Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, K.Dot said:

I da, kakva sramotna reakcija Gobeljića kod primljenog gola. Lik se spustio samo kao čka, u fazonu nije moj posao. 

Ja prvi ne mogu da smislim pojavu od Gobeljica ali pretpostavljam da mu je Borjan viknuo tipa “moja”

• Like 1
Posted (edited)

Vukanovic ovde nema sta da trazi. Bukvalno beskoristan.

Borjan je zasrao kod primljenog gola.

Edited by John Terry
Posted
Just now, L' Imperatore said:

Ono, napravi ona... Al ga terza proda prije neg sto odigra minut za seniorsku ekipu

sad se setio Alekse Terzica izuzev njega niko

Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Imao je jedan kiks gde je izgubio loptu na sredini terena kada je Sanogo dobio zuti karton.Ostalo sve 5 bolje i da sutira nego da dodaje loptu Vukanovicu

Jeste, namestio je Sanoga tu.

Posted
18 minutes ago, Born Ready said:

Prolazimo, značajno smo bolji od ovih

Ali Vukanović je ladno i prazan gol promašio glavom s metar odstojanja nakon što je sviran faul nad golmanom kod poslednjeg kornera :classic_laugh:

Pre toga je u prethodnoj prilici uspeo prvo da uštopuje loptu rukom jer mu se odbila od noge kao od kamena, a onda da sa 40cm od gola po sredini pošalhe istu u more.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Ridji said:

Ja prvi ne mogu da smislim pojavu od Gobeljica ali pretpostavljam da mu je Borjan viknuo tipa “moja”

Onda je Borjan malo debilan dečko. Za koji k igrač stoji na prvoj stativi. Mada sada vidim kako su se njih dvojica gledali nakon gola, stvarno je pitanje ko je tu koga zajebao. 

Posted
3 minutes ago, Ridji said:

Gobeljic polako postaje najmucniji igrac  u prvih 11 za gledanje. Kakav robot jebeni, bez mozga, bez talenta, bez iceg, samo zna da trci prema naucenim kretnjama i to je to.  Lik centrira gore od Borjana verovatno. 

Gajic za klasu bolji. 

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...