tribine, nema sta da se razmislja. Pustati mu Vidica kako 3 sata ispucava loptu van stadiona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Što kaže neki lik Gobelji leva noga služi samo za kvačilo. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) 4 minutes ago, Константин said: Није лично. Извини али нема други израз за изјавити онако нешто. Da ima... Na primer, ne slazem iz tog i tog razloga, navesti neke pozitivne stvati koje uradio a koje su u opisu posla defanzivnog veznog ect... Ali je lakse bito bahat i bezobrazan... Edited August 25, 2020 by ZiS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Samo da se ne povucemo i da ne sednemo Borjanu u krilo. Ovi mi deluju skromno..ne treba praviti jeftine greske. Sacekati da se potpuno otvore i resiti sve golom iz kontre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 (edited) 8 minutes ago, Del Piero said: Pankov hteo u svom smekerskom maniru da resi situaciju, ima srece da to nema ko da kazni. Lepo je sto ne panici, ali majstore ti si stoper, to se degazira u tribine, nema sta da se razmislja. Pustati mu Vidica kako 3 sata ispucava loptu van stadiona. To je prevazidjeno razmisljanje ako gledamo trendove koji vladaju u savremenom fudbalu. Pogledaj sta radi Upamecano ili Alaba, kako rutinski reaguju u poslednjoj liniji, iznose lopte i otvaraju napade iz odbrane. Ne kazem da Pankov moze to radi, ali nije bas to napucavanje idealno resenje, pogotovo ne u modernom fudbalu. Edited August 25, 2020 by Shunsuke Nakamura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 25, 2020 Share Posted August 25, 2020 Ahahhhahhhhhhhhhhhh, s centra golmanu Kakav strah od igre unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts