neko me sabotira Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ovo je po meni iz više razloga teža utakmica od prethodne dvije za Srbiju. Piksi čuvao najbolje za kraj, tako se to radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Svidja mi se sastav jer je bar ideja da se pristupi utakmici ozbiljno. E sad SMS na krilu, pa sta znam, mozda i uspe. Jedino sto mozda moze da bude problem, najofanzivnija trojka je spora. Ali ajd Kostic i Radonjic bi trebali biti ti koji unose brzinu u igru. Ok je sastav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 30 minutes ago, Barkley#34 said: Rajković, S. Mitrović, Spajić, Pavlović, Radonjić, Maksimović, Gudelj, Kostić, Milinković-Savić, Tadić, A. Mitrović @Perkos2 Koliko ova razlika od jednog igrača utiče na procenat menadžerisanja u reprezentaciji? skoro pa da me Piksi posluša, mora da mu moj drug Đora prenosi moje ideje😃 Jedna promena, Spajić umesto Gajića samo će učvrstiti odbranu, ja bih više rizikovao ali postujem ovaj Pikaijev izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Samo S.Mitrović, Pavlović i Tadić su počeli sve tri utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) 9 hours ago, Barkley#34 said: Osim lošijeg postavljanja i procene pozicije čuo sam da slabije vidi i verovatno zato očajno procenjuje let lopte, pa se ne slažem ni sa poslednjim navodom. Imao je očajne reakcije i kod procena centaršuteva. 1 na 1 i kod refleksnih reakcija je fantastičan. I penali. b: A jbšga, valjda postoje neka sočiva ili se stave goggles, kao Davids npr.? Radi se to i u drugim sportovima, još otkad... 8 hours ago, Stiletto said: Golmanska karijera i sudbina su stvarno jebene. Napadač može da ne postigne gol šest meseci, onda da tri gola na dve utakmice i svi ga dižu u nebesa. Daje golove svaku drugu utakmicu šest meseci, onda dva meseca ništa, šta se kaže? "Ma dobar je on, proradiće jednom." Golman brani kao lud, primi gol svake tri utakmice (i to iz kategorije "ne bi odbranila dva golmana"), onda mu se desi crn period u kom se naprima golova uz par gluposti, "teraj to sa gola, nema pojma". Golman može da brani fuš šest meseci, onda na dve utakmice zaključa gol i šta onda? Ništa, i dalje je fuš 😀 Jedno je kad napadač sedi na klupi u klubu a onda, u repki, uđe željan igre i zabode dva komada. Sa druge strane, golman kad sedi u klubu i staviš ga da brani, izgleda kao mnogo lošija ideja. Htedoh zapravo reći da su golmani podložniji koroziji. Mojih 5 centi. p.s. Ajmo, nek nam je sa srećom. Da i taj istorijski jebeni issue s Azerbejdžanom prevaziđemo jednom za svagda. Edited March 30, 2021 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Za S. Mitrovica i Pavlovica sam bio gotovo siguran da ce igrati, ali sam mislio da ce Tadica postedeti ovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 4 minutes ago, dzoneee said: Za S. Mitrovica i Pavlovica sam bio gotovo siguran da ce igrati, ali sam mislio da ce Tadica postedeti ovu. I ja sam mislio da će Tadić dobiti poštedu. Ah, da damo mi 2-3 gola brzo, pa nek ga vadi da odmara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Bane Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Vezuju nasi kao zena goblen! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Radonjiceva kontrola lopte je cist kriminal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Mitro ubica... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ne staje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Kol'ko volim ovo bure debelo! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Paklen igrac, paklen!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 evropski brazilci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 nejm a betr duo den Tadic - Mitrovic 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Bravo, momci, bravo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Imam samo jednu reč - Azdaja. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Nadao sam se da ćemo ga dati u prvih 15 ali nema veze može i u 16. Mitar je car. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Da ne ureknem, dosta smiselno igramo na postavljenu odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Ne mozemo mi bez bar jednog kiksa u poluvremenu. Kakav potez Spajica, u petlicima te uce da ne radis ono. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Generalno mnogo grešimo u odbrani, zamalo da primimo gol iz svoje gluposti ponovo. Aut Spajića pa potez Pavlovića stvarno nelogično... Sreća da je Rajković odbranio... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 (edited) 2 minutes ago, Del Piero said: Ne mozemo mi bez bar jednog kiksa u poluvremenu. Kakav potez Spajica, u petlicima te uce da ne radis ono. Jel bio Spajic ili Pavlovic? Nisam video taj trenutak a gledam na azerbejdzanskoj TV pa ne razumem komentatora bas najbolje. Edit: mislim na onaj pogresan pas. Bice da je Pavlovic, evo napisao je @Issey. Edited March 30, 2021 by Antizemljaš koji lebdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Radonjić je baš lenj danas, njega izgleda motivišu samo velike ekipe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 SMS je "visak" u ovakvoj postavci igre... Azeri se bas bas dobro brane, odlicno postavljaju i igraju dobar presing. Odlicna kontra Radonjica 😄 BTW, na Sky komentator pominje da je Mitrovic pogresio, nisam gledao sa pažljivo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 2 minutes ago, John Dies at the End said: BTW, na Sky komentator pominje da je Mitrovic pogresio, nisam gledao sa pažljivo 😄 Ima prenos i na Sky??? Bujukčekmeže $$&##-#+_(_)#!"!$($ !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts