dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Jos ti postavis za kapitena takav karakter. Izbacis Baneta na jadan nacin iz tima i onda postavis ovakvog za kapitena. Momentalno savez treba da leti sto rece onaj sa Sport Kluba od cistacice pa do vrha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Znaci do sada nezvanicno za predsednika FSS figuriraju : - Terza -Bata Santos -Toncev Pa ja stvarno ne vidim kako ovo nece krenuti na bolje .... 😂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Daaaa, Kolarov je krivac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Nema nista od saveza sto je i ocekivano. Prevelika para se vrti u fudbalu da bi se to prepustilo nekom nezavisnom sistemu od svega i svacega koji ce samo imati za cilj napredak fudbala. Ako je vec tako, onda se bar nadati nekoj prihvatljivoj i dobroj (makar u teoriji) opciji za tenera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Tadic je napustio reprezentaciju i nece biti tu za mec protiv Rusije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 2 hours ago, Kronostime said: Jeste, no je morao na postdiplomske studije u USA u sto kracem roku - raspitivala se ispitna Komsijia Tuzilastva za organizovani kriminal za njegovo zdravlje. Jel položio neki kolokvijum, bar....? 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Verovatno jeste, cim je dobio da bude predsednik naseg najtrofejnijeg kluba 🤪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Ovo oko Kolarova je bas interesantna drama. Da sacekamo sta kaze Acika, ali ako je ovo istina ozbiljna sramota, starletan otisao da pojebe nesto i fasuje koronu u Bg nije smeo ni penal da uzme posto je dao ruku Konteu da nece da igra. Kapitenski duh. Jos mu Tadic poslao poruku da je izdao 10/10 drama za neku seriju, Euro, bog te video 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Mafijasevic pravo u centar... Quote "Posle svakog lošeg rezultata mi smenjujemo selektora. Nama ne valja ni predsednik države, 'pljuje' se i Novak Đoković kada gubi, a on je ogledalo Srbije. Nama ni Đoković ne valja". https://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2020&mm=11&nav_category=91&nav_id=1765585 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 42 minutes ago, lajavi krelac said: Tadic je napustio reprezentaciju i nece biti tu za mec protiv Rusije. Bitno da je gospodin Tumba tu da utegne stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 5 minutes ago, Cooper said: Mafijasevic pravo u centar... Eto, njemu npr. valja predsednik države pa vidi gde je dogurao. A mi ne dobacujemo do pravih vrednosti. Krivi smo mi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 O čemu ovaj lupeta. Đoković nije državni projekat i on nije dužan nikome da opravdava svoje rezultate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Uzasno mi je ovo kada svoje drzavne neuspehe kriju iza Djokovica pa time pokusavaju da ubacivanjem njega u njihovu pricu njihovi izgovori deluju bombasticnije i uverljivije 🤢 Djokovica neko zna da iskritikuje ponekad, ali nko na ovom svetu ne moze da mu ospori da je on u svom poslu istorijska klasa. Kada je rec o tenisu ima krajnje postovanje svih ljudi na svetu i nema sile da neko moze drugacije da pomisli. Kada se prica o nekim uspesima i neuspesima u svom poslu niko sa ovih prostora jednostavno ne moze u istu recenicu sa njim. To da li se nekom svidja njegovo ponasanje ili ne, da li neko voli njegov stil tenisa ili ne je individualno, ali niko ne moze da mu ospori klasu u svom poslu i to da je SAM sve postigao na jedan NAJLEGALNIJI moguci nacin pogotovo za ljude sa ovih prostora. I onda pogledas u Fudbalski Savez Srbije i sta vidis? Ko normalan moze ubaciti Djokovica u istu recenicu sa njima? Sa ljudima koji blage veze nemaju o svom poslu niti imaju obraza da kazu bar izvinite nismo mi za ovo, neka nastavi neko drugi. Najgora vrsta ljudi konstantno vodi nas fudbal. Em bezveznjakovici koji samo znaju da iskoriste fudbal za svoje interese jer im to DOZVOLI drzava, em ljudi bez obraza koji ne znaju kad je dosta, dok im ta ista drzava ne kaze kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Свуда је наравно значајно да је менаџмент класа ако се хоће резултат, без обзира на извршиоце. Тако је и у спорту, здраво окружење у клубу сигурно помаже тренеру и играчима. Тако је и у репрезентацији али је савез ипак мање битан од управе фудбалског тима за успјех. Тј. селектору је много лакше уколико горе брљају него да је тренер у ФК у коме брља управа. Разлог је врло прост, селекција у репрезентацији је од најбољих играча у нацији (или се ка томе тежи) тако да углавном нема посла са тоталним фудбалским дунстерима и много више зависи игра од његових стручних способности. Не морам посебно да истичем шта мислим о Кокези и кокезоликим око њега, али у репрезентацији је највећи проблем струка. Озбиљан тренер би свакако без проблема играо ЕП и пружао више са овом генерацијом (каква год да је), упркоз свим Кокезама и кокезоликим из савеза. Бивши идиот од селектора који тренутно пече ракију или садашњи олош који се вади на играче једноставно нису (били) у стању и ту се сва прича завршава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 6 hours ago, Cooper said: Mafijasevic pravo u centar... https://www.b92.net/sport/intervjui/intervjui.php?yyyy=2020&mm=11&nav_category=91&nav_id=1765585 Kakav spin 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Niste valjda očekivali da će neko od srpskih fudbalskih radnika izaći u javnost i prizanti da nije dobor radio? To je posebna sorta ljudi koja će uvek pronaći da je neko drugi kriv i naći opravdanje za svoj neuspeh. Naravno uz njih ide i brdo onih sujetnih, potplaćenih i prolupalih koji jedva dočekaju priliku da nekog opljunu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 1 hour ago, Perkos2 said: Niste valjda očekivali da će neko od srpskih fudbalskih radnika izaći u javnost i prizanti da nije dobor radio? Nisi fer, nisu fudbalski radnici takvi zato što su fudbalski radnici, nego zato što su ogledalo srpskog društva i države. Da li se sećaš da je neko i kada izašao i rekao - pogrešio sam, kriv sam, neka proba neko drugi? Ne samo u fudbalu. Zašto bi se oni drugalije ponašali? Uvek je kriv neko drugi. Uvek se traži krivac na drugoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Lazović i SMS pozitivni na koronavirus i ne igraju večeras. Tadić već otišao, Kolarov prvo povređen pa ispade pozitivan i on. Da li je stvarno u pitanju korona ili je samo pokriće za staru dobru kurcobolju? Doduše, verovatno se dosta i splavarilo poslednjih dana, nekad se tako dobijao triper a danas ove moderne bolesti 😷 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Hoćemo li skupiti 11 igrača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Dakle bez sledećih igrača - Milivojević, Lazović, Sergej - korona. Kolarov, Katai - povreda. Tadič, Kostić - vratili se nazad. Lukić - parni kartoni. Dakle moja prognoza za večeras: Rajković - Milenković, Mitrović, Spajić(Pavlović) - Mladenović, Radonjič - Gudelj, Maksimović, Grujič - Jović, Mitrović (Vlahović). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 A koja je ovo fora da se iz repstacije ide kako se kome digne kurac? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Kaze Tumbak da Tadic ima problem sa tetivom. Aj u dvaes marke da igra za Ajax za vikend Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Pa neće biti jedini, igraće i ostali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 (edited) 2 hours ago, Don Juan said: Dakle bez sledećih igrača - Milivojević, Lazović, Sergej - korona. Kolarov, Katai - povreda. Tadič, Kostić - vratili se nazad. Lukić - parni kartoni. Dakle moja prognoza za večeras: Rajković - Milenković, Mitrović, Spajić(Pavlović) - Mladenović, Radonjič - Gudelj, Maksimović, Grujič - Jović, Mitrović (Vlahović). Tumba je biće navike i šablona. Mislim da neće krenuti sa 2 klasična špica a Gaćinović verovatno počinje na poziciji desnog wingback-a. Nepoznanica je ko će na poziciju sa koje su već otpali Tadić, SMS, Katai, Lukić i ranije Đuričić. Edited November 18, 2020 by drgnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 30 minutes ago, drgnk said: Tumba je biće navike i šablona. Mislim da neće krenuti sa 2 klasična špica a Gaćinović verovatno počinje na poziciji desnog wingback-a. Nepoznanica je ko će na poziciju sa koje su već otpali Tadić, SMS, Katai, Lukić i ranije Đuričić. Da Gaćinovića sam zaboravio, on će desno, i onda Radonjić umesto Jovića. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts