Jump to content

Reprezentacija Srbije


sohorozo

Recommended Posts

3 minutes ago, Kronostime said:

Bas zato sto su ozbiljniji treneri - tesko da ce iko od njih preuzeti reprezentaciju sa ovakvim Savezom iza sebe.

:default_coffee:

Сви осим можда Пауновића би дотрчали на први мих, толико су озбиљни и успјешни.  Не спрдајте се, српски тренери су међу најгорим у Европи, доста демагогије.

 

Иначе превелика очекивања имамо од више него скромне репрезентације довољно је видјети гдје нам играју играчи и све јасно. Данас смо добар дио меча солидно изгледали али немамо довољан квалитет да овакве ствари рутинирамо. Примјер Живковић и Лукић на крају умало трагичари из ничега.

Тако да учешће на СП послије нестварне  24 године није ни лоше. Проблем је што не видим младе да замијене ово пар играча што нешто мало више знају са лоптом. Енглеска је оголила будућност српског фудбала коју бурегџије прикривају бајкама које опет наручује фудбалска мафија која само гледа финансијски интерес.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Perkos2 said:

I opet gol primamo iz kontra koju sad brani živković a protiv CG tadić. Ili je Piksi skroz lud ili igrače nije briga za taktiku

Protiv CG je bilo pogrešno postavljanje. Danas su opet tri štopera jurnula napred, ali je ostavio dvojicu pozadi, ali nemam pojma šta su hteli Lukić i Živković.

Link to comment
Share on other sites

Џаба је промена тренера јер ће бити као и увек. Промени се тренер, крене нови ок, полако да се тражи, онда крену зајебанције неке са савезом и мало по мало оде атмосфера и почетни елан у три лепе. И онда све то исто наредни пут. Безвезе је више тако. Ако ништа сада бар имамо резултат какав такав и везали смо СП и ЕП.

Link to comment
Share on other sites

Treba da ostane Piksi definitivno.

 

Problemi koje imamo jesu delom zbog njega, ali trenutno su nam igraci bas u bunaru. Pre godinu i po dana smo na papiru bili top 10 reprezentacija Evrope. Sad smo duplo gori jer nam najbolji igraci odlaze u retirement lige.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, dzoneee said:

Што?

 

Од чега то зависи? Јел од екипа које ће кроз плејоф Лиге нација на ЕП?

 

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2023&mm=11&dd=19&nav_id=2436385

 

 "Srbija je na tabeli drugoplasiranih ekipa ispred Italije, Ukrajine, Slovenije, Hrvatske, Slovačke i Češke. "Orlovi" imaju 14 bodova (oduzimaju se bodovi osvojeni protiv poslednjeplasiranih), a preostalih pet selekcija po 13. Međutim, mi smo naš poslednji meč odigrali.

 

Da bismo ostali u trećem šeširu, ispod nas mora da ostane barem tri od tih pet ekipa. U ovom trenutku, realnije je da ispadnemo u četvrti šešir.

Italija i Ukrajina igraju međusobno, a bez obzira na krajnji rezultat tog meča neko nas iz tog duela prestiže. Slovenija igra protiv neugodnog Kazahstana, ali se očekuje da slave u tom duelu. Hrvastka igra protiv Jermenija, a Slovačka sa BiH i oba tima su favoriti u tim mečevima, baš kao i Češka protiv Moldavije."

 

 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Константин said:

Сви осим можда Пауновића би дотрчали на први мих, толико су озбиљни и успјешни.  Не спрдајте се, српски тренери су међу најгорим у Европи, доста демагогије.

To sto nisu ne znam koliko uspesni ne znaci da nisu ozbiljniji treneri od Piksija koji ni sam ne zna jel trener, selektor, direktor, menadzer, predsednik. Piksi da nije Piksi ne bi ni bio postavljen za selektora. Dobro je poceo, napravio odlicnu atmosferu, vratio veru naciji u fudbalski tim, sve na konto velikog imena koje svakako jeste. Ali vec dve godine mu je ekipa u padu koji nema pojma kako da zaustavi. 

Link to comment
Share on other sites

Piksi je ovo izborio i treba da vodi ekipu na EP ali da ima pameti trebao bi da pojača stručni štab i pogleda još neki način na koje ekipe igraju. Na kritike bilo opravdane ili ne počeo je da se inati i forsira igrače koje gotivi. Pitao sam i pre utakmice koje su "zasluge" Đuričića pa je u prvom timu? Ima još takvih primera a s'druge strane Samardžića neće ni da proba a momak ima kvalitet za više pozicija. No ni to nije najgore,pristup reprezentaciji je loš, lažan i poltronski zavisi koga posmatramo. Me delujemo kao ekipa koja zna šta igra i gde igrači rade jedan za drugog. Smena i postavljanje nekog novog "krstaje" ne bi ništa od toga poboljšalo

Link to comment
Share on other sites

Svidja mi se defetizam i niska očekivanja. Ja se iskreno radujem sto se ne vraća “kult reprezentacije” jer bi to značilo vraćanja navijača i njihovog folklora zbog kojeg uvek na kraju ispaštamo i bivamo kažnjeni. Neka deca(a i žene) i dalje budu na tribinama, samo im treba oduzeti one vuvuzele, mislim ljudi nismo u 2010-oj.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, СтелаРоса said:

Marko Nikolic, Vladan Milojevic, Veljko Paunovic, Ivan Jovanovic, Slavisa Jokanovic...svi su ozbiljniji treneri od Piksija

Taktički mnogo bolje potkovani svakako, međutim ne sme se zaboraviti faktor autoriteta kod naših vedeta. Vladana bušili Vujadin i ostali klošari a treba upravljati egotripovima na mnogo višim nivoima. Niko od navedenih ne bi izvukao više od jednog EP i SP i adio u novi kanal. 

 

Pikse u kombini sa 2-3 jaka radnika u pozadini bi radili dobar posao, međutim teška priča zbog očitog mesijanskog tripa.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...