Dragan Mićić Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 3 minutes ago, Decembarski said: https://www.transfermarkt.com/yaya-sanogo/leistungsdaten/spieler/127194 Od 30 juna free agent. Bio u Arsenalu,Kristal Palasu,Ajaxu,Okseru. 194 cm,28 godina,a milionce jeftiniji od Falcinelija. Pakuj to . Imamo vec Sanoga. okej odoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Imamo dosta štopera, Dragovic, Degenek,Milun, Pankov i Erakovic su dovoljno dobri da iznesu sezonu. Ima uvek ona " tajna" šta smeraju ovi naši preprodavci. Najpre bi trebalo da izmire dug prema Milunu pa da ga onda jure da potipše novi ugovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 1 minute ago, Dragan Mićić said: Imamo vec Sanoga. okej odoh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 2 hours ago, Perkos2 said: Imamo dosta štopera, Dragovic, Degenek,Milun, Pankov i Erakovic su dovoljno dobri da iznesu sezonu. Ima uvek ona " tajna" šta smeraju ovi naši preprodavci. Najpre bi trebalo da izmire dug prema Milunu pa da ga onda jure da potipše novi ugovor. Milunoviću je istekao ugovor i nije potpisao novi. Što se tiče Degeneka, ako naiđe solidna ponuda on ide. Srećom pa se i on pita inače bi već bio bivši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Ima li podatak koliko (zvanično) nudimo Šilji ... Nisam ga gledao,vidim po wiki da je dao 10 golova protekle sezone u Makabiju ... Ono što sam malo pogledao utakmica njihove lige,deluje mi kao krš level Linglonga ... Prijović je dao u S.Arabiji 7 valjda.. Nije to neki argument, ali Šilju smo gledali i znamo koliko (ne) može. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 (edited) 2 hours ago, Decembarski said: https://www.transfermarkt.com/yaya-sanogo/leistungsdaten/spieler/127194 Od 30 juna free agent. Bio u Arsenalu,Kristal Palasu,Ajaxu,Okseru. 194 cm,28 godina,a milionce jeftiniji od Falcinelija. Pakuj to . Ma igrača ima na sve strane. Dokaz za to je da čak ovi naši dunsteri ponešto ubodu neplanski, ni krivi ni dužni. Ja se nekidan oduševio nekim klincem iz (nečete verovati) Etiopije. Vrednost po transfermarktu - nepostoječa. A ja bi smeo u 500 evriča sa bilokim, da če ta vrednost za nekoliko sezona biti barem milionče. edit: Šilja pojačanje 😄 Edited June 3, 2021 by L' Imperatore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 Poslovicno informisani mediji nam dovode Pesica i nekog Spanca iz Eibara koji je dao tri gola za celu sezonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 3, 2021 Share Posted June 3, 2021 11 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Poslovicno informisani mediji nam dovode Pesica i nekog Spanca iz Eibara koji je dao tri gola za celu sezonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 18 hours ago, Antizemljaš koji lebdi said: nekog Spanca iz Eibara koji je dao tri gola za celu sezonu. I to je vrhčina ako se uzme u obzir činjenica kako je Eibar igrao i koliko je golova dao 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted June 4, 2021 Share Posted June 4, 2021 Mnogo govana sam istovario po Falcineliju ali ako je Pešić alternativa spreman sam sve to da izedem. Prvo što je islužen prosečan igrač koji je i u prajmu bio ispod nivoa fudbala koji mi trenutno možemo da igramo, drugo što je baksuz, uvek mi je prva asocijacija na njega ono metiljavo uklizavanje na centaršut u 90. min protiv CSKA koje nas je koštalo prolaza. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Niko da spomene da smo produzili Magika do 2024?! 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Produziti jos Bena i Miluna, zadrzati Rodica i to bi bilo najbolje pojacanje. Naravno rijesiti se gardiste ( previse sabanizma u jednoj osobi, pa da ga ni komsijama ne binpozelio) i ostalih škartova i vratiti malog Radulovica. Napadac, ako naleti nesto vanserijsko, neki ubod uzeti, sve ostalo moze da krpi i Pavkov - Ben. Naravno, kontam da je Krle vraćen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Katai je za nase uslove bombona, jedino pitanje je kakav je njegov stav tj motiv da ostaje. Po meni premija bi bila da ostane do zime i zavisno od ponuda preko tad da ode, obzirom da nikakav poseban benefit klub nece imati od prodaje a on itekako mkze da znaci u timu ukoliko.je zdrav i "hoce". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Po meni bi bila premija da ostane do kraja karijere kod nas, a ne da ga prodamo za 6 meseci, godinu dana... Ne znam cemu ta opsednutost prodajom, obicno zadrzavamo balvane, Ben i Katai su retki slucajevi da nam ostaju kvalitetni igraci. Neka odigra jos 5 sezona za nas i neka se povuce kao legenda kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 2 minutes ago, Wesley Sneijder said: Po meni bi bila premija da ostane do kraja karijere kod nas, a ne da ga prodamo za 6 meseci, godinu dana... Ne znam cemu ta opsednutost prodajom, obicno zadrzavamo balvane, Ben i Katai su retki slucajevi da nam ostaju kvalitetni igraci. Neka odigra jos 5 sezona za nas i neka se povuce kao legenda kluba. Potpuno se slazem sa tobom u vezi ugovora na duze staze, to vazi i za jos par igraca koji mnogo vise vrede za tim nego trzisno. Poenta je u stavu onih koji "vode kolo", kombinuju sa platama i praktcno zatvaraju vrata za dugoricne ostanke tim igracima, zna se kakva se politika vodi u Zvezdi i kakve lazi su sve izasrate, praksa je pokazala drugacije. A Katai u Zvezdi do kraja karijere zato nije realan iako bi bio velika stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 On 6/3/2021 at 2:13 PM, Dragan Mićić said: Imamo vec Sanoga. okej odoh Mislis da bi nam jos jedan Sanogo bio SaMnogo? 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Ode Milun. Pubo sreće u nastavku karijere. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Bas me interesuje za koliko je to zapelo, pa Milun nije hteo da ostane. Za svakojake jebivetre su bacali pare a provereni igrac im skup. Naravno, ako je Milun uopste hteo da ostane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Dobar je bio Milunovic ove sezone, jos jedan od igraca koje je Stankovic pokrenuo. Evidentno momak nije zeleo da ostaje, bilo je prica oko dugovanja sto se sigurno i desavalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 37 minutes ago, berti said: Bas me interesuje za koliko je to zapelo, pa Milun nije hteo da ostane. Za svakojake jebivetre su bacali pare a provereni igrac im skup. Naravno, ako je Milun uopste hteo da ostane. Mislim da ima svega po malo. Milunović je tražio trogodišnji ugovor a Zvezda nudila na 2 godine. Tražio je da se prvo isplate sve zaostale zarade, što još uvek nije urađeno. Ne verujem da je Alanja dala nešto drastično više novca, jer kontam da mu Zvezda nije nudila manje od 500k po sezoni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Milunu su dugovali solidne novce koje nije hteo da "oprosti" Želim mu sreću u daljoj karijeri i da naplati svaki evro koji mu Zveda duguje 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Ticket Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Улази човјек у озбиљније фудбалске године, дефинитивно мањи притисак него у Звезди. Разумљива одлука, паметна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 A onaj klipan Krstovic, koliko on dobija. Jebeni dinar nije zasluzio. Njegov vrhunac u Zvezdi bice provociranje one budaletine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 A to nije bilo uopšte teško učiniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted June 5, 2021 Share Posted June 5, 2021 Za 6 meseci cemo juriti opet Miluna, kada ga raspali ona vrucincina u Alanji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts