Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Markoss said:

Veljkovic isto tempirana bomba, kao i Stefan Mitrovic. Mnogo je da obojica igraju.

Iz nekog razloga mi se bas dojmio Babic. Mozda bi bilo dobro probati Babica levo, Pavlovica u sredini i Milenkovica desno. Zanimljivo bi bilo igrati sa dva levonoga defanzivca.

Posted

Ja ne verujem sta gledam. Norvezani svecu da pale sto nisu jos tri primili. Nisam navikao da igramo ovako dobar fudbal…Traume sam navukao od Curcica i slicnih…

• Like 1
Posted
Just now, Sreten Žujkić, penzioner said:

Iz nekog razloga mi se bas dojmio Babic. Mozda bi bilo dobro probati Babica levo, Pavlovica u sredini i Milenkovica desno. Zanimljivo bi bilo igrati sa dva levonoga defanzivca.

Ma mora Pavlovic tog levog da igra, odlican je, ucestvuje u igri, cesto je na protivnickoj polovini. Milenkovic mi je isto siguran za desnog stopera. E sad ko tog centralnog je pitanje. Licno nisam fan ni Mitrovica, ni Babica, ni Veljkovica, al videcemo. 

• Like 2
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Ma mora Pavlovic tog levog da igra, odlican je, ucestvuje u igri, cesto je na protivnickoj polovini. Milenkovic mi je isto siguran za desnog stopera. E sad ko tog centralnog je pitanje. Licno nisam fan ni Mitrovica, ni Babica, ni Veljkovica, al videcemo. 

Od te trojice Veljkovic ipak. Nastasic u teoriji ali decko je isecen povredama

• Like 2
Posted

Radonjic je isto avion za Zivkovica, e sad, moguce je da Piksi ovog drugog drzi jer je reano odgovorniji u odbrani. Ali napadacki, mnogo bolji Radonjic.

I misterija mi je kako Pavlovic ne igra u nekom jacem klubu od Bazela. 

• Like 5
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Radonjic je isto avion za Zivkovica, e sad, moguce je da Piksi ovog drugog drzi jer je reano odgovorniji u odbrani. Ali napadacki, mnogo bolji Radonjic.

I misterija mi je kako Pavlovic ne igra u nekom jacem klubu od Bazela. 

U Salcburgu je, uvek zanimljiva i talentovana skupina

Posted
1 minute ago, bosMan_jr said:

U Salcburgu je, uvek zanimljiva i talentovana skupina

Pisem Bazel, mislim Salcburg. Svakako je za lige petica lagano.