Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

5 minutes ago, Tamburinjo said:

 

Stankovic bez taktike. 

 

 

 

Шта лупи и остаде жив!? Одлично спремљен меч, халфови износе лопту до средине, нападамо окомито, добро се крећемо без лопте. Пробао са Катаијем и Фалком да заврши у сред Милана, паметно увео Павкова јер је морао повући једног доле због идиота након црвеног и због скока и прекида. За разлику од претходника мијења формације, а за 3-4-2-1 и 3-5-2 потребно је само да се избаце ови што нису фудбалери. Овај фудбал има главу и реп, још да будалетине сјаше са главе могло би се више надати овако вјероватно ће довести неког новог левата Гобељу или вратити новог социјалног случаја као Срнића да се набрзину растале...

  • Like 15
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, Knipex said:

Sad, kad sam se malo ohladio i kad je pao adrenalin, razmišljam i tvrdim da Gobeljić nije nimalo kriv za ovo večeras. Krivi su Mrkela i Terzić što ga drže u klubu i računaju ga kao igrača.

 

Ta dva govnara su kriva za sve lose, prvi kriminalac, drugi lopina i nesposoban

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Srnic i Gobeljic su dokaz da smo nezdravo telo. Jos dodjes u situaciju da ti ta dva igraca igraju najvece utakmice, pa nismo bas na pitu ozdravljenja. Mrkeli ne treba levi bek, hoce li dobiti nogu? Nece! Hoce li Gobeljic zaigrati vec na derbiju umesto Gajica? Naravno! Petrovic bitno da namesti frizuru, a kad su dali onaj gol sto su im ponistili, trebao je da rusi igraca na sredini, al maneken je to. Cestitke igracima i treneru, bili smo bolji, jbga, kad ocistimo zito od kukolja, zasluzicemo i srecu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Del Piero said:

U prvom mecu je bilo jebo Batistutu cuvaj Pankova, a sada je Gobeljic resio da nas upropasti. Takodje bih iskoristio priliku da se zahvalim Rodicu koji nas je po ko zna koji put ostavio na cedilu. U prvom mecu direktno, a u drugom indirektno nas je kostao boljeg rezultata.

 

Ivanic je odigrao u transu, covek je vec u prijemu lopte izbacivao cuvare. Sanogo je car, sve je pokupio.

 

Sjajan dvomec za nas, nazalost po pravilu se uvek nadje neko da napravi penal i dobije crveni karton, ali na to smo se verovatno svi odavno navikli kada je nas fudbal u pitanju.

nema sta svaljivati krivicu na rodica

nije on kriv sto mi vec dva prelazna roka ne mozemo da dovedemo alternativu za njega.Da li je to krivica Rodica ili Mrkele pitanje je sad

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Cavani said:

Vazi, Miloje sa dve LS potrosio svu srecu, nista nije ostavio Dekiju, navukao mu losu karmu 😂. Treba Deki da ga tuzi sudu za astrologiju.

 

Можеш да просипаш лажни хумор колико хоћеш, тако је то у фудбалу. Шта смо свашта истрпили и колико смо морали да радимо до Аугенталера. Нисмо случајно имали ни Стразбуре ни Бордое. Дејан је морао прво да демонтира зло од система које је затекао а карма га је подсјетила да ће морати последње трагове у виду Срнића, Гобељића, Вукановића и сличних незналица који нису довођени из фудбалских разлога.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Константин said:

 

Шта лупи и остаде жив!? 

 

Radi ukupnog dojma spomenut Stankela a radi stila iskoriscena rec takttika.  
Trebao sam da stavim izmene. Nije mi se svidelo uvodjenje Kataia mada shvatam sta je ideja bila sa njim. Kao ni Falko koji ne znam sta igra, al cenim da nismo ni imali koga drugog da ubacimo. 

Uglavnom poenta je bila da sto vise unizim nase igrace i Gobelju da bih poentirao da se i protiv takvih nas klakavih Milan 7 puta sampion evrope branio kod kuce i cuvao 1 1.
I imao je igraca vise pride... mislim nerealno zvuci majke mi 😄

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, AgroLaki said:

Meni je Gobeljic ostao upecatljiv jos od onih centarsuteva u Litvaniji, ne znam sta momka drzi u FKCZ, klikeri u mozgu sigurno da ne.

Niste bili losi komsije, bolje igrate u Evropi sa Misterom nego sa Milojem.

 

Jel beše vratio u kameno doba onog lika kome je slomio nogu?

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Константин said:

 

Можеш да просипаш лажни хумор колико хоћеш, тако је то у фудбалу. Шта смо свашта истрпили и колико смо морали да радимо до Аугенталера. Нисмо случајно имали ни Стразбуре ни Бордое. Дејан је морао прво да демонтира зло од система које је затекао а карма га је подсјетила да ће морати последње трагове у виду Срнића, Гобељића, Вукановића и сличних незналица који нису довођени из фудбалских разлога.

Mozes i ti da verujes u karmu, vudu magiju i trece oko, tvoj izbor. Da je tako, vratilo bi nam se za cuvenu maglu, mada ko zna mozda je Milan iskoristio malo karme iz rezerve sto mu je ostalo za Liverpulov preokret iz finala.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Mile1 said:

Iz ovog ugla kako mi deluje smesno kako su pojedinci ovde pljuvali Sanoga nazivajuci ga mesarom itd itd a covek je pokazao magistarski rad kako treba odigrati na mestu veznog igraca

Red je i da ja pojedem govno sto se tice Stankovica izuzetan napredak u ovoj sezoni.Sada se najvise plasim Terzica da ne razjebe potencijalno lepu evropsku pricu

Ja da se prijavim u pokajnike za Dekija

Link to comment
Share on other sites

Ne vidim mesta kritikama za Falka, svaki potez mu je bio fudbalski, nijednu loptu nije izgubio, sad sto neki ocekuju da ce nakon sto je odigrao sveukupno pola sata u Zvezdi nanizati 5 igraca i izbaciti Milan jer ga zovu Mesi i placen je milion evara to je drugi par opanaka.

  • Like 16
Link to comment
Share on other sites

Kad se malo ohladi glava i realno sagleda prvo kome treba cestitati je Dejan Stanković. Čovek uprkos uzasnoj selekciji ekipe od strane bandita kojima više neću ni da pominjem ime uspeva da spremi ekipu da igra solidan fudbal. Banditi mu nisu doveli pojačanja na pozicijama koja najviše škripe( levi bek i štoper) razboleo se glavni igrač a u prelaznom roku doveden pompezno igrač kojeg moramo da čekamo a i pitanje je da li je bolji od Bena. Uz to povrede i kartoni i u prvoj i u drugoj utakmici.  Uspeva da ne uđe u sukob sa banditima koji očito forsiraju neke igrače i drži atmosferu među igračima. Čak i sa uvek nezgodnim Kangom ima sjajan odnos. Na nama navijacima je da mu omogućimo da nesmetano radi da nam se ne ponovi Prosinečki.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Fantastična igra Zvezde. Pre svega, bez straha, kojeg godinama nismo mogli da se oslobodimo u važnim utakmicama.

Stanković večeras maestralan. Iako bi možda bilo bolje da je još malo ostavio Bena i Kangu, imponuje hrabrost da se pokuša pojačavanje ofanzive, uprkos činjenici da smo ostali sa igračem manje. To je možda i normalno kad nemaš šta da izgubiš... Ali su nas navikli domaći treneri na poteze a la Bata Djora protiv Rusa, pa je ovo zaista pravo osveženje.

Ivanić je neverovatno mnogo napredovao, trenutno zaista deluje kao vrhunski igrač. Ben je neprocenjiv. Sanogo još neprocenjiviji.

Ali ne možeš da prodješ sa igračima samoubicama u timu. Ne može sa Gobeljićem i sličnima. Takvi igrači će uvek naći način da samounište tim. Misterija je zašto ta, takva i tolika očiglednost godinama nije očigledna i klubu i trenerima Zvezde. 

Edited by Bob McAdoo
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Interesantno da je Ivanic postao lider i verovatno nas najkorisniji(da ne kazem najbolji) i najkonstantniji igrac tek kad se povredio dotadasnji glavni igrac Katai.

Ocigledno je da ce sad pravi izazov za strucni stab biti da Mica zadrzi ovu formu a da se Katai vrati na predjasnja izdanja.

Link to comment
Share on other sites

Da dodam da je onaj sudija nema srce i prvi je po suntavilu. 

 

Osecaja bez, 10 igraca Zvezde na 11 igraca Milana bore se ko lavovi, i ti im poslednju sansu uzmes a vidis da su apsolutno svi krenuli napred u kazneni.
Znam slovo zakona i sve al pusti im korner sto rusis snove, jel uzivas u tome somino. Ne bi ga dali, mozda i bi ko zna, al mu niko na svetu ne bi zamerio da je pustio korner. 

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Uh, koje hearthbreaking sranje. Ovo je bukvalno bilo 50%-50% i to uz dva neshvatljivo glupa penala (doduše poklonili su i oni nama jedan), jednog autogola, i igračem manje oko četvrtine dvomeča. Donaruma skinuo s gol linije i rešio dvomeč. Baš nismo imali sreće. Čak ni kad su izašli u najjačem sastavu, situacija se nije previše promenila (osim uvodnih 7-8 minuta), iako su Ivanić, Kange i Ben potpuno izgubili snagu. Ipak, baš mi je puno srce kad se setim kako su se usrali ko grlice na kraju i trošili vreme kao da igraju protiv Bajerna u najmanju ruku.

 

S jedne strane, sportska nepravda, jer, em što smo odigrali odlično, igrači i Stanković su pokazali neviđen karakter time kako su igrali i kako su se vratili tri puta iz gola zaostatka. I to iz zaostatka koji su dolazili na načine koji znaju da potpuno unište moral ekipe. Danas smo primilo gol iz potpuno bezazlene situacije i ne samo da nismo klonuli, nego smo stvorili par odličnih šansi i dali gol u narednih 20 minuta. OGROMAN RISPEKT ZA TO. 

 

S druge strane, kosmička pravda. Kao što su već drugi pisali, zbog govnara iz uprave koji su dozvolili da nemamo levog beka, da nam u ovakvoj utakmici igra Srnić i td. . . SRAM IH BILO. 

 

Milan je jedini top 5 tim u evro takmičenjima koji nismo nikad pobedili. Ovo je bila savršena prilika, baš šteta što su se provukli. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Borjan odlicna rukometna odbrana.

Pankov veceras dobar.

Degenek odlican.

Gabeljcic prekrizena nula ko i vazda.

Srnic muva bez glave, jedsn besmislen igrac.

Gajic pismen bek

Sanovo beton-jesenas nije bio fit, da je bio starter u prvoj mozda bi se druga pesma pevala. Snazan, cvrst, vise ne kasni sa startom-pravi dmf. Ja sam jeo govna jesenas za njega da nam ne treba, a ovakav je i vise nego pojacanje. 

Kanga sporo se oslobadjao lopte, uzimao neke suteve gde je mogao da proigra, dobar, ali nista posebno.

Ben dao prelep gol, stativu pogodio, ponisten onaj gol, ovo je bilo njegovo vece. Bencina nikad nije bio sporan.

Ivanic naslednik Kataija, prsvi virtuoz sa loptom i igrac za visoku ligu, steta sto igra za Cg. 

Diego mrsavo, sve je lepo sto se trudi, ali bezopasan u dvomecu, nije za velike utakmice. 

Pavkov pravi igrac koji ulazi sa klupe.

Katai neslreman, svakako majstor i ikona kluba.

Njegos maneken i alibi igrac.

Falko premalo skautiran. 

Deki zna znanje! Razuverio me u mnoge stvari, napravio od Ivanica zver, takodje i od Milunovica. Majstor je da pripremi utakmkcu, samo jednu zamerku imam, forsiranje grandovca i nemanje osecaja da ce ova budala da dobije crveni, mislim da smo svi to znali.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, Perkos2 said:

Još je mrkela imao ideju da proda i Degeneka pa bi verovatno Vukanović bio štoper. Tog bandita treba najuriti što pre iz kluba. Stanković je logički izvršio zamene ali je već posle dva minuta debil gobeljić ničim izazvan zaradio crveni. Onda je uslidila izmena Pavkov- Falćineli pošto smo morali da prskacemo sredinu terena. Ona dva čupavca na sredini Milana mogu da trce jos jednu utakmicu a jaki su kao grmečki bikovi. 

 

Puno se spominje Mrkela na zadnjih par stranica, ali ja ipak nebi fokus smicao sa glavnog bandita Terzića. Nekako mi je teško poverovati da stvarno Mrkela odlučuje o bilo čemu bitnom što se tiče transfer politike.

 

Imam nepopularno mišljenje što se tiče Ivanića, ali jbg... Onaj prijem gde je čoveku ujedno gurnuo kroz noge i ostavio ga u prašini je bio zaista vanserijski. Sve ostalo što je uradio na utakmici, po meni, ništa specijalno. Nije bio slab, ali ukupno za predstavu jedna solidna sedmica.

Neznam ni dali on može nešto vrhunski da odigra na krilu. Nema brzinu da natera strah u kosti defanzivcima pa da onda zalama driblingom. Neodlučan je u tim situacijama i lako ga brane. Nekako se vidi da mu to ne dolazi prirodno. Po meni njegovi glavni atributi su neka sigurnost u pasu i ideja kako napad spojiti iz te build up faze sa završnicom. Sa krila nema mnogo prilike da to radi.

 

Sanogo je jebeni terminator. Smešno je bilo gledati milaniste kako se odbijaju od njega kao od zida. Trebalo bi skloniti Srniće i Njegoše iz veznog reda da mu ne smetaju bezveze. On je ionako sposoban da to sam drži. I lakše bi mu bilo iz mentalnog aspekta kad zna da mora sam, nego kad se oslanja na ove cjepanice, pa onda mora da vadi vruč krompir kad ovi zaseru

 

Suma sumarum. Dugo smo domačem fudbalu čekali malo hrabrosti (ajde možda onaj u-20 podvig). I dočekašmo sa Dejanom Stankovićem. Jako sam ponosan na to kako smo ušli u ovu utakmicu, sa jasnom idejom od prvog minuta da se ide po gol. Bilo je verovatno nekih grešaka sa izenama na kraju. Ubacivanje Kataia isforsirano, još posebno kad se uzme u obzir da je izveen Ben. Jednostavno nam previše znači Ben, da nebi igrao u tako bitnoj završnici.

 

 

Edited by L' Imperatore
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, Cavani said:

Mozes i ti da verujes u karmu, vudu magiju i trece oko, tvoj izbor. Da je tako, vratilo bi nam se za cuvenu maglu, mada ko zna mozda je Milan iskoristio malo karme iz rezerve sto mu je ostalo za Liverpulov preokret iz finala.

Za maglu nam vratio Augentaler

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Tamburinjo said:

Da dodam da je onaj sudija nema srce i prvi je po suntavilu. 

 

Osecaja bez, 10 igraca Zvezde na 11 igraca Milana bore se ko lavovi, i ti im poslednju sansu uzmes a vidis da su apsolutno svi krenuli napred u kazneni.
Znam slovo zakona i sve al pusti im korner sto rusis snove, jel uzivas u tome somino. Ne bi ga dali, mozda i bi ko zna, al mu niko na svetu ne bi zamerio da je pustio korner. 

 

 

Pa koje slovo zakona? NIgde ne piše da mora da svira kraj u sekund, nije ovo košarka. Štaviše, nepisano pravilo je da se uvek pušta ako je na granici. Reče onaj na RTS-u lepo. U 93:02 je bio korner. I krenuo je da pusti, a onda je Romanjoli zadržao loptu urukama par sekundi i ovaj svirao kraj. Jajara. 

 

Inače je potrošio u jednom trenutku bar 10 sekundi pravdajući se Pioliju za neku ispravnu odluku u potpuno nebitnoj situaciji. Pa samo tu nam je ukrao 10 sekundi. 

Link to comment
Share on other sites

ispali smo a nismo morali

 

ispali smo na nacin na koji smo uglavnom svi znali da cemo ispasti

 

to sto se neko zadovoljava porazima nikada ne mogu da razumem pogotovo neko ko tvrdi da navija za ovaj klub

 

Za Zvezdu "vazno je ucestvovati" nikada nije postojalo

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...