Jump to content

Recommended Posts

Posted

Utakmica sa Azerima i sluzi za pruzanje sanse igracima koji manje igraju a ja bih voleo da u nekoj ulozi vidim i Zivkovica, mozda ono što Tadic igra mada ce pre biti na krilu

• Like 1
Posted

Ne verujem da ce Mozzart pogoditi to sto je izbacio.

Ne bih me cudilo da krenemo sa slicnim sastavom kao protiv Luksemburga kuci. Sergej malo napred, dvojica holdera na sredini i Tadic i jedan spic. Sve vise verujem da je Luksemburg bio neki test za neke pozicije i kombinacije.

Posted

Hi

18 minutes ago, dzoneee said:

Ne verujem da ce Mozzart pogoditi to sto je izbacio.

Ne bih me cudilo da krenemo sa slicnim sastavom kao protiv Luksemburga kuci. Sergej malo napred, dvojica holdera na sredini i Tadic i jedan spic. Sve vise verujem da je Luksemburg bio neki test za neke pozicije i kombinacije.

Ubedjen sam da ce Jovic početi.

Posted

Ne znam. To bi onda znacilo da se i definitivno trazi igra sa dva spica jer tesko mogu da poverujem da Mitrovic i Vlahovic mogu ostati na klupi da bi Jovic poceo.

Posted (edited)

Eto vam ga SMS malo napred 😁

Ali dva napadača ostaju, Jović i Vlahović. Jel beše Mitrović ima opasnost od kartona?

Ipaj je Grujic sa Lukicem u sredini. Ajde Grujane sad pokazi sta znas, islim ako protiv Azera ne dodjes do izrazaja onda jbg :classic_biggrin:

Edited by dzoneee
Posted
8 minutes ago, Neme said:

A čekajte, jel se brišu ti kartoni za baraž? Namučiće se Portugalci ako se ne brišu. 😀

Brisu se kad neko ima po jedan, ali ako neko dobije drugi protiv Portugala, ne moze da igra prvu utakmicu na SP 🙄

Posted
1 minute ago, pantelia said:

Brisu se kad neko ima po jedan, ali ako neko dobije drugi protiv Portugala, ne moze da igra prvu utakmicu na SP 🙄

Ma pitam za Portugal, ne za Srbiju. :evil:

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, dzoneee said:

Eto vam ga SMS malo napred 😁

Ali dva napadača ostaju, Jović i Vlahović. Jel beše Mitrović ima opasnost od kartona?

Ipaj je Grujic sa Lukicem u sredini. Ajde Grujane sad pokazi sta znas, islim ako protiv Azera ne dodjes do izrazaja onda jbg :classic_biggrin:

Piksi sve poslušao 🙂

Treba probati u ovakvim mečevima sa Vlahovic i Jovicem.