Barkley#34 Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Piše po portalima da u statutu Uefe stoji da ne može preCednik saveza da ima više od 70 godina, a Bik ima 75. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Zar nije i Tole imao dobrano preko 70? Jel to neko novo pravilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Tole imao 80 lagano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 19, 2022 Share Posted October 19, 2022 Sad sam gledao, imao je 77 kad je završio mandat. 'Bem li ga, nije ni meni jasno, prenosim šta se piše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Knjigovodstveno 77, a realno 104. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Danas je poslednji dan za prijavu šireg spiska reprezentativaca za Katar. Moguće je prijaviti do 55 igrača. Rok za finalni spisak od 26 igrača je 14. novembar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 ima li Srbija 55 pravih fudbalera ?😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 1 hour ago, Perkos2 said: ima li Srbija 55 pravih fudbalera ?😉 Ako sabiraš od 1930. do danas, valjda bi se nakupilo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Ja se nadam,ukoliko neki penal bude sviran za nas, da ga nece sutirati Mitrovic. Neverovatno koliko je nesiguran kao izvodjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 7 minutes ago, Drug Crni said: Ja se nadam,ukoliko neki penal bude sviran za nas, da ga nece sutirati Mitrovic. Neverovatno koliko je nesiguran kao izvodjac. Pa ne bi trebalo da je prva opcija. Mislim da je Tadić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 Znam,znam..^ Ne bih voleo ni da je druga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 2 minutes ago, Drug Crni said: Znam,znam..^ Ne bih voleo ni da je druga. Hmmmm....Vidiš ovo je zanimljivo ili ja imam slabo pamćenje, ili zaista nije bilo skoro penala za nas. Ne mogu da se setim da je izvodio neko drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted October 21, 2022 Share Posted October 21, 2022 6 minutes ago, Don Juan said: Hmmmm....Vidiš ovo je zanimljivo ili ja imam slabo pamćenje, ili zaista nije bilo skoro penala za nas. Ne mogu da se setim da je izvodio neko drugi. Da zadnji put u kvalifikacijama za SP protiv Azera je Tadić dao gol, a pre toga u onoj ligi nacija Mitrović protiv Turaka. Dakle Tadić, pa vrlo verovatno Mitrović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 23 hours ago, Perkos2 said: ima li Srbija 55 pravih fudbalera ?😉 Mislim da će Piksi morati da potraži pomoć Vikipedije. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Odličnu ekipu proverenih sportskih radnika okupio je oko sebe Bjekovic ( gde je i sta radi Curkovic??? ) : Bjekovićev sastav nove vlade u FSS: Tu su Tumba, Delević, Nedimović, Karić... Nema Lazovića, Simovića i Tončeva https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bjekovicev-sastav-nove-vlade-u-fss-tu-su-tumba-delevic-nedimovic-karic-nema-lazovica-simovica-i-tonceva/434047 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Opa i Miškovićev zet se uhlebio. Kakva ekipa,niko mačku nije šutnuo sa praga,jedino nešto se Nedimović hvalio kako je igrao amaterski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 22 hours ago, Drug Crni said: Ja se nadam,ukoliko neki penal bude sviran za nas, da ga nece sutirati Mitrovic. Neverovatno koliko je nesiguran kao izvodjac. Uglavnom šutira polulevo ili poludesno u domašaju golmanovih ruku, a to isti najviše vole (videti pod penal protiv Škotske). Pri tome mu često cene stranu u koju će da šutira, pa ili mu brane ili lopte nekako završavaju u mreži. Slažem se da je nesiguran izvođač i tempirana bomba ako dođe do penal serije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wesley Sneijder Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Promasio 2 penala, nesiguran izvodjac. Sem tog protiv Skotske i ovog u drugom kolu PL, ne mogu da se setim jos nekog penala koji je promasio u poslednjih par godina. Jako nesigurno, nema sta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Tu je i Branko Nordeus. Dobra ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 22 minutes ago, Wesley Sneijder said: Promasio 2 penala, nesiguran izvodjac. Sem tog protiv Skotske i ovog u drugom kolu PL, ne mogu da se setim jos nekog penala koji je promasio u poslednjih par godina. Jako nesigurno, nema sta Nije promašio samo onaj ko nije nikada šutirao. Svakako da Mitar nije vrhunski izvodjač, ali mislim da je Tadić promašio daleko više. Najbolji izvodjač koga sam gledao bio je Igor Dobrovoljski ali i on je promašio barem jedan koliko znam. Imao je stil koji su mnogi pokušavali ali niko nije bio uspešan ni blizu. Čovek je gledao u loptu do poslednjeg koraka i tada podiže glavu i više ne pogleda u loptu. Pakleno teško izvesti. Natho recimo koristi periferni vid i ima finte za obe strane. Jedan od najboljih takodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 49 minutes ago, Wesley Sneijder said: Promasio 2 penala, nesiguran izvodjac. Sem tog protiv Skotske i ovog u drugom kolu PL, ne mogu da se setim jos nekog penala koji je promasio u poslednjih par godina. Jako nesigurno, nema sta Ako je verovati statistici sa Transfermarketa, 24 gola postignuta iz penala i 9 promašaja. https://www.transfermarkt.com/aleksandar-mitrović/elfmetertore/spieler/51152/plus/0?saison_id=ges&wettbewerb_id= Ovde i nije toliko statistika u pitanju, već način na koji ih izvodi. Golmani mu često cene stranu a šutevi su često u domašaju ruku. Pojedinci bi mogli da smanje klupsku ostrašćenost i da realnije sagledaju neke detalje (ovo govorim kao navijač Partizana). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Jel izvodio SMS penale nekad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 4 minutes ago, pantelia said: Jel izvodio SMS penale nekad? Gotovo nikad. https://www.transfermarkt.com/sergej-milinković-savić/elfmetertore/spieler/266302 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Mitrovic jeste realno vrlo prosecan izvodjac penala. Od igraca iz top liga meni na pamet samo pada Jorginjo da je gori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 Penale najbolje izvodi Kostić od naših igrača. Ja dosta pamtim i najbolji izvođač penala kojeg sam gledao je Nemac Breme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts