StephenBob Posted September 30, 2020 Share Posted September 30, 2020 (edited) Ovo ce mnogima zvucati cudno, ali iskreno, svidja mi se sto cemo ako prodjemo igrati LE a ne LS. Jednostavno se pokazalo da nama mnogo novca apsolutno nista ne donosi, donosi nam samo to da se tu pojavi vise ajkula koje ce to da rastrgnu, a nama ostaju samo dugovi. LE je mera za nas u ovoj situaciji, prvo sto nece imati toliko da se 'rastrgne', drugo sto nas nece Mr Tvorza odvaljivati sa cenom karata kad bude dozvoljena publika, trece sto nas nece tamo neko puniti 0:6 na domacem terenu i nabijati komplekse, cetvrto skupicemo opet neke bodove, jer smo jedne godine skupili isto bodova koliko i u LS. Da je neka druga situacija, da nema Mrkele i Tvorze, rekao bih daj LS, ali ovako nema nikakvog smisla iskreno. Edited September 30, 2020 by StephenBob 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 I ja sam vise za LE ali ne kao posledicu ispadanja od penzionersko rekreativne ekipe Omonije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Njegos opet u 11, a Gavric i Nikolic ponovo na klupi.Lazni mister dominira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 51 minutes ago, Mile1 said: Njegos opet u 11, a Gavric i Nikolic ponovo na klupi.Lazni mister dominira Glavni trener Deks, a pomocni koks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Najgore je sto goveda nece trepnuti cak i ako ispadnemo. Bice da nismo imali srece, izostao faktor neosvojive tvrdjave, na pravom smo putu, stabilizovali smo klub, lesinari ne biraju sredstva da nas uzdrmaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Dakle, za drugi sesir nam je potrebno da makar jedna od ekipa sa boljim koeficijentom od nas ispadne u ovoj rundi. Iz mog ugla, najvece sanse imaju Rangers protiv Galate i Liberec protiv Apoela, no videcemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Polako s' sheshiri (mada ocekujem rutinsku pobedu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lux_92 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Polako sa tim sesirima, da mi pobedimo veceras pa iskreno me zabole u kom cemo sesiru biti.. Jer Evropu moramo igrati pogotovo posle ovakvog zreba, nije ovo Krasnodar jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 2 minutes ago, Lux_92 said: Polako sa tim sesirima, da mi pobedimo veceras pa iskreno me zabole u kom cemo sesiru biti.. Jer Evropu moramo igrati pogotovo posle ovakvog zreba, nije ovo Krasnodar jbt Nije, Krasnodar bi izbacili, a ove ko zna. Kada jurnu po terenu ko nindža ratnici najebali smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Vidi..od nas zavisi. Ako izadjemo sa namerom da od starta pokazemo autoritet i nametnemo nasu igru stvarno ne bi trebalo biti problema. Gledao sam Ararat protiv Celja i nista video nisam. Ako odigramo neku cekalicu..onda moze biti zeznuto. Dakle - mi se pitamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Opet se najavljuje početni sastav bez Nikolića i Gavrića na sve to ide kao šlag na tortu da će Gobeljić startovati a ne Gajić. Sreća pa je Jovančić ostao u Beogradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Deki, covek od integriteta... Kakvo razocaranje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Hoce li biti nerviranja danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Mogu da shvatim znacaj Bena za ekipu, ali ono sto Gavric igra od starta sezone ga stavlja u 11 u ovakvom mecu. Sto se Nikolica tice - epska nepravda je da ne krene danas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 21 minutes ago, John Terry said: Hoce li biti nerviranja danas? Naravno da hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 52 minutes ago, John Terry said: Hoce li biti nerviranja danas? 🤣 Ovo ko' da si pitao da li je kiša mokra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ja se pa naivno nadam da cemo sve da resimo u prvih 20 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ovakvi kakvi smo... ja bih se bojao i od drugoligasa bilo koje zemlje ako ne igramo kod kuće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 11 minutes ago, berti said: Ovakvi kakvi smo... ja bih se bojao i od drugoligasa bilo koje zemlje ako ne igramo kod kuće. Istina. Zaplakao bih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Ne treba da preterujemo, nismo blistali niti jedan evro-mec, ali ovo je najlaksi protivnik koji je mogao pasti u nasem slucaju i potencijalnih rivala iz one skracene grupe. Koliko god smo delovali bledo, imamo ozbiljno jaci ofanzivni red koji mora doneti prevagu. Siguran sam da ce Ararat cekati, zato je dobro otvaranje meca i neki rani gol nasa velika prednost. Sta god Mister Deki radio i koliko god je evidentno da sam ne postavlja ekipu, danas se mora proci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1 minute ago, Manoly said: ali ovo je najlaksi protivnik koji je mogao pasti u nasem slucaju i potencijalnih rivala iz one skracene grupe. Zato mi se i place. Kad krenemo pizdinski na cekalicu sa ovim amaterima, odmah cu migrenu da dobijem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 1.20 kvota na nas, o cemu mi pricamo? Ove treba nagaziti odmah i staviti ih na mesto. Bice ozbiljna bruka ako ne prodjemo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Just now, John Terry said: Zato mi se i place. Kad krenemo pizdinski na cekalicu sa ovim amaterima, odmah cu migrenu da dobijem. Nek se pivce nadje pri ruci, mudri ljudi rekose. Just now, Del Piero said: 1.20 kvota na nas, o cemu mi pricamo? Ove treba nagaziti odmah i staviti ih na mesto. Bice ozbiljna bruka ako ne prodjemo. Upravo. Nisam fan kladionica, ali ova kvota mnogo toga govori, iako sam misljenja da je vrlo nipodastavajuca po protivnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Tko prenosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted October 1, 2020 Share Posted October 1, 2020 Arena 1 i RTS 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts