Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, McLeod said:

Mislim da je proslo to vreme prodaja preko reprezentacije. Sve redje i redje se neko zajebe zbog tri utakmice na turniru ili dobrih partija u kvalifikacijama.

Jel u engleskoj bese nastup za reprezentaciju uslov za dobijanje radne vize? Tako da, nece se baci.

Posted (edited)
13 minutes ago, Tex_Willer said:

Coveka je Velez izbacio dok je vodio Aek...

Gde je on bio trener van ove prcije od lige.

U LE i LŠ svake godine otkad je u Zvezdi. 

Edited by Petkovic Miroslav97
Posted
28 minutes ago, Tex_Willer said:

Coveka je Velez izbacio dok je vodio Aek...

Gde je on bio trener van ove prcije od lige.

Jbg izbacio ga u korona sezoni na jednu utakmicu na penale, opet jeste bez nekog uspeha van Zvezde sem kupa sa Čukom ali je isto tako on najzaslužniji što je Zvezda tu gde jeste. 

Kada se pogleda konkurencija nema tu neko bolji od njega, on i njegova taktika i sistem su dobri za našu reprezentaciju. 

• Like 1
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Mislim da je proslo to vreme prodaja preko reprezentacije. Sve redje i redje se neko zajebe zbog tri utakmice na turniru ili dobrih partija u kvalifikacijama.

I oni koji se zajebu opet treba da vide te partije, s naglaskom na dobre, a ne znam kako ce da izvlace pare i menadzerisu ako mi gubimo kod kuce od Albanije.

Isto kao sto Bugari mogu da menadzerisu do ujutru, sta im vredi kad nisu napravili nikakav rezultat 20 i kusur godina, samim tim ne mogu ni da prodaju igrace.

Grešiš.

Sa ovom smorčinom.od Lige Nacije, ponovo je repka dobila na znacaju za prodaju igrača. U ostalom Enzo je u Chelsea doveden zbog prvenstva.

A na kraju krajeva, nije ni bitno kako stoje stvari u svetu, bitno je kako nas fudbalski svet to dozivljava. A oni i dalje guraju igrace preko repke. Ne mozda kao u zlatno doba toga, ali je zastupljeno jako...

Posted

Pricamo o igracu koji je bio jedan od najzasluznijih za titulu svetskog prvaka i o debitantima u kvalifikacijama trenutno neuspesne reprezentacije. To je bas ono videla zaba da se konj potkiva pa bi i ona.

Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Pre svega čestitke Vladanu Milojeviću. 
Bio sam ubedjen da je Stanković novi selektor, ovako bolje i Milojević nego on. 
Ne mora ovo da bude toliko loše, Milojević zna da udje u glavu igračima, ume da izvuče maksimum od pojedinaca da bukvalno svojom borbenošću nadoknade taj - u kvalitetu. 
Videćemo kako će se snaći u novoj ulozi. 

Bice redovniji na sns mitinzima verovatno

Posted (edited)
1 hour ago, Sasha said:

Jbg izbacio ga u korona sezoni na jednu utakmicu na penale, opet jeste bez nekog uspeha van Zvezde sem kupa sa Čukom ali je isto tako on najzaslužniji što je Zvezda tu gde jeste. 

Kada se pogleda konkurencija nema tu neko bolji od njega, on i njegova taktika i sistem su dobri za našu reprezentaciju. 

Ja vec mogu da zamislim scenario gde, sve sto ispili u Srbiji, a da ima neki talenat, mora da ide u Zvezdu jer je to jedini siguran put do reprezentacije i dalje do prodaje u inostranstvo. Dovodjenje Milojevica kao selektora, znaci i potpuno preuzimanje FSS od strane Terze.

Piksi je kod opoziciono nastrojenih ljudi navukao bes jer je caci, ali iza ovog sveopsteg linca po medijima i portalima sigurno stoji Terza i Zvezdin uticaj na medije, gde je Piksi persona non grata dugi niz godina. Kakav god bio, Piksi nas je odveo na dva vezana prvenstva, iz C u A ligu nacije gde je izborio opstanak, sto rezultatski tesko da cemo ponoviti u narednim decenijama, ako ostane ovakvo stanje u nasem fudbalu.

Edited by dali_man
Posted
1 hour ago, Sasha said:

Najzaslužniji je onaj koji se sjetio da se kvalifikacije razdele na šampione država, i nešampione. Pre 10ak godina si "Pafosa" i "Maccabi Haifu" dobio u 2. predkolu. Danas sa takvima igraš playoff za plasman. Ili čak udješ direktno, iz ove kršine od lige...

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
21 minutes ago, dali_man said:

Ja vec mogu da zamislim scenario gde, sve sto ispili u Srbiji, a da ima neki talenat, mora da ide u Zvezdu jer je to jedini siguran put do reprezentacije i dalje do prodaje u inostranstvo. Dovodjenje Milojevica kao selektora, znaci i potpuno preuzimanje FSS od strane Terze.

Piksi je kod opoziciono nastrojenih ljudi navukao bes jer je caci, ali iza ovog sveopsteg linca po medijima i portalima sigurno stoji Terza i Zvezdin uticaj na medije, gde je Piksi persona non grata dugi niz godina. Kakav god bio, Piksi nas je odveo na dva vezana prvenstva, iz C u A ligu nacije gde je izborio opstanak, sto rezultatski tesko da cemo ponoviti u narednim decenijama, ako ostane ovakvo stanje u nasem fudbalu.

Jadan Piksi..Sta sve trpi...

Neka se zali svom ocu Aci.

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Jadan Piksi..Sta sve trpi...

Neka se zali svom ocu Aci.

Nije mi ga zao, zabole me. Samo sto se iza scene odigravala igra prestola, gde tesko da ce upraznjeni tron preuzeti bolji od njega. 

Posted
31 minutes ago, L' Imperatore said:

Najzaslužniji je onaj koji se sjetio da se kvalifikacije razdele na šampione država, i nešampione. Pre 10ak godina si "Pafosa" i "Maccabi Haifu" dobio u 2. predkolu. Danas sa takvima igraš playoff za plasman. Ili čak udješ direktno, iz ove kršine od lige...

Dobro, mada je u prva dva ciklusa izbacio Krasnodar i Salcburg koji su tad realno bili mnogo jači od Zvezde. A na konto tih sezona je Zvezda dosta i podigla koeficijent, što je uz ovo što pominješ olakšalo kvlaifikacije. Time naravno ne mislim da je Milojević dobar izbor, ali ko vodi savez pitanje možemo li bolje proći.

Posted
7 minutes ago, Plavi Dres said:

Dobro, mada je u prva dva ciklusa izbacio Krasnodar i Salcburg koji su tad realno bili mnogo jači od Zvezde. A na konto tih sezona je Zvezda dosta i podigla koeficijent, što je uz ovo što pominješ olakšalo kvlaifikacije. Time naravno ne mislim da je Milojević dobar izbor, ali ko vodi savez pitanje možemo li bolje proći.

Krasnodar ok. A Salzburg ustvari nije bio mnogo drugačiji od Kosanovićeve 6-4-0 u Grčkoj. Samo što je Miloja usralo (da oprostite izrazu), a Kosanović je zasluženo dobio po ušima za tu fudbalsku sramotu.

Posted
45 minutes ago, L' Imperatore said:

Krasnodar pa i Spartu pre toga je trebalo izbaciti sa onim timom. Kopenhagen, Salcburg i Jang Bojs su ekipe su jake ekipe. 

Ovde se 90% foruma lozi na Srbiju sa Mislinom tako bi verujem i pod Milojevićem igrali

Posted
1 hour ago, dali_man said:

Svaka cast za svetsko prvenstvo, ali za plasman na evropsko prvenstvo je bilo dovoljno da budeš bolji od Bugarske i Crne gore. To bi verovatno uspeo svaki nas bivši selektor (doduše ko nam je sve bio možda i ne), a mi smo to još jedva uspeli. Generalno će buduce biti mnogo veći neuspeh nego ranije da ne ideš na evrospko jer sad imaš 24 umesto 16 takmicara. Uz to je Piksi dobio priliku da vodi tri ciklusa, kao Srbija nijedan selektor pre toga nije ni dobio priliku da veze dva ciklusa.