Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, K.Dot said:

I da, kakva sramotna reakcija Gobeljića kod primljenog gola. Lik se spustio samo kao čka, u fazonu nije moj posao. 

Ja prvi ne mogu da smislim pojavu od Gobeljica ali pretpostavljam da mu je Borjan viknuo tipa “moja”

• Like 1
Posted (edited)

Vukanovic ovde nema sta da trazi. Bukvalno beskoristan.

Borjan je zasrao kod primljenog gola.

Edited by John Terry
Posted
Just now, L' Imperatore said:

Ono, napravi ona... Al ga terza proda prije neg sto odigra minut za seniorsku ekipu

sad se setio Alekse Terzica izuzev njega niko

Posted

Šta li je tačno Dejan zamislio sa Vukanovićem? Dečko jednu loptu nije uspeo da primiri a u napadu samo smeta ostalim igračima.

Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Imao je jedan kiks gde je izgubio loptu na sredini terena kada je Sanogo dobio zuti karton.Ostalo sve 5 bolje i da sutira nego da dodaje loptu Vukanovicu

Jeste, namestio je Sanoga tu.

Posted
18 minutes ago, Born Ready said:

Prolazimo, značajno smo bolji od ovih

Ali Vukanović je ladno i prazan gol promašio glavom s metar odstojanja nakon što je sviran faul nad golmanom kod poslednjeg kornera :classic_laugh:

Pre toga je u prethodnoj prilici uspeo prvo da uštopuje loptu rukom jer mu se odbila od noge kao od kamena, a onda da sa 40cm od gola po sredini pošalhe istu u more.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Ridji said:

Ja prvi ne mogu da smislim pojavu od Gobeljica ali pretpostavljam da mu je Borjan viknuo tipa “moja”

Onda je Borjan malo debilan dečko. Za koji k igrač stoji na prvoj stativi. Mada sada vidim kako su se njih dvojica gledali nakon gola, stvarno je pitanje ko je tu koga zajebao. 

Posted
3 minutes ago, Ridji said:

Gobeljic polako postaje najmucniji igrac  u prvih 11 za gledanje. Kakav robot jebeni, bez mozga, bez talenta, bez iceg, samo zna da trci prema naucenim kretnjama i to je to.  Lik centrira gore od Borjana verovatno. 

Gajic za klasu bolji. 

• Like 3
Posted

Centaršutevi Gobeljića i Rodića služe samo da uveseljavaju narod. Sva sreća pa nema ljudi na tribinama, da im se ne smeju. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...